Essence new in and review ~ 1 part

четвртак, април 27, 2017 prettyandstylish 10 Comments

* preuzeto sa interneta

Cao drage moje..:)

Pre nekog vremena, na moju adresu su pristigli Essence noviteti, i zaista sam se prijatno iznenadila, jer nisam ocekivala pun paketic sminke. Hvala Essencu na ovom divnom iznenadjenju, zaista ste mi ulepsali taj dan, i jedva sam cekala da isprobam sve sto sam dobila.💗



Nova Essence kolekcija je puna noviteta, zanimljivih novih proizvoda, a ono sto je vazno i pomenuti je da brend ove godine slavi 15. godina postojanja, sto je zaista dosta, i nadam se da ce jos dugo biti na nasem trzistu.

Ovaj post cu zbog kolicine proizvoda, podeliti u dva dela, a u danasnjem zelim da vam predstavim i svoje licne favorite  medju novitetima.



Pocecu sa paletom pod nazivom  Eye & Face, koja sadrzi 4 sedefaste senke, zatim hajlajter i rumenilo, koje je po mom misljenju vise kao hajlajter, a u nastavku cu vam objasniti i zasto tako mislim.
Sto se senki tice, kao sto sam pomenula, sedefaste su, i imate dve svetlije, i dve tamnije nijanse. Samim time, mozete ih kombinovati na razne nacine, i prilagoditi ih dnevnim i vecernjim izdanjima.
Senke su fino pigmentovane, puteraste su strukture, i jako su zahvalne za blendanje. Lako se sjedinjuju sa drugim senkama. Ono sto bih pomenula, je i to da svetlije mnogo vise dobiju na intenzitetu,  ako ih nanosite prstima, ili vlaznom sintetickom cetkicom. Ukoliko koristite bazu, jos vise dobiju na jacini.




~ Hajlajter~




Pravo odusevljenje sto se palete tice, je hajlajter, koji je toliko intenzivan, da sam ja ostala u soku kada sam ga prvi put probala. Ovo vam kazem, jer sam probala i jeftinije i skuplje, i ovaj je definitivno najbolji do sada. Obicno se opredeljujem za rozikaste hajlajtere, jer bolje pristaju mojoj svetlijoj kozi, a kako je ovaj drugaciji, u samom startu sam bila pomalo skepticna.

Medjutim, on kozi da toliko zdrav, sjajan, prirodan izgled, i iskreno ovo nisam ocekivala.
Hajlejter  iz ove palete je zamenio sve one koje sam koristila do sada. Uz sve ovo zelim da istaknem, da se proizvodi iz ove palete minimalno truse, sto je uvek samo plus, jer niko ne voli prljave palete.

Sto se rumenila tice, kao sto sam i gore naglasila, po mom misljenju ovo je vise hajlajter, jer boju gotovo i da nema na licu , a pritom se jako lepo sija.

Po mom misljenju, ovo je idealna paleta za svaki dan, jer sadrzi nijanse koje gotovo svima odgovaraju, uz to je jako kvalitetna, i svakako je toplo preporucujem.

~ Sastav~



Uz ovu paletu, Essence je na trziste izbacio i Z paletu , kao i 20 boja koje posebno kupujete, i samim time sklapate svoju idealnu paletu. Sve nijanse su simeraste, ali verujem da i ljubitelji mat nijansi nece ostati imuni.



Nijanse koje sam ja dobila su:


~ 05~ coton candy ( beby roze boja)
~peach party ~ ( breskvasta nijansa)
~ want a mint~ ( mint nijansa)
~ black as a berry ~ ( tamna bery nijansa)





Svetlije senke su srednje pigmentovane, minimalno se truse, i imaju puterastu strukturu. Takodje, na kapcima ce intenzivnije izgledati, ako ih nanosite prstima ili vlaznom cetkicom, mada je sa simerastim nijansama to uvek slucaj. Lako se blendaju, i postojane su na kapcima tokom celog dana.

Sto se tamnije nijanse tice, njena pigmentacija je neverovatna. Jako je intezivna, potrebno je da je bukvaln dodirnete blago cetkicom, i dobicete punu boju. Lako se blenda, i kao i ostalne minimalno trusi.



Poslednji proizvod koji cu pomenuti je sjaj, u nijansi Runway you away .
Ja nism fan sjajeva, jer su uglavnom lepljivi, neprijatni na usnama, i jednostavno uvek pre posegnem za karminom.




Sto se  ovog  proizvoda tice,  mogu reci da je cista suprotnost, jer nije lepljiv, odlicno je pigmentovan, i mozete ga nositi i samostalno na usnama, Priznajem da me je boja najvise i privukla, jer volim ovakve nijanse.

Miris je uz to jako divan, ukoliko volite zvake, i vama ce se dopasti.






Nije dugotrajan na usnama, mada se to od sjaja i ne ocekuje. Medjutim, skida se postepeno, i ispod njega ostaje blaga ujednacena boja. Slobodno mogu reci, da od kada imam ovaj sjaj, nista drugo ne koristim, jer sam se iznenadila koliko mi ovakav tip prozivoda za usne odgovora, s obzirom na moju opsednutost mat karminima, pa cu  sigurno potraziti jos koju nijansu.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale neke od ovih noviteta, i kakva su vasa iskustva?
Do narednog posta..:)

MiMi..💕💕💕


10 коментара: