Balea ulje za skidanje sminke

четвртак, јун 09, 2016 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)


U ovom postu, zelim da sa vama podelim svoje utiske o Balea ulju za skidanje sminke, koje me je od trenutka kada se pojavilo na policama drogerija, jako privuklo, i zaista sam se radovala da ga isprobam.

Naime, dolazi u bocici od 100 ml, koja je plasticna, ne staklena, sa prakticnom pumpicom, kojom lako regulisete kolicinu proizvoda koja vam je potrebna.


Namenjeno je uklanjanu kako standardne, tako i vodootporne sminke, a pored toga savrseno se prilagodjava potrebama suve koze.Na pakovanju je naznaceno da vam je prilikom upotrebe, potrebno  do tri kapi, no ja mislim da vam je potrebno malo vise, pogotovo ako imate vecu kolicinu makeup.


Ovo ulje sto se mene tice, zaista odlicno radi svoj posao.Jako lepo skida i najmanji deo sminke sa vasem lica ,pritom vam nije potrebno da bespotrebo trljate jedan duzi period.Zaista uz par lakih koraka, uklonite bukvalno sve.
Pored toga, nakon upotrebe zahvaljujuci odredjenoj kolicini arganovog ulja koja se nalazi u ovom proizvodu, koza ce biti jako mekana i lepa na dodir.
Nije premasno, i pretesko na kozi, ne ostavlja onaj teski masni film na kozi, pa iz tog razloga mislim da mogu da ga koriste i devojke sa masnom i kombinovanom kozom.



Sto se tice negativnih strana proizvoda, nisam ih do sada primetila, i mozda jedina stvar koja mi smeta je ambalaza koja je od preslabe plastike, i deluje mi jako nekvalitetno.


~ Sastav~



Zaista bih svakome preporucila ovo ulje, jer vam stedi vreme, i kolicinu proizvoda prilikom svakodnevnog uklanjanja sminke.Cena ovog roizvoda je nesto malo vise od  300 dinara, no kako vam je prilikom upotrebe dovoljna mala kolicina, ovo ulje ce vam potrajati.



I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale ovo ulje, i sta mislite o njemu?

Do narednog posta..:)

MiMI..:***

8 коментара: