Aura City Lights Strobing Cream

субота, јун 24, 2017 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)

Verujem da vecina nas narocito tokom leta zeli da postigne svez, blistav izgled koze, bez da koristi gomilu proizvoda,  jer nam to na temperaturi od plus 30 stepeni nikako ne odgovara. Ja licno, volim taj trend gde vam koza bukvalno izgleda mokro, jer mi odaje utisak zdrave  i negovane koze. Nedavno sam otkrila sjajan proizvod koji mi je pruzio bas to  sto sam zelela i volela, a rec je o Aura City Lights strobing kremi. Ovaj proizvod je dosao kao deo njihove poslednje kolekcije, i od samog pojavljivanja na trziste me je privukao.



Po recima proizvodjaca, ovo je zapravo baza za sminku, ali ona koja je teksture kao krema, veoma lagana, i bez silikona. Ova baza dolazi u dve nijanse, tacnije pored ove biserno bele, imate i rozikastu varijantu.
Proizvod je na pumpicu, kojom lako kontrolisete nanosenje istog. U pakovanju dobijate 16 ml proizvoda, a kako vam je tokom koriscenja i vise nego dovoljna jedna pumpica, svakako je ovo nesto sto ce vam potrajati.




Baza se veoma lako razmazuje, koza je upija za minut, a efekat koji ostaje na istoj je presavrsen. Koza vam dobije divan prirodni sjaj, koji vam ne bi smetao cak i ako ste masnokozac. 
U trenutku vam osvezi ten, pa ukoliko imate srece da vam je lice cisto, ovo je nesto sto mozete nositi samostalno, bez bilo kakvog pudera preko. 
Ja ovu bazu uglavnom tako i koristim, samostalno bez bilo kakvih proizvoda preko, ali ukoliko stavite puder kao dodatan sloj, i dalje ce se primetiti.

~ Izgled i sastav~




Izuzetno sam zadovoljna ovim proizvodom, i mogu da preporucim svim devojkama sa suvom i normalnom kozom, pogotovo suvom, jer ista cesto zna da izgleda bezivotno, te ce je ova baza  osveziti.

Cena ove baze je 726 dinara, i mozete je pronaci na svim Aurinim standovima.


Da li ste probale ovaj proizvod, i kakva su vasa iskustva sa istim?
Do narednog posta..:)
MiMi..:)

8 коментара:

Rosegal new in

петак, јун 23, 2017 prettyandstylish 2 Comments




Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vam pokazem stvari koje su mi stigle sa sajta Rosegal.
Narucila sam dva komada garderobe, kojima sam odusevljena, pritom stigli su mi jako brzo, i nisam imala problema sa carinom.


U nastavku pogledajte sta sam sve to kupila, a ako  zelite da pogledate ponudu na ovom sajtu, mozete to uciniti klikom na link u zagradi. ( red wine dress).


Prva stvar koju cu vam predstaviti su ove pantalone, koje su mi favorit u ovom paketu, jer pored toga sto su idealne i za ove toplije dane, zbog samog materijala koji je jako leprsav i prijatan, jako lepo stoje. Vertikalne pruge vizuelno izduze figuru, a kako su pantalone dublje, dodatno vam istaknu struk, i ucine da izgledate vislje.
Njihova cena na sajtu je 12 dolara , i mozete ih kupiti ovde.



Striped Self Tie Palazzo Pants with Pockets - WHITE/BLACK S

I poslednja stvar je ova teksas suknja sa etno printom, i definitisvno basic komad garderobe, jer je mozete kombinovati na razne nacine, idealna je za svaki dan i jako je udobna. Istu mozete naci ovde.



I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste kupovale na ovom sajtu, i kakva su vam iskustva?

Do narednog posta..:)
Mimi..:)

2 коментара: