Nyx Taupe Powder Blush

четвртак, март 12, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)
Proizvod o kome vam danas pisem je nesto sto sam vam pominjala mnogo puta, najcesce u favoritskim postovima.Zato vec sada mozete da predpostavite koliko je ovaj proizvod voljen.Rec je o Nyx Taupe rumenilu.Ukoliko se jos uvek niste upoznale sa ovim sa ovim proizvodom, vi onda nastavite da citate.:)


Dolazi u plasticnom pakovanju, koje je veoma dobrog kvaliteta i u kome se nalazi 4 grama proizvoda.Kao i svi Nyx proizvodi dermatoloski je ispitan i sto je najbolje od svega nije testiran na zivotinjama.


 Iako ima samo 4 grama, veoma se sporo trosi.Ja ga imam oko 6 meseci, i tek sam malo ogulila vrh..Kao sto sam vam na pocetku rekla nijansa je Pb 11 Taupe, i u pitanju je mat  hladna braon boja.Rumenilo ima srednju pigmentaciju, sto meni licno veoma odgovara, jer ne volim kada su proizvodi ovakvog tipa prepigmentovani.Veoma se slabo trusi, tako da necete nalaziti ostatke proizvoda po celoj kutiji.Tekstura rumenila je veoma fina, kremasta i ukoliko po njemu prodjete prstima, imacete osecaj kao da dodirujete plis.





Pre nego sto sam ga nabavila, non ~ stop sam slusala o ovom proizvodu.Devojke su ga toliko hvalile, i htela sam da isprobam i uverim se da li je zaista toliko dobar. I jeste.:)
Ono sto mi se kod njega  prvo dopada je sto savrseno odgovara i devojkama sa svetlim tenom.Ja ga koristim za konture na dnevnoj bazi, jer nije prepigmentovan i na kozi izgleda dosta prirodno.Najcesci problem koji drugi proizvodi ovog tipa prave nama svetlokozcima je taj da nam koza deluje prljavo.Dok sa ovim zaista nije tako.Takodje mislim da bi i tamnijem tenu itekako odgovaralo.Vrlo lako se blenda, nezno istice prirodne konture lice, i gotovo da necete ni primetiti da imate neki proizvod na sebi.
Druga stvar koja mi se dopada je ta sto je mat, jer ne volim sljokice i simer, pogotove ne preko dana.Ovo rumenilo takodje mozete i koristiti kao senku, odlicno je za pregib kapka.Tako da je ovo 2 u 1 proizvod.


                                                   ~ SASTOJCI~




Zaista ga obozavam, ovo je jedan od najvoljenijih proizvoda u mojoj kolekciji bez koga ne mogu.Ne postoji stvar koju bi mu zamerila, jer je po meni savrseno.Mozete ga nabaviti u Alexandar Cosmetics radnjama, i cena mu je 650 dinara.



To bi bilo sve za danas..:)
                        Da li ste probale ovo rumenilo, i sta vi mislite o njemu?:)

                                                      Do sledeceg posta..:)

                                                            MiMi..:*

8 коментара:

Tag: Liebster Award

уторак, март 10, 2015 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Danas za vas imam jos jedan tag, tacnije Liebster Award  tag, koji sam pisala vec pre mesec dana.Ali jos jedna blogokoleginica me je tagovala i u pitanju je Katarina sa bloga  Beuty by Keti.Naravno nikada nisam odbijala da odgovorim na tagove, pa necu ni sada.:)
Ovde mozete pogledati Katarinine odgovore, i zaista  su zanimljivi.:)


1.  Tko te je inspirirao i koji je razlog pokretanja bloga?

Ne postoji konkretno jedna osoba koja me je inspirisala, mogu da kažem da svi blogeri i youtuberi koje pratim imaju udeo u tome. Razlog za pokretanje bloga je isključivo ljubav prema šminci i kozmetici.

2. Najdraži domaći i strani blog?


3. Kada bi svoj stil mogla smjestiti u neki grad koji bi to bio? (Npr. London, ny,..)

Bez raznišljanja New York.

4. Gdje pronalaziš inspiraciju za postove?

U postovima i videima svojih koleginica.

5. Proizvodi za njegu tijela ili make up?

Make up.

6. Bez kojeg proizvoda ne započinješ dan?

Pasta za zube.

7. Najdraži parfem?

Paco Rabanne Million

8. Koja je tvoja kombinacija day make upa? Tj. koje proizvode koristiš za dnevni make up i koju kombinaciju bi predložila ostalim curama? (Puder, ruž, rumenilo,...)

Puder u minimalnoj količini, rumenilo, maskara i ruž ili sjaj za usne.

9. Da li bi htjela da ti bloganje postane u budućnosti posao?

U budućnosti volela da se bavim ekonomijom, ali bih volela da se bavim i blogovanjem ali u vidu hobija.

10. Stvaraš li planove za budućnost?

Da, ali vrlo često dolazi do promene planova.

11. Koji bi savjet dala novim blogericama?

Nisam toliko dugo u svemu ovome da bih mogla da delim savete. Mogla bih samo da kežem da ne počinju sa blogovanjem ako ne gaje veliku ljubav prema temi o kojoj pisu.




Zaista mi se dopada ovaj tag, jer volim da odgovaram i na pitanja koja nemaju veze sa make up i kozmetikom.Pa da ne bih mnogo duzila, pocecu sa odgovorima.
11 Cinjenica o meni

1. Po zanimanju sam medicinska sestra, i obozavam da pomazem ljudima.

2. Veoma sam emotivna.

3. Najveci sam fan cokolade na svetu.

4. Plasim se mraka i buba.

5. Obozavam da treniram.

6. Volim da mi dan bude pretrpan obavezama, jer me rad cini srecnom.

7. Obozavam jezike, za sada govorim 5.

8. Putovanja su mi nesto najlepse sto mogu da priustim sebi.Neprocenjiva su.

9. Kao i vecina devojaka obozavam soping, ali najvise kada idem sama, jer tada imam vremena da sve razgledam polako.

10. Mrzim nered i haos.
                                                                                                                                                               
11. Pink i bela su mi omiljene boje.



~ Pitanja~

1.Odakle si?

Iz Velike Plane.To mesto se nalazi nedaleko od Beograda.

2 Opisi sebe u tri reci?

Uporna, stidljiva i tvrdoglava.

3. Da li imas kucnog ljubimca?

Da, dve mace i psa.Usvojila bih svaku mogucu napustenu zivotinju, ali bi me tada izbacili iz kuce..:)

4. Omiljena boja?

Pa dvoumim se izmedju pink i bele, ali neka bude bela.

5.Omiljena serija?

Imam dve izmedju kojih tesko mogu da se odlucim. To su Uvod u Anatomiju i Sex i grad.Ali ukoliko moram, onda neka to bude Sex i grad, jer obozavam Keri.

6. Omiljena knjiga?

U poslednje vreme je to How to be Parisian wherever you are.

Koji grad bi volela da posetis?

London.:)

Ruz ili sjaj za usne?

Ruz definitivno.

Omiljena boja ruza za usne?

Znam da zvuci dosadno, ali nude .

10. Kada bi morala da se odlucis za jedan make up brend koji bi to bio?

Nyx, jer imaju odlicne i veoma pristupacne proizvode.

11. Sta po tvom misljenju treba da poseduje neko da bi bio uspesan bloger?

Pa vise stvari.
Mora da voli ovo sto radi, jer i ovo je posao, iako mnogi misle da nije.Ukoliko zeli da zapocne blog zbog besplatnih uzoraka ili novca, onda bolje da to ne radi.Druga stvar je da bude redovan sa pisanjem postova.Pod tim ne mislim da treba da objavljujete tekstove sa losim sadrzajem svakog dana, ali trebate da imate neki raspored.Ja znam da mnogi od nas nemaju uvek vremena, ali ukoliko ovo zaista istinski volite, morate i malo da se zrtvujete.
Treca stvar je da  da imate dobar odnos sa svojim citaocima, da se trudite da im odgovorite na komentare i date im savet ukoliko je to potrebno.Ipak su oni ti zbog kojih je vas blog bolji.
Takodje, svako treba da ulaze u kvalitet svog bloga, i da se trudi da to sto bolje izgleda.Jer svakom prvo za oko zapadne kako taj blog izgleda, a tek onda sta je tu napisano. 

I poslednja, ali ne i manje bitna stvar je da postuje druge blogere.Pod tim mislim da ukoliko ste pocetnik, ne bi trebalo da na svakom blogu kacite link svoje stranice, a da pritom niste ni procitali sam post. Ja to ne radim, niti ikada hocu. Po meni je to jako ruzno, i kada se tako nesto nadje na mom blogu, obavezno obrisem.

I to bi bilo sve.Ja sam se zabavila odgovarajuci na pitanja.

Necu nikoga dalje tagovati, jer ne znam koje je radio, a ko ne.Uglavnom svako ko nije, neka odgovori na ista pitanja kao i ja.:)


Do sledeceg posta..:)
MiMi..:*


















4 коментара:

Max Factor Pan Stik

недеља, март 08, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)
Danas vam prenosim utiske o jednom proizvodu, koji je vec par godina na nasem trzistu, a u pitanju je Max Faktor Pan Stik.  Iako sam mnogo pre zelela da ga isprobam, nekako sam uvek zaboravljala da ga kupim, ali eto konacno je deo moje make up kolekcije.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o njemu, nastavite da pratite tekst.





Kao sto i sam naziv kaze, proizvod dolazi u stiku, na cijem se kraju nalazi tockic pomocu kojega uvlacite i izvlacite proizvod.Iskreno kod mene taj tockic, cesto baguje, i gotovo uvek prstima moram da ga vracam.U pakovanju se nalazi 9 ml proizvoda, i ako vam to mozda deluje malo, verujte da nije, jer je ova stvarcica nepotrosiva.Moja nijansa nosiv naziv True Beige, ona je najsvetlija od svih, ali pored nje postoje jos 8  nijansi.
                                                             




Na pakovanju  je naznaceno da on treba da predstavlja podlogu, medjutim sobzirom da je dosta gust, to je prosto nemoguce, jer je takav na licu dosta tezak, i izgleda neprirodno.Ali, isprobala sam jedan trik, za koji mislim da je odlican ukoliko zelite da ga koristite kao podlogu, a ne kao korektor.Par kapi vase omiljene baze za lice ( ja koristim Aura Prime  Me),  i najbolje je da bude ona koja je na vodenoj bazi.Pored nje nanesete Pan Stik u par slojeva.Prstima ga sto vise zagrejte, kako bi se lakse sjedinio sa bazom.Na kraju dobijate strukturu koja je dosta laganija, koja nece biti teska na licu, i izgledace kao vas svakodnevni puder.


Ova proizvod je odlican i kao korektor, prvenstveno jer potpuno  prekriva nesavrsenosti, tamne krugove, i podocnjake.Medjutim, mana mu je sto se dosta uvlaci  u sitne linije, i naglasava ih.Dobar je i za konturisanje lica, i ukoliko imate tamniju i svetliju nijansu nece vam nista drugo trebati.Ako  ne koristite standardne baze za senku, ovaj proizvod vam moze i za to posluziti.Lako se blenda.Na kozi traje nekih osam sati, sto smatram da je i vise nego dobro.


                                                                      * true beige 12
Sve u svemu, moji utisci su pozitivni, i verujem da cu kupiti novi kada ovaj potrosim.Cena Pan Stika je 770 dinara, i mozete ga naci u svim drogerijama i parfimerijama.


Toliko za ovaj post..:)  


                                     Da li ste koristile ovaj proizvod, i kakvi su vasi utisci o njemu?:)
                                                           Do sledeceg posta..:)
                                                                Mimi..:)



8 коментара: