OCTOBER FAVOURITES :)

понедељак, новембар 03, 2014 prettyandstylish 4 Comments

Danas vam predstavljam svoje oktobarske favorite, pa da ne duzimo mnogo sa uvodom hajde da pocnemo.



AVON SENSES PILING ZA TELO
Piling za telo  koga stvarno jako volim.Dolazi u tubi od 200 ml, i predivno mirise.Sadrzi krupne cestice pilinga, ali koje nisu nimalo agresivne za kozu.Ja ga koristim tri puta nedeljno, i zaista sam zadovoljna kako osvezi moju kozu.Sigurno cu ga uzeti ponovo.



GARNIER EYE MAKE UP REMOVER 2in 1


Ovaj proizvod sam pominjala u mom Haul postu, i vec tada su prvi utisci bili pozitivni.Redovno sam ga koristila,i zaista sam zadovoljna kako skida sminku, cak i vodootpornu.Potrebno vam je malo proizvoda, i  tupfer  na oku drzite par sekundi.Nije potrebno da trljate, niti bilo sta slicno.Meni nije izazvao nikakve nezeljene reakcije, tako da je to plus.Za 450 dinara, dobijate 150 ml odlicnog proizvoda.




AURA PRIME ME

O ovom prajmeru sam cula samo reci hvale, i zaista se ispostavilo da je tako.Odlicna tekstura, lako se nanosi i koza ga brzo upija.Jedan od boljih drogerijskih prajmera.


AURA LAK ZA NOKTE U NIJANSI BALLERINA

Ovakve nijanse lakova su meni najbliskije, i zaista ih volim.Prelepa prljavo roze boja, koja je jos jedna u nizu  nijansi iz Extra long kolekcije.Veoma pigmentovan lak, dugotrajan, i svakako vam ga  preporucujem.




NYX WICKED DREAMS PALETA

Vec ste iz mojih prethodnih postova mogli da primetite da sam veliki fan Nyx kozmetike, i samim tim verovatno vas nece cuditi sto su se njihova  dva proizvoda nasli u mojim oktobarskim favoritima.

Ovu paleticu koristim svakodnevno , jer sadrzi 24 boje koje su idealne kako za dnevnu, tako i za vecernju sminku.Boje su jako pigmentovane, i imate kako mat, tako i metalik -simeraste nijanse.Ova paleta svakako zasluzuje da joj posvetim poseban post.



NIX MAT LIPSTICK U NIJANSI ZURICH

Ovo nije bas uobicajna jesenja nijansa, ali ja je jako volim.Rec je o roze braon nijansi sa dosta zutog podtona.Na usnama su potpuno mat, i veoma dugotrajan.
 Mozete da pricate, jedete, pijete, boja se nece ni mrdnuti , sto je bar meni veoma vazno.




RANDOM FAVORITI

Ovog meseca sam jako volela knjigu Djavo se sveti,koja je nastavak svetskog bestselera Djavo nosi pradu, i zaista odlicna knjiga.Necu vam otkrivati o cemu se radi.Svakako moja preporuka.I drugi random favorit je Avon Planet spa mist za jastuke, sa predivnom aromom lavande.Sam miris lavande je veoma blag, prijatan, i nece vas gusiti.Ukoliko ste ljubitelj ovakvih proizvoda, svakako moja preporuka.




I to bi bilo sve.Nadam se da vam se dopadaju moji favoriti.U komentarima mozete da mi pisete za koji proizvod bi zeleli detaljniju recenziju..:-)
Do sledeceg posta..:-)
MiMi..:-)

4 коментара:

  1. Koliko si platila Aura lak i gde ima da se kupi? :) Nisam vidjala ovu kolekciju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ga kupila u jednoj lokalnoj parfimeriji, i kostao je oko 150 dinara..:-) Nisam sigurna, ali pogledaj u dm-u, mozda ih ima..:-)

      Избриши
  2. Sve stvarcice su lepe:) Probala bih Aurin prajmer,ali otkad mi je Balein napravio haos na licu kakav ne pamtim,ne znam da li da se upustam u to.Zanima me ova divna Nyx paleta,tj tvoje iskustvo sa njom:) Kristina

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti..:-) Bas mi je zao zbog tvog negativnog iskustva sa Balea prajmerom, cula sam da su se mnoge devojke zalile na njega..:(Meni je ona stvarno predivna, iznenadio me je kvalitet iste, sobzirom da kosta 1500 dinara.Ali u svakom slucaju cu napisati uskoro detaljniju recenziju, pa ces moci da procitas..:-) :-)

    ОдговориИзбриши