Balea pena za ciscenje lica

субота, октобар 04, 2014 prettyandstylish 10 Comments

Danas zelim da sa vama podelim utiske o Balea peni za ciscenje lica, koja je ujedno i proizvod koji u poslednje vreme dosta koristim, i sa kojim sam prezadovoljna.







Na polici za negu lica u Dm~u ,sam je slucajno ugledala ,iako nisam usla u radnju sa namerom da je kupim.Ucinila mi se zanimljivom,a cena od 330 dinara dodatno me je privukla.Kupila sam je, .i zaista posle nekoliko koriscenja postala sam zavisna.







OPIS

Balea pena za ciscenje lica sa ekstraktom lotosa.Namenjena je normalnoj do mesovitoj kozi.Lagana kremasta formula koja detaljno cisti kozu.Provitamin B5 stiti kozu od isusivanja.Koristi se ujutru i uvece, na prethodno nakvaseno lice, lagano utrlja i ispere mlakom vodom.
Dolazi u pakovanju od 150 ml i dermatoloski je testirana.



SASTAV

Pena ne sadrzi sulfate, parabe , konzervans, vestacke boje, silikone i parafinsko ulje.



UTISCI


Moja koza je normalna i  dobro podnosi vecinu proizvoda koji su  joj namenjeni.Iskreno volim pene za umivanje, upravo zbog toga sto imam osecaj da mi potpuno ociste kozu.Ova mi se dopala iz mnogo razloga.Veoma je blaga, ne iritira lice i mirise prelepo.Pena koja izlazi je veoma definisana i nema viska vode koja curi iz nje.Jedna pumpica vam je dovoljna za jedno umivanje,tako da ce vam ovaj proizvod potrajati.Mala zamerka je sto isusi  kozu,tako da je ne bih preporucila osobama koje imaju ovakav problem.
Ja je koristim ujutru i uvece i za sada sam zadovoljna rezultatima.Mislim da je proizvod na koji vredi potrositi tih 330 dinara ,jer postoje i skuplje i jeftinije verzije,a ova Baleina definitivno moze da im parira.


Nadam se da sam vas ovim postom ubedila da je kupite, ukoliko niste.

Da li ste probali ovu penu ,ili mozda neku drugu, i kakvi su vasi utisci  o





proizvodima ovog tipa.?

Ocekujem vase komentare..:)
Do narednog citanja..:):*
MiMi..:)
 

10 коментара:

Alexandar Cosmetisc New in

четвртак, октобар 02, 2014 prettyandstylish 12 Comments

Cao svima..:)
Obozavam proizvode iz Alexandra, jer su uglavnom svi na koje sam do sada naisla veoma kvalitetni, a cene su zaista pristupacne.Juce mi je stigao njihov paketic, i danas zelim da sa vama podelim sta sam to sve kupila..:)Da pocnemo..:)






 1.NYX Wickewd Dreams reves fous paleta


 
U sebi sadrzi 24 senke, uglavnom neutralne.Cena je 1500 dinara.


2.NYX LSS I TECNI MAT KARMINI



LSS karmini u nijansi Hot pink 571A, i  Pumpkin pie 630.Cena 400 dinara.
Mar tecni ruzevi u nijansi Addis Ababa 07, i Transylvania c21.Cena 600 dinara.



3.BLUSH CETKICE 

Definitivno neizostavan deo moje kupovine . Ovaj put sam ulovila Blush 32( za puder u kamenu, bronzer i rumenilo),2 u broju 9 A za sencenje,i treca je u broju 28 za ublazavanje linija.





4.CHINA GLAZE LAKOVI I SABLONI ZA NOKTE


Lakovi su mi se dopali na slici , ali kada sam ih juce isprobala malo su me razocarali.Sto se tice sablona definitivno ce mi koristiti.
Lakovi su u nijansama Haute Metal 1046, i Broken Hard 982.
Cena lakova je 500 dinara, a sablona 400.

5.ARDEL VESTACKE TREPAVICE

Nisam neko ko redovno koristi vestacke trepavice, ali nemam nista protiv njih ukoliko nisu previse napadne.Ove Ardel su mi se dopale, jer nisu mnogo guste, i deluju prirodno.Cena je 315 dinara.





 







7.MACADAMIA PROIZVODI

Poslednji, ali ne i manje vazni su Makadamia  proizvodi.Prva je No Tangle cetka, za koju sam se malo dvoumila .Definitivno se nisam pokajala sto sam je uzela.Bozanstvena je, fenomenalno rasceslja kosu, ne cupa je i kida.Obozavam je.

Macadamia balzam za hidrataciju svih tipova kose je nesto sto jedva cekam da isprobam,  jer sam cula dosta pozitivnoh komentara o njemu.Cena je 565 dinara 100 ml.







I to bi bilo sve za danas .Izvinjavam se na malo losijem kvalitetu pojedinih slika, ali mi danas nista ne ide od ruke.:(
Da li ste koristile neke od ovih proizvoda i kakvi su vasi utisci.?
Do sledeceg posta..:)
MiMi..:)

 
























12 коментара:

Maybelline Big Eyes maskara

уторак, септембар 30, 2014 prettyandstylish 6 Comments

Danas sam za vas spremila recenziju jedne od mojih najomiljenijih maskara u poslednje vreme i u pitanju je Maybelline Big Eyes maskara.Ako ste zainteresovani da cijete utiske ,nastavite da citate tekst..:)


*Obecao je da ce mi vratiti maskaru ukoliko se pojavi u postu..:)





OPIS MASKARE









Rec je o maskari koja dolazi u crno ~roze pakovanju ,i unutar nje se nalazi ukupno 10ml proizvoda,Sama maskara sastoji se od dve cetkice .Jedna je za  gornje trepavice(Push ~up brush),i druga za donje (mini brush).






mini cetkica




push~up cetkica

Cetkice su standardnog oblika,i veoma su prakticne cak i za osobe koje nose kontaktna sociva.



MOJI UTISCI

Obozavam Maybelline maskare i definitivno su mi nezamenljive. Odnos cene i kvaliteta je nesto  sto me njihovim  proizvodama  uvek vuce.Sve maskare njihovog brenda koje sam probala su bile odlicne.Nisam ni sumnjala da ce mi i ova odgovarati.Ova maskara se relativno skoro pojavila i kod nas.Na stranim  blogovima sam procitala dosta pozitivnih kritika o njoj ,a sada mi je jasno i zasto..Dopada mi se sto ima dve cetkice ,i to me je najvise i privuklo da je probam.Volim maskare takvog tipa jer su  dosta prakticne ,narocito za donje i uglove gornjih trepavica.Veoma lepo izvlaci trepavice ,i vec nakon prvog nanosenja mozete da primetite veliku razliku.Naravno ukoliko zelite da postignete dramaticniji efekat ,onda ce vam dva sloja biti i vise nego dovoljna.
Meni se dopala i postala mi je nezamenljiva u poslednje vreme.Ovu maskaru mozete nabaviti u svim drogerijama ,i cena je oko 1000 dinara.

*Dugujem vam slicice na kojima mozete videti kako izgleda na ocima.To je sada bilo nemoguce uslikati.



Da li ste probale ovu maskaru.?Vasi utisci.?Ocekujem vase komentare.:)
MiMi..:)

6 коментара:

Nevenova mast i medeni balzam za usne~Freshka Gora

понедељак, септембар 29, 2014 prettyandstylish 4 Comments

Cao devojke.:)
Kao sto ste na mojoj fejsbuk stranici( klik) mogle da vidite danas  , donosim vam recenziju dva prirodna proivoda iz radnje  Freshka gora koje sam  dobila na recenziju.Ako ste ljubitelj prirodnih proizvoda i zanima vas gde mozete da ih nabavite ,nastavite da citate..:)













Freshka gora je zanatska radnja koja proizvodi prirodna sredstva za higijenu ,negu i uzivanje.U njihovom asortimanu mozete naci paste za zube ,sapune ,kreme ,balzame za usne ,kupke i dezodoranse.Svi sastojci njihovih proizvoda su potpuno prirodni .Na linku u pocetku posta mozete pogledati njihovu web stranicu i upoznati se sa ostalim proizvodima..Proizvodi su zaista i vise nego pristupacnih cena.



NEVENOVA MAST

Ovo je univerzalni melem za negu koze celog tela.Napravljen je od maslinovog ulja ,nevena , pcelinjeg voska i etericnog ulja lavande.Moze se koristiti za alergije ,oziljke ,strije ,opekotine ,zastitu  od sunca ,promrzline i za negu koze kod beba i male dece.

Pakovanje koje sam ja dobila je od 50 ml .Iako to moze da vam se ucini malom kolicinom nikako nije.
Proizvod dolazi u slatkoj  roze ambalazi  ,koje me podseca na ona iz apoteka.Sama krema divno mirise ,mozete da osetite sve te prirodne sastojke.
Sto setice same strukture na dodir je dosta cvrsta ,ali kada pocnem da je nanosim veoma je meka i lako se razmazuje.Koza je brzo upija.Krema je dosta masna ,sto je super za sve one sa koji imaju problem sa suvom kozom..



UTISCI

U poslednje vreme zelela sam da se maksimalno okrenem prirodnoj kozmetici .Pre nego sto sam krenula u srednju skolu ,uvek sam koristila prirodne preparate i moja koza je zracila.Kada se moja rutina promenila ,i koza je pocela da ludi.U ovom periodu godine ,moja koza pocinje da se peruta i vise nego sto bi trebalo ,i to me izludjuje ,posebno kada se to desava na licu.Krema koju koristim nije dovoljno hidratantna da bi nahranila taj deo koji mi se peruta ,i cesto ni sminka koju nanesem preko ne izgleda dobro ,pa je na kraju i skinem.Iako nisam ljubitelj masnijih krema ,ova me je potpuno oborila sa nogu.Obozavam je.Divno nahrani moju kozu ,i cini je mekom i glatkom. Nimalo ne osecate tezinu na kozi ,kao kod pojedinih masnih krema.Ne postoje reci kojim bih  je nahvalila. Posto ja na nogama i rukama imam sitnu cutis anserinu(guscju kozu),koja ume poprilicno da bude suva ,ova krema me je spasla.Definitivno moja preporuka.Cena proizvoda je 370 dinara 100 ml i mozete je kupiti online ovde.







 MEDENI BALZAM ZA USNE (VANILA I MED)


Namenjen je za prirodnu negu usana .Sadrzi hladno cedjeno suncokretovo ulje ,pcelinji vosak ,kakao buter i aromu vanile.Dolazi u standardnom pakovanju tezine 4 gr.



UTISCI

Obozavam balzame za usne ,pogotovo kada su u pitanju slatkaste arome.Vanila mi je jedna od omiljenih.Balzam je odlican ,i prelepo mirise.Veoma lepo hrani  ,dosta je hidratantan i dugo se zadrzava na usnama.Iako nemam problem da su mi usne stalno ispucale ,definitivno volim kada su negovane.Mislim da bi odlicno odgovarao osobama koje imaju taj problem.Sve u svemu odlican balzam i moja preporuka .Na sajtu mozete naci i ostale arome.Cena balzama je 120 dinara .Isporuka je besplatna.



*Iako su ovo pr uzorci ,to nije uticalo na moje misljenje.

I to bi bilo sve za danas.Nadam se da sa vam mojim utiscima skrenula paznju na ove divne prirodne proizvode ,i da ce te se odluciti za njih.

Da li je neka od vas probala nesto iz asortimana Freshka Gora proizvoda i kakvi su vasi utisci.?

Do narednog citanja..:)
MiMi..:)

4 коментара:

Freeman hidratantni skrab za lice sa crvenim grejpom

недеља, септембар 28, 2014 prettyandstylish 6 Comments

Cao svima..:)
Nedavno sam od Kozmetike Teatar dobila par proizvoda na testiranje ,i danas vam donosim prve utiske o jednom od njih.Rec je o hidratantnom skrabu za lice sa crvenim grejpom.Ukoliko zelite nesto vise da saznate o istom ,nastavite da citate tekst..:)


slika sa interneta

O PROIZVODJACU
Fremman kozmetika poreklom je iz Sjedinjenih Americkih Drzava ,ali vec dugi niz godina unazad postoji i na nasem trzistu.Ono na sta su proizvodjaci ponosni je to sto su svi proizvodi dobijeni od prirodnih ekstrakta.Takodje proizvodi nisu testirani na zivotinjama.U ponudi mozete naci veliki broj maski za lice ,koje su prilagodjene razlicitim tipovima koze.Skrab o kome danas pisem namenjen je svim tipovima  koze.






UTISCI

Na testiranje sam dobila proizvod od 15 ml ,sto je meni licno dovoljno za dve upotrebe.Moram da priznam da sam se uplasila pre samog otvaranja ,kada sam na kesici videla da je skrab sa crvenim grejpom.Posto me je jedan slican proizvod sa aromom crvenog grejpa prilicno odbio ,mislila sam da ce tako biti i sa ovim.Medjutim ovaj je potpuna suprotnost.Miris je bozanstven ,svez i veoma prijatan ,sto je kod mene svakako ogroman plus ,jer nisam ljubitelj proizvoda koji lose mirisu.Sledeca stvar koja mi se dopala je to ,sto su cestice skraba veoma sitne ,tako da nisu nimalo agresivne za kozu.

Sto se same upotrebe tice  ,nanese se na vlaznu kozu ,fino istrlja i ispere mlakom vodom.Koza je posle njega veoma mekana i nimalo isusena,sto je posebno bitno za sve one koji imaju suvu kozu ,a ipak zele da probaju ovaj proizvod.Meni nije izazvao nikakve negativne reakcije ,tako da sam i sto se toga tice zadovoljna.




IZGLED:
Proizvod je polutecne stukture i roze boje.


Sve u svemu mogli ste da shvatite da sam odusevljena ovim proizvodom ,ali i razocara sto u mojoj okolini ne mogu da nabavim vece pakovanje.U svakom slucaju ,prvom prilikom ga kupujem.Cena ove male kesice je 179 dinara ,a velikog pakovanja od 150 ml 488 dinara.Kompletnu ponudu mozete naci na sajtu Kozmetika teatar ,i u toku je 20% posto snizenja tako da pozurite.:)


p.s.Iako je ovo pr uzorak ,to u potpunosti nije uticalo na moje misljenje o ovom proizvodu.

Nadam se da vam se dopao ovaj post.
Da li ste probale ovaj skrab.?Ocekujem vase utiske i komentare o njemu.
Do narednog posta..:)
MiMi..:)

6 коментара: