Elf bronzing palette

четвртак, јул 07, 2016 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)

U svojim prethodnim tekstovima sam vam vec pominjala Elf proizvode, i uglavnom sam vam o njima iznela neko svoje krace misljenje.

Dnas zelim da pisem malo vise o Elf paleti  bronzera, koja je za jako kratko vreme postala moja omiljena,pa ukoliko zelite da saznate nesto vise o istom , nastavite da citate post..:)


Inace, brend nudi dve paletice, od kojih jedna sadrzi nijanse prilagodjene devojkama svetlijeg tena, dok je ona druga za sve one sa tamnijim.
Razlika koju sam ja uvidela je ta sto ove nijanse sadrze vrlo malo narandzastih podtonova, te su iste idealne i za konturisanje.Pored toga, potpuno su mat, bez ikakvih sljokica i sedefa.


Samo pakovanje je vrlo jednostavno, mat crno, ali stvar koja me jako nervira, je ta sto na  istom ostaju  otisci prstiju, i nemoguce ih je potpuno ukloniti.Ja ne volim da mi pakovanja sminke izgledaju prljavo i neuredno, tako da me ovo bas izludjuje, pa  ukoliko znate neki dobar nacin da ih se resim, pisite mi u komentarima.



Pored bele nijanse, koja je i prva u paleti, i po meni jako neupotrebljiva, sve ostale su i vise nego neophodne i jako korisne.Srednje su pigmentovane, pa su sanse da ce te preterati vrlo malo.Intezitet proizvoda mozete pojacati ukoliko je to neophodne, jer se lako nadogradjuje.Vrlo lako se blendaju, i postojani su na licu tokom celog dana.


Zbog male kolicine narandzastih podtonova, cak ni na svetloj kozi, ovi bronzeri nece izgledati vestacki i prljavo.Posto sam trenutno dosta pocrnela, dopada mi se i kako izgledaju i na tamnijoj kozi, jer licu zaista daju lep i prirodan izgled.

Ova paleta bronzera je po meni jako dobrog kvaliteta, i zaista po veoma maloj ceni, od svega par dolara, dobijate odlican proizvod.Nazalost, proizvode ovog brenda je nemoguce kupiti u Srbiji, no ukoliko ih narucujete, moj savet vam je da to uradite preko iHerb sajta.


I to bi bilo sve za ovaj post...:)


Da li ste probale ovu paletu bronzera, ili neki drugi proizvod ovog brenda?

Koji je vas trenutni favorit  kada su bronzeri u pitanju?

Do narednog posta..:)
MiMi..:**


6 коментара:

Spa Sonic~ dermatoloski aparat za ciscenje lica i tela

понедељак, јул 04, 2016 prettyandstylish 4 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama pricam o Spa Sonic uredjaju, koji sam nedavno dobila na testiranje od kompanije Medisana.Priznajem da sam se jako radovala isprobavanju ovog proizvoda, s obzirom da sam neko vreme i sama zelela da ga kupim, jer sam smatrala da mi je nesto ovako zaista neophodno prilikom svakodnevnog ciscenja lica i tela..:)
Ukoliko ste zainteresovane za malo vise detalja o ovom proizvodu, nastavite da citate post..:)



Naime, u kutiji dolazi sam uredjaj sa 4 cetkice za 4 razlicite svrhe.
Pocecu sa ove dve manje koje su za ciscenje i piling lica, zatim ova velika koja je za telo, i ova mala koja je namenjena za piling peta.


Takodje dobijate i sam uredjaj, koji je lak, mali, samim tim vrlo pogodan za nosenje na razlicita mesta.Sam uredjaj koristi baterije, tacnije potrebne su vam 4, sto je po mom misljenju mana, jer ukoliko isti svakodnevno koristite, to iziskuje da ce te baterije cesce menjati.
Osim toga, brzina uredjaja je univerzalna, tacnije nije je moguce podesavati, sto u ovom slucaju nije mana, jer je ista dosta dobro prilagodjena da moze da odgovara svima.

Kada pricam o cetkicama pojedinacno, ove za licu su sjajne, jer su veooma mekane, a u isto vreme i dovoljno cvrste, da pokupe svu necistocu sa vaseg lica, i ostave kozu istog  zaista mekanom i finom, uz onaj divan osecaj da je vasa koza dubinski ociscena.Takodje uklone i sav visak makeup koji je ostao prilikom prethodnog uklanjana nekim preparatom.



Cetka za telo je idealna za svakodnevnu upotrebu, jer njome pored dubinskog ciscenja, vrsite i piling koze, sto je bar meni koja imam suvu kozu tela jako bitno da cesto radim, kako bih kasnijom upotrebom krema i losiona dobila bolji efekat.Dosta je velika da moze da obuhvati veci deo tela.


Poslednja cetkica je ova koja je odlicna kada sebi zelite da pruzite tretman stopala,ili uklonite mrtvu kozu sa laktova i kolena, bez da morate da odlazite u salone.Jako lepo uklanja mrtvu kozu, no pritom nije previse gruba, te ce vas postedeti bola i neprijatnosti.


Sto se mojih utisaka tice, zaista sam i vise nego zadovolja ovim  setom, i zaista mislim da za cenu  od 2950 dinara ( akcijska cena), dobijate sve sto vam je potrebno.Samim tim smatram da je zaista nepotrebno izdvajati vece sume novca za slicne proizvode.
Ovaj set, kao i ostale proizvode ove kompanije, mozete naruciti ovde.


Da li ste probale ovaj proizvod, ili neki slican njemu, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)

MiMi..:)))

4 коментара: