Leto u metalik nijansi:)

субота, јун 14, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Pored toga sto su ovog leta najvise pastelne boje zavladale na svim modnim poljima,jos jedna boja koja se znacajno izdvojila je metalik.
Ako volite metalik boju ,kao i akcesoare u ovoj boji onda je ovaj post definitivno za vas.
Metalik je dosta aktuelna boja koja se provlaci kroz sve  stilove ovog leta i zaista jedna od nosenijih varijanti na modnim pistama.IAko bi se za ovu boju najcesce odlucili zimi ,doslo je vreme da se sa njom poigramo i predstojeceg leta.




Garderoba sa primesama metalik boje se veoma lako nosi jer ce te i najednostavniju kombinaciju osvetliti ovim detaljem. Npr mozete ombinovati sorc sa neobicnim printom.teksas kosulju u sve to zaciniti torbicom u metalik nijansi.






Ili  najobicniju crnu suknju i belu majicu dopunite cipelama u metalik boji i torbom u istoj nijansi.





A za izazovan vecernji luk rojal plavoj haljini dodajte ogrlicu metalik srebrne boje i cipele u istoj nijansi.CEo izgled upotpunite prozirnom klac torbicom.





Naravno da pored garderobe nakit je veoma bitan deo.
Pljosnate metalik ogrlice bile su jako aktuelne prosle sezone pa su mnoge od nas pozelele da ih recikliraju.
Sada to i ogu jer pored postojecih modela ima i mnogo inovativnijih.





I nemojte brinuti da ce te zbog ovih detalja izgledati hladnije jer se to sigurno nece desiti..

Metalik torbice su bar po eni veoma slatke i lake za kombinovanje.Sto se njih tice ovo leto ce biti najvise obojena njihovim bojama.




Sto se cipela tice,e pa one su posebna stvar,jer su metalik cipele vec sezonama unazad in .Moj  savet vam je da ako volite metalik nabavite obavezno neki od mnogobrojnih modela.Da je metalik boja in potvrdjuje i to da mnoge modne kuce kao sto su Prada ,Guci ,Mark Jakobs kreiraju modele ove nijanse.



I za krej da bi vas imidz bio kompletan obojite nokte nekim od nijansama metalik boje.









I da bi vase leto zasijalo jos vise mozete pogledati neki od predlog sa slike..:)
Nadam se da vam se svideo ovaj post i vidimo se uskoro..:)

0 коментара:

Trendi pletenice..:)

среда, јун 11, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Ovog leta najvecu paznju sto se tice frizura su privukle pletenice..Neki ih vole ,a neki ne.
Ja ih obozavam ,i idealne su za ovo vreme kada zelite da imate lepu frizuru ,a da vam pritom kosa ne smeta zbog vrucine.
Mislim da su pletenice pun pogodak.


Mnoge svetske poznate licnosti na crvenom tepihu sirom sveta prosetale su svoju frizuru inspirisanu pletenicama.




Nacina da ih napravite je zaista mnogo.Od najobicnije rible kosti do savrsenih pundja od pletenica.


Evo neki od nacina kako da ih napravite..:)
Nadam se da su vam se svidele ideje i dace te ih probati..;)

0 коментара:

Rimmel moisture renew..:)

среда, јун 11, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje.Danas cu vam pisati o novoj kolekciji Rimmel ruzeva za usne.
Nadam se da ce vam se svideti ovaj post i da ce te isprobati neki od ovih karmina.



Naime za ovo leto Rimmel je za sve nas spremio novu kolekciju savrseno pigmentovanih karmina,kremestih tekstura i raznih boja.Tu mozete naci razne nijanse pocevsi od najsvetlije Latino boje pa sve do najtamnije pod nazivom rose passion.
Na ovim slikama mozete videti moj izbor ovih karmina koi su me zaista odusevili pa sam sebi cak 5 kupila.


Ovako izgleda najsvetlija nijansa(latino) koja mi je najomiljenija od svih jer volim njud boje.Istovremeno svi ovi ruzevi su mat ,tako da ih mozete ositi preko dana..

Ovo je nijansa vintage pink,i vidite koliko je pigmentovana.Moram jos da kazem da su karmini zaista postojani tako da nemorate da strahujete o tome da ih treba stalno  popravljati.

Nijansa moca krem...)
rose pasion..:)


NAdam se da vam se svideo ovaj post i da ce te isprobati neku nijansu..:)

javite mi u komentarima koja je vasa omiljena..
xoxo..)

0 коментара:

Trendy colors of summer

уторак, јун 10, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Roze i plava~ kraljice kolora ovog leta.


Leto koje je pred nama donosi nam modne komade kao i dodatke u roze i plavoj boji.
Plava boja je dosta istaknuta kako kroz haljine i bluze tako i kroz asesoar.Radi se o komadima koji sadrze razne nijanse plave boje ~od rojal plave do tirkizne.A medju njima sigurno ce te naci neki komad koji se vama dopada.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCL53FNs_ZC9iOnF6PV21yiIQqLGtjOmE820a1qBIVgUFaM8wykw
Vasa svakodnevna kombinacija izgledace lepse ako dodate neki komad plavog nakita ili drugog akcesoara koji ce razbiti jednostavnot kombinacije.PA ako volite plvo uzivajte.





Roze je boja koja se provlacila cele prosle sezone pa nas ni ovog leta nije zaobisla.
Paleta roze boja je ogromna od bebi roze do hot pink boje.Ja obozavam ovu boju ,to mi je najomiljenija i za nju se najradije odlucujem uvek,
 

 Ako ste ljubitelj ove boje kao ja onda ce te sigurno uzivati u njoj tokom leta.Vasu tamniju dnevnu kombinaciju mozete razbiti nkim odevnim predmetom svetlo roze boje i obrnuto.A nakit u ovom dezenu je nezaobilazan..:)
Nadam se da vam se svideo ovaj post i pisite mi u komentarima koju boju od ove dve vise volite..)

 

0 коментара:

Loreal Elsev ulje za kosu.:)

уторак, јун 10, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Novo Lorealovo ulje koje se kod nas i za koje svi koji su ga isprobali imaju samo reci hvale.Proizvod u cijem se sastavu nalazi argaranovo ulje za koje svi znamo da je najbolje.Iskreno smatram ovo izuzetnim proizvodom jer kosu cini mekom i zdravom.


Na nasem trzistu ima dosta ulja za kosu , ali bar za mene samo se jedno da sada izdvajalo ,a to je Makadamija ulje iz Belea.Smatram da ovo ulje definitivno moze da parira sa mojim dosadasnjim favoritom.

Moja koza je izuzetno sklona pucanju ,iako retko kada koristim toplotne izvore ,poput prese i figara.Ovo ulje je stvarno za samo dva koriscenja uspelo da oporavi moje krajeve i da ih ucini zdravijim.


Veoma mi je drago sto sam podelila svoje misljenje sa vama o ovom proizvodu i nadam se da ce ta ga isrobati i javiti mi vase utiske..:)

0 коментара:

Sigurni i na suncu..:)Eucerin proizvodi..:)

понедељак, јун 09, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Svi znamo koliko je Sunce u ovim letnjim danima stetno za kozu ako je dobro ne zastitimo.Lice je najosetljiviji deo tela jer je sklono nastajanju fleka i ruznih tregova na kozi.Verujem da niko od nas ne zeli da ,mu se nesto tako desi.

Svako od nas ima razlicit tip koze sa razlicitom kolicinom melanina koji je zaduzen za nas ten.Shodno tome moramo voditi racuna o svojoj kozi i pravilno je negoti.
Posto sama najbolje znam koliko je bolno izgoreti na suncu jer sam pre nekoliko godina imala strasne opekotine koje sam jedva zalcila.Od tada koristim kreme se visokim zastitnom faktorom 50 ili 30 zavino od jacine sunca.
Moj izbor je definitivno Eucerin sa svojim programom krema za suncanje.


Eucerin preparati su lake teksture ,lako se nose i ne stvaraju onaj neprijatni lepljivi osecaj koji verujem da svi mrzimo.

Prvo to vam preporucujem je Eucerin Sun sprej za SPF 50 koji je lak za nanosenje i pri samom dodiru sa ozom oseticete hladjenje.istovremeno i stiti kozu od Sunca tako da vam je i ovaj jedan proizvod dovoljan.
2 Proizvod je za ujednacavanje tena i postizanja preplanulosti lica.To je Eucerin Sun tonirana krema za lice sa spf 50 koja u sebi sadrzi pigmente za pojacavanje tena i vrlo brzo postizte zeljenu boju..Obozavam je..:)
3 Proizvod je za sve one sa suvo kozom ,,Eucrin Sun krema za zatitu od sunca koja je odlca zavrsnica za lice jer ce spreciti  ostajanje belih becata na fasem licu ,a isrovremeno ce hidratirati vase lice i dati mu sjaj..

4 Kao poslednji korak nemojte da zaoidjete negu usana koja je bitna jer su usne u letnim mesecima suve i skolone pucanju.Za njih mozete koristiti Eucerin labelo koje ce resiti problem suvih usana i dati im sjaj.









Saveti..
U letnim mesecima da bi vam koza bila zdrva i nezna unosite dovoljno vode koja ce spreciti dehidrataciju koja je jedan od vecih problema u letnjim danima.
Takodje posle svakog tusiranja ili izlaska iz vode ako se nakon toga izlazete suncu ne zaboravite da nanesete vase proizvode za zastitu od sunca ,a nadam seda sam vas ovim postom ubedila da to budu iz Eucerin linije..:)

0 коментара:

Maybelline Super Stay 7 Days lakovi..

понедељак, јун 09, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Sa dolaskom leta dosla nam je i nova kolekcija Maybelline lakova koji su za ovu sezonu odabrali neke od najaktuelnijih boja.
ovog leta lansirane su fenomenalne osam nijanse koje ce vas oduseviti.
Moji favoriti su Boja lavande,jorgovana i pistaca.Lakovi su izvandrendi zato sto sadrze gel u sebe koji se brzo usi ,a daje noktima jacinu i sjaj.Isto tako dosta su pigmetovani ,tako da je jedan sloj laka dovoljan a istovremeno cetkica je siroka ,a pljosnata te vam omogucava lakse nanosenje.
isto tako specijalna formula laka omugucava da se lak neskida lao prilikom svaodnevnih poslova.


Cena je kao i za sve njihove lakove pristupacna te za 519 dinara mozete dobiti savreseni lak.:)

0 коментара:

Parfemi koje ce te pozeleti ovog leta..:)

понедељак, јун 09, 2014 prettyandstylish 0 Comments



PRed nama je nova kolekcija parfema ,pravih letnjih mirisa koji vas nece ostaviti ravnodusnima.
Dizajneri parfema potrudili su se da svako nadje onaj koji mu se dopada pa se nadam da ce te i vi isprobati neki od ovih.

1.Vocne arome..
Skoro da su uvek na vrh liste i vecina ljudi se za njih odluci pre svega jer nam najvise ide uz leto.
Ove godine osnava za to je bila malina.
Medju najboljim ovog leta izdvijio se Versace  ,,Bright Cristal Absolu,,30ml(5890 din),sa mirisom bobicastog voca i magnolije
koji ja obozavam i ako sam prvobitno mislila da necu jer volim drugaciji tip parfema.Ali ovim sam odusevljena.Bocica je prelepa sa roze kristalom na vrhu sto je pun pogodak.



2.drugi je ,,l*Eau par mirror Edition,, iz Kenza sa aromom maline ,lubenice i mente.CEna mu je 6540 ,50 ml.

Ovaj parfem sam dobila napoklon i stvarno je super kao i sve od Kenza.








Oba parfema mozete naci kod nas..:)



Drugi tip parfema su slatkasti parfemi koji su moji najomiljeniji i koje n ajvise i koristim.

Ovi parfemi obiluju slatkastim notama cokolade ,secerne vate ,kokica karamele.
Prvi letnji favorit je :
Bonboni od Viktora & Rolfa  sa mirisom karamele i breskve na ciju vam pomisao ide voda na ust.Definitivno moj najvci favorit u poslednje vreme.Pakovanje je fenomemenalno .Tamno roze bocica u obliku masne ce privuci vasu paznju.



I drugi moj izbor za vas je ,,L vIE Est Belle ,, sa mirisom vanile i mafina..Njam ,njam..:) Poizvodi ga Lancome i cena mu je 10000 dinara u bocici od 50 ml..:)



3.Za ljubitelje cvetnih parfema  ovih godina kao i prethodnih osnova je ruza.
iskreno nisam ljubitelj ovih parfema i zaobilazim ih jer se odlucujem za druge miisne note.
Jedan parfem e ove szone izdvojio a to je ,,Cool Water,, novi parfem iz Sea Rose popularan trio ljibicice ,bozura i ruze. Ovaj parfem je od Davidolfa i cena mu je 4200 dinara.




Moja drugarica ga ima i odusevljena je njime jer nije klasicna aroma ruze vec ima i dodataka.



4 tip parfema su orjentalni mirisi zacina koji su u poslednje vreme dosta popularni.Ove sezone dominira ostri miris belog bibera.

Jedan od parfema koji je najprodavaniji ove sezone je Bulgari ,,OMnia India Garten,,,koji sadrzi miris mandarine i bibera i stvarno kada osetite parfem imate osecaj kao da ste u Aziji jer je pun zacina.




Ovo je neki moj izbor parfema za vas koji su aktuelni ovo leta i nadam se da ce te medju njima naci omiljenu mirusnu notu..:)



0 коментара:

Glamglow maska za lice..:)

понедељак, јун 09, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Glamglow je maska za lice koja je jedna od najhvaljenijih u svetu ,i skoro je stigla i kod nas.Za nju je malo reci da je fenomenalna.
Ova maska daje kozi lica sjaj i momentalnu hidrataciju.Ono sto je takodje dobro kod nje je da ne sadrazi paraben ,sulfate pa tako vam nece iritirati kozu oko ociju.







Ono sto sam ja primetila je da je veoma dobra za putovanja jer specava nastajanje bubuljica i akni.Nanesete je vece pre puta i sledeci dan i vase lice je bezbedno do kraja putovanja.Mozda vam je malo nelogicno da masku koristite dan za danom ,ali ako zelite da izbegnete nezeljene bubuljice ovo ce vam pomoci..


A koza posle nje nije suva i neprijatna na dodir kao posle upotrebe drugih maski.


Ovu masku mozete nabaviti u Sephori cena je malo visa (7000 dinara.),ali ako se ipak odlucite da investirate u jednudobru masku za lice neka to bude ova..
:)



0 коментара:

Divlji nakit +xxl ogrlice za ledja

недеља, јун 08, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Svi znamo koliko nakit svaki nas autfit moze uciniti lepsim i potpunijim.
Ovog leta to je nakit sa printom .veliki i razlicitog oblika kao i jedan od noviteta kod nas a to su xxl ogrlice za ledja kojece ukrasiti zadni deo vase haljine i uciniti je jedinstvenom.





Prstenje i narukvice mozete kombinovati po zeli i raspolozenju.
Nijanse zlatne srebrne i bakarne boje su veoma  popularne pa ce vasu kombinaciju uciniti lepsom i dati joj pose4ban pecat na kome ce vam zavideti..
Mozete ih naci u H&M,OrSAJU PANDORI I MANGU.Cene su im dosta pristupacne pa za svega hiljadu dinara mozete pronaci komad po vasoj zelji.

Sto se tice xxl ogrlica vodite se metodom manje je4 vise jer ako ih imate na sebi nece vam trebati drugi nakit.
Takodje ih mozete naci u svim gore navedenim radnjam.




0 коментара: