Aura Cover Me

среда, април 20, 2016 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)


Danas zelim da sa vama podelim svoja iskustva vezana za Aura Cover Me puder, za koji je vecina vas cula.O ovom puderu sam citala dosta recenzija, sto dobrih sto losih, ali volim da isprobam nove proizvode, cak i one koji mi mozda na prvi mah nisu nista posebno, ili jednostavno nisu nesto sto ja cesto koristim.


Rec je naime o puderu koji dolazi u standardnoj tubici sa 30 ml proizvoda, i u nijansi 101 koja je inace i najsvetlija u kolekciji.Sam puder sadrzi spf 20, vodootporan je, i ne izaziva alergije, bubuljice i slicno bar je u mom slucaju tako.Spf faktor u ovom puderu je svakako veliki plus, jer znamo da je on jedan od najvaznijih stavki tokom dolazecih toplijih dana.


Struktura pudera je jako gusta, no isti se jako lako razmazuje i blenda sundjerom ili cetkicom.Pokrivna moc je visoka, i zaista ovo je jedan od pudera koji se nece svakome dopasti na prvu loptu, bas zbog te visoke pokrivne moci.Bez obzira na to, na licu ne izgleda nimalo vestacki i tesko, sto me je jako prijatno iznenadilo.Za celo lice vam je potrebna vrlomala   kolicina  proizvoda, i ono sto ja cesto volim da uradim kako bi puder na licu sto lepse izgledao, jeste da dodam malo tecnog iluminatora, i samim tim koza dobije jos prirodniji izgled.




Smatram da je ovo puder idealan kako za svakodnevnu, tako i za profesionalnu upotrebu.Vrlo je postojan na kozi, i zaista nece se pomeriti dok ga sami ne uklonite.Po mom misljenju mislim da bi odgovarao svakom tipu koze, iz razloga sto ga cak i moja suva lepo prihvata.Suve delove zamaskira, i bukvalno ih stopi sa ostatkom koze.



Stvar koja mi se kod ovog proizvoda nije dopala je ta sto vremenom oksidira, ne preterano, ali ja uocim razliku nakon par sati od nanosenja.Mislim da je to nedostatak, te vam svakako savetujem da imate to u vidu kada kupujete ovaj proizvod.


Sve u sveme ja sam jako zadovoljna, i mislim da cu i u narednom periodu uzivati u koriscenju ovog proizvoda.Cena istog je nesto manje od 700 dinara.

I to bi bilo sve za danasnji post..:)


Da li ste probale ovaj puder i sta mislite o njemu?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

8 коментара: