May Favorites..:)

недеља, јун 08, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje.
Evo konacno je dosao jun ,sto znaci da je vreme za maj favorite.U ovom videu cu vam pokazati stvari kojima sam j odusevljena i koje vam preporucujem..:)

1.

Ovo mi je prvi favorit jer je fantastican.Beta body works speep aroma terapija koja je nesto najbo;je sto sam probala.Paket proizvoda sadrzi kremu za telo ,losion za kupanje i mist za jastuk.Miris vanile i lavande deluje kao aroma terapija i zaista opusta.Nazalost nisam sigurna da li ga ima kod nas negde.Ali ako imate nekog ne zivi ovde narucite i necete se pokajati..


2.Loreal volium filer sampon
Ubedljivo najbolji sampon koji sam probala.Od pve upotrebe osecate kako imate vise kose ,kako je ona gusca i zdravija i stvarno ga oplo preporucujem svima.U kombinaciji dolazi sa tubicama vruceg ulja koje je fenomenalno i koje cini vasu kosu zaista prelepom.



3.Cover girl ajlajner 
Ovo je stvarno super ajlajner jer je malo pakovanje pa ga mozete svuda nositi ,a cetkica je dosta tanka tako da necete imati poteskoca sa nanoenjem ovogproizvoda.Ima ga kod nas ,cini pi se u Sephora.


4,Dior balzam za usne sa mirisom ruze
Super balzam ,odlicno hrani kozu usana ,cini je tako mekaom.Jedina mana mu je sto je skuplji ,ali vredi izdvojiti za njega.

5.Mac rumenilo u boji breskve
Savrseno za ove letnje dane jer ce vam dati malo bronaniju boju i naglasiti vas ten.
6.Bobi braun rumenilo u stiku
Savrseno rumenilo boje breskve i vrlo vrlo pigmentovano.Toplo preprucujem.

7.Mezbilin sredstvo za ciscenje lica ~Gel i tonik~
Savrseno sredstvo za ciscenje lica.Gelom ocistite sve necistoce,ostatke maskare ,lepka od vestckih trepavica ,skida apsolutno sve,a zatim tonikom predjete i lice ce vam zasijati.Nazalost ne znam da li kd nas ima ,ali mozete ga naruciti online .Cena mu je dosta pristupacna.

8.Akne stres kontrol tonik od Neutroggene koji sprecava mascenje koze,eliminis necistoce samim tim sprecava i akne.Ovaj proizvod mogu svi da koriste ,nije samo za osobe sa aknama.


.
9Cliren clir gel za ususivanje bubuljica
Ovaj brend kozmetike je jako kratko bio kod nas,i onda je od jednom prestao da se uvozi.Ne znam zasto.Meni je jedan od fvorita upravo ovaj proizvod koji preko noci namazte na bubuljicu i on je isusi,tako da ne morate da se nevirate istaskajuci je.
 
Nadam se da vam se svideo post i cujemo se uskoro..:)

0 коментара: