Testiranje proizvoda: Prirodni sapuni

петак, новембар 07, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao svima..:)
Danasnji post posvecujem sapunima koje sam dobila sa sajta  ,,Ivanini sapuni", i zelim da sa vama podelim svoje utiske o ovim proizvodima.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o njima kao i kako mozete da ih nabavite nastavite da citate tekst..:)










Pre nego sto kazem nesto vise o tome kako sam ja zadovoljna ovim proizvodima, red je da vas malo bolje upoznam sa njihovom izradom i sastavom, kao i samim proizvodjacem.

 O PROIZVODJACU I PROIZVODIMA


"Ivanini sapuni" je mala sapundžijska radnja koja se bavi ručnom izradom prirodnih proizvoda za negu tela. Svi njihovi  proizvodi su izrađeni od 100% prirodnih sastojaka i ispunjavaju uslove o zdravstenoj ispavnosti predmeta opšte upotrebe. Specijalizovani su  za ručnu izradu luksuznih biljnih sapuna.

Za izradu ovih sapuna korisceni su iskljucivo prirodni saastojci.Proizvodjac navodi i to da ovi sapuni vremenom vracaju kozi prirodnu funkciju, i obezbedjuju joj prirodno zdrav izgled.Mirisne note sapuna dobijaju se iskljucivo od etericnog ulja i suvog bilja koje na  kozu deluju kao blag piling i pomazu joj  u njenoj regeneraciji.

Sami sapuni napravljeni su od prirodnih sastojaka tj bilja poput nane, kamilice, cimeta, nevena i  prilagodjeni su razlicitim tipovima koze.
Kompletnu ponudu svih sapuna mozete pogledati ovde ili na njihovoj fejsbuk stranici ovde .

MOJI UTISCI

Ja sam na testiranje dobila tri vrste sapuna: od nevena, kamilice i divlje nane.Prvi vizuelni utisak o njima je bio i vise nego pozitivan, sobzirom da su preslatkog oblika, i na trenutak mi je bilo zao da ih otvorim kako ih ne bi unistila.Miris sapuna je stvarno prijatan, veoma lagan i vec to vam govori da se radi o prirodnom proizvodu.

SAPUN OD NEVENA 

Sastav ovog sapuna je neven, kombinacija biljnih ulja i kausticna soda.Svi znamo da je neven sastojak koji se veoma cesto koristi u prirodnoj kozmetici upravo zbog toga sto je prepoznatljiv po smirivanju upalnih procesa, kao i saniranju rana i opekotina.






SAPUN OD NANE

Sastav ovog sapuna cine susena nana, etericno ulje mente, kombinacija biljnih ulja i kausticna soda.
Ovaj sapun je posebno pogodan za sve osobe  sa masnijom kozom, kao i za sve one devojke cija je koza sklona prosirenim porama, aknama i bubuljicama.





SAPUN OD KAMILICE

Sastav cini suseni cvet kamilice, kombinacija biljnih ulja i kausticna soda.Zbog svog antiseptickog i antibakterijskog dejstva, sapun od kamilice ce posebno odgovarati osobama sa osetljivom kozom.





Kada pomislim na sapune, obicno moj prvi komentar na njih je da isusuju kozu.Naime sa ovima nije bilo tako.Veoma su blagi i zaista nakon upotrebe imate osecaj da vam je koza potpuno cista, a pritom nimalo isusena.Iskreno mislim da nasoj kozi najvise prijaju ovakvi proizvodi, i stvarno je tuzno sto u ostalim neprirodnim proizvodima trazimo nesto sto oni sigurno ne mogu da nam pruze.
Ja ove sapune uglavnom koristim u svakodnevnoj nezi lica, ali svakako ih mozete i koristiti za negu tela.
Posto moja inace normalna koza, ume ponekad da me negativno iznenadi, ovi sapuni su mi definitivno pomogli da taj problem resim.Vec nakon prve upotrebe mozete videti da je crvenilo lica ili bubuljica smanjeno, a redovnom upotrebom ce i potpuno nestati.Jedina zamerka je  to sto se malo vise truse prilikom koriscenja, ali smatram to nebitnim sobzirom da je rec o potpuno prirodnom proizvodu.
Svako odlicni proizvodi koje itekako treba probati.

I to bi bilo sve za danas.Nadam se da vam se dopao post i da ce te baciti pogled na ove sapune.:)

Da li ste ih probali i kakvi su vasi utisci.?

Do sledeceg posta..:D
MiMi..:*

pr uzorci*

Bezobzira sto su mi proizvodi poslati od strane proizvodjaca to svakako nije uticalo na moje misljenje o njma.







0 коментара:

MAKE UP TRENDOVI IDEALNI ZA JESEN

четвртак, новембар 06, 2014 prettyandstylish 2 Comments



Danas zelim da sa vama podelim  make up trendove, koji su idealni za ovo doba godineVecinu ovakvih nacina sminkanja mozete videti  i na modnim pistama, te vam to i zapravo govori koliko su popularni.Pa ukoliko zelite da saznate sta je to in ove sezone, nastavite da citate.:)

 

PRIRODNI MAKE UP LOOK

Jedan od trendova koji se dosta provlaci ove jeseni, i koji je svakako jedan od popularnijih.Ono sto odlikuje ovaj trend sminkanja  je odabir prirodnih i neupadljivih tonova.Porculanski ten, senka u bez ili svetlo roze nijansi, u kombinaciji sa nude karminom svakako su pun pogodak ove sezone.



SMOKY EYES

Nasuprot prirodnom izgledu, jos jedan make up trend koji cesto mozemo videti i na modnim pistama, svakako je zadimljen pogled.Po meni  jedan od zenstvenijih nacina sminkanja, koji je idealan za ovu i predstojucu sezonu.Ako ste mislili da se ovaj look bazira na crnoj i srebrnoj nijansi onda ste pogresili.Nijanse koje su aktuelne ove sezone svakako su zlatna i boja vina.Takodje potrudite se da lepo uokvirite oci tamnim kreonom, jer je to jos jedan must have u svetu sminkanja.
 
ISTAKNUTE KONTURE LICA

Svakako da je konturisanje neizostavan deo sminkanja.Za dan se odlucite za lagano  konturisanje  koje se sastoji od bronzera koji je do dve nijase tamniji od vaseg tena.Rumenilo u boji breskve je dosta popularno ove sezone, pa sa njim nema greske.Dace vasoj kozi prirodan i zdrav izgled.
Za vecernje prilike opredelite se za dramaticnije konturiranje, koje ce te za kraj zaciniti hajlajterom.


USNE U TAMNIM TONOVIMA


Neka vam kao inspiracija posluze usne Kajli Dzener.Tamne nijanse poput boje cokolade, crvene i boje vina su itekako in ove sezone.Da bi vase usne izgledale sto bolje, potrudite se da ih uokvirite olovkom u slicnoj ili istoj nijansi.



I to bi bilo sve.:)
Nadam se da vam se dopao post..:)

Koji od ovih make up trendova vi najvise volite, i kakav look kreirate ove jeseni..?
Do sledeceg posta..:)
MiMi..:)




2 коментара:

OCTOBER FAVOURITES :)

понедељак, новембар 03, 2014 prettyandstylish 4 Comments

Danas vam predstavljam svoje oktobarske favorite, pa da ne duzimo mnogo sa uvodom hajde da pocnemo.



AVON SENSES PILING ZA TELO
Piling za telo  koga stvarno jako volim.Dolazi u tubi od 200 ml, i predivno mirise.Sadrzi krupne cestice pilinga, ali koje nisu nimalo agresivne za kozu.Ja ga koristim tri puta nedeljno, i zaista sam zadovoljna kako osvezi moju kozu.Sigurno cu ga uzeti ponovo.



GARNIER EYE MAKE UP REMOVER 2in 1


Ovaj proizvod sam pominjala u mom Haul postu, i vec tada su prvi utisci bili pozitivni.Redovno sam ga koristila,i zaista sam zadovoljna kako skida sminku, cak i vodootpornu.Potrebno vam je malo proizvoda, i  tupfer  na oku drzite par sekundi.Nije potrebno da trljate, niti bilo sta slicno.Meni nije izazvao nikakve nezeljene reakcije, tako da je to plus.Za 450 dinara, dobijate 150 ml odlicnog proizvoda.




AURA PRIME ME

O ovom prajmeru sam cula samo reci hvale, i zaista se ispostavilo da je tako.Odlicna tekstura, lako se nanosi i koza ga brzo upija.Jedan od boljih drogerijskih prajmera.


AURA LAK ZA NOKTE U NIJANSI BALLERINA

Ovakve nijanse lakova su meni najbliskije, i zaista ih volim.Prelepa prljavo roze boja, koja je jos jedna u nizu  nijansi iz Extra long kolekcije.Veoma pigmentovan lak, dugotrajan, i svakako vam ga  preporucujem.




NYX WICKED DREAMS PALETA

Vec ste iz mojih prethodnih postova mogli da primetite da sam veliki fan Nyx kozmetike, i samim tim verovatno vas nece cuditi sto su se njihova  dva proizvoda nasli u mojim oktobarskim favoritima.

Ovu paleticu koristim svakodnevno , jer sadrzi 24 boje koje su idealne kako za dnevnu, tako i za vecernju sminku.Boje su jako pigmentovane, i imate kako mat, tako i metalik -simeraste nijanse.Ova paleta svakako zasluzuje da joj posvetim poseban post.



NIX MAT LIPSTICK U NIJANSI ZURICH

Ovo nije bas uobicajna jesenja nijansa, ali ja je jako volim.Rec je o roze braon nijansi sa dosta zutog podtona.Na usnama su potpuno mat, i veoma dugotrajan.
 Mozete da pricate, jedete, pijete, boja se nece ni mrdnuti , sto je bar meni veoma vazno.




RANDOM FAVORITI

Ovog meseca sam jako volela knjigu Djavo se sveti,koja je nastavak svetskog bestselera Djavo nosi pradu, i zaista odlicna knjiga.Necu vam otkrivati o cemu se radi.Svakako moja preporuka.I drugi random favorit je Avon Planet spa mist za jastuke, sa predivnom aromom lavande.Sam miris lavande je veoma blag, prijatan, i nece vas gusiti.Ukoliko ste ljubitelj ovakvih proizvoda, svakako moja preporuka.




I to bi bilo sve.Nadam se da vam se dopadaju moji favoriti.U komentarima mozete da mi pisete za koji proizvod bi zeleli detaljniju recenziju..:-)
Do sledeceg posta..:-)
MiMi..:-)

4 коментара: