Yoins wishlist

среда, март 29, 2017 prettyandstylish 11 Comments

Cao drage moje..:)

Jos jedna lista zelja na blogu, i znam da ih je u poslednje vreme zaista dosta, ali ja kao neko ko obozava garderobu i slicne zenske stvarcice, jednostavno nemam zelju da se odreknem istih, te u to ime sa vama delim svoju listu zelja, i novu saradnju sa sajtom Yoins.
Na prvi susret ovaj sajt je nalik na one sa kojima vec imam ostvarenu saradnju, no izbor je dosta veci, sto je uvek plus. Ja sam vec nesto narucila, i cekam da mi stvarcice stignu pa da vam pokazem kako izgledaju, a do tada obavezno pogledajte ovaj sajt, ukoliko ste u potrazi za novom i zanimljivom garderobom..:)

U nastavku pogledajte sta se to sve nalazi na mojoj listi zelja, i verujte ovo je najsuzeniji izbor, jer zelim sve sa ovog sajta, bas kao sto je to uvek slucaj ..:)


Transparent Backpack in Brown



Gold Metallic Ankle Strap High Platform Sandals





Black Deep V-neck Sexy Rose Embroidery Zipper Cami Dress


I to bi bilo sve sto se ove liste zelja tice..:)
Kako vam se dopada moj izbor, i da li ste prethodno imale iskustva sa ovim sajtom?

Do narednog posta..:)
MiMi..:)


11 коментара:

Zaful wishlist

уторак, март 28, 2017 prettyandstylish 10 Comments

Jos jedna ista zelja, ovoga puta sa sajta Zaful.
Ovo je sajt sa kojim vec duze vreme saradjujem, i zasita imaju sve moje preporuke i pohvale, jer roba stigne jako brzo, uz to je i jako kvalitetna.
Ukoliko volite online kupovinu, toplo vam preporucujem ovaj sajt.
 Zaful spring 2017 Promotion  

Mini Beaded Lace Dress




Button Up Denim Mini Skirt - Denim Blue

I to bi bilo sve sto se ovog posta tice..;)


Da li ste kupovale sa ovog sajta, i kakva su vasa iskustva?
Do narednog posta..:)
Mimi..:)

10 коментара:

Rosegal wishlist

уторак, март 28, 2017 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)
U danasnjem postu zelim da vam pokazem stvari koje sam narucila sa sajta Rosegal, i za koje jedva cekam da mi stignu posto sam odabrala svasta nesto..:) U nastavku posta mozete pogledati sta se to sve naslo na mojoj listi zelja.
Rosegal spring 2017 Promotion  










I gto bi bilo to sto se tice liste zelja sa ovog sajta..:) Kao sto sam vam i gore napomenula, jedva cekam da mi stignu stvarcice, i da vam javim utiske.

Sta se vama najvise dopada, i da li ste kupovale na ovom sajtu?
Do narednog posta..:)
MiMi..:)

8 коментара:

Trendy Suede and Tie Up Design Pumps by Gamiss

понедељак, март 27, 2017 prettyandstylish 4 Comments

Gamiss spring 2017 Promotion



Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vam malo bolje prikazem cipele koje su mi dosle sa sajta Gamiss, i koje mozete pogledati ovde.
Rec je o crnim velvet cipelama, na pertlanje, koje su sada ponovo in. Uz to imaju malu stiklu, sto ih cini udobnim i prakticnim za svakodnevno nosenje.  Jako su slatke, i lake za kombinovanje, te ih mozete nositi kako u kombinaciji sa pantalonama, tako i uz neke haljine, i mislim da ce se uvek istaci.
Njihova cena je samo 26 dolara, sto je jako malo, s obzirom da su slicne kod nas znatno skuplje, te ako su vam se dopale, obavezno ih pogledajte na sajtu. Takodje na istom mozete naci veliki zbor haljina i cipela, koje su se do sada u mom slucaju odlicno pokazale.









Kako vam se dopadaju ove cipelice?

Do narednog posta..:)
Mimi..:***

4 коментара:

Gamiss and Zaful new in

понедељак, март 27, 2017 prettyandstylish 5 Comments

Cao drage moje ..:)




Danas cu vam pokazati stvarcice koje sam dobila sa sajtova Gamiss i Zaful.
Ovoga puta sa Gamiss sajta su mi stigle sve stvarcice, i preodusevljena sam njima, pritom ni carinu nisam platila, sto me je jako iznenadilo. Sa Zaful sajta sam dobila preslatku teksas suknjicu, koju mozete videti ovde, a ostale dve stvari cekam da mi dodju.
Sto se tice Gamiss sajta, kao i ovek uradicu vam poseban  post, kako bi mogle bolje da vidite kako stvari stoje, ali zaista uvek sam prezadovoljna ovim sajtom, jer imaju sjajnu ponudu, ekstra povoljne cene, a pritom je kvalitet daleko bolji nego kod nekih skupljih brendova.

Zaful spring 2017 Promotion 



Gamiss spring 2017 Promotion 



Ove cipelice su nesto zbog cega sam jedva cekala da mi stigne paket, zaljubila sam se u njih, pogotovo sto su uzivo lepe kao i na slici. Mislim da ce biti odlicne za ove toplije dane, uz to stikla je mala, te su samim time i udobnija, i sigurna sam da ih jedno duze vreme necu skidati..:) Uz to, na njihovom sajtu mozete pogledati mnogo zanimljivih jeftinih cipela, na linku ovde.







I druga stvar je ova haljibica, za koju sam se plasila da li ce biti providna ili ne, ispostavilo se da nije, jer ima lepu deblju postavu ispod, sto je sjajno, jer mogu slobodno da je nosim. Jako je leprsava, fino pada, na prvo nosenje mi deluje zaista prijatno, tako da cu vam javiti kako ce se ponasati u buducnosti.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Kako vam se dopadaju ove stvarcice, i da li ste narucivale sa ovih sajtova?

Do narednog posta..:)MiMi..:***

5 коментара: