New in # 8

субота, јун 06, 2015 prettyandstylish 14 Comments


Cao drage moje..:)

Danasnji post posvecujem  novitetima, i zelim da sa vama podelim svoje prve utiske o njima.Nema ih puno, i ukoliko ste pratile moje prethodne new in postove, verovatno znate da ne volim da gomilam mnogo noviteta u jedan post, vec na neko odredjeno vreme napravim presek  i podeli sa vama sta se to novo naslo u mojim rukama.Ukoliko volite ovakav tip postova, nastavite da citate tekst..:)



Too Faced Chocolate Bar  ~

Ovu paletu sam neplanirano kupila, ali sada slobodno mogu da kazem da nimalo ne zalim zbog toga.Imam je oko nedeju dana, konstantno je koristim, i malo je reci da sam odusevljena.Samo pakovanje je preslatko, miris cokolade koji vas prosto mami, i senke sa fenomenalnom pigmentacijom su samo neke od odlika ove palete.Svakako ocekujte recenziju uskoro.


~ Sephora Outrageous Lashes ~

Rec je o perlama koje se aplikuju na vrhove trepavica.Ovaj proizvod me je zainteresovao jos od kada sam prvi put citala recenziju o njemu.Zaista jedva cekam da ga isprobam i da sa vama podelim utiske.


Real Techniques powder & expert face brush ~

Ja ove cetkice zelim odavno, no nikada se nisam setila da ih nabavim kada putujem van granica nase zemlje.Kada su se konacno pojavile i na policama nasih drogerija, znala sam da prvih par meseci sigurno necu pronaci svoje primerke, obzirom da su se uvek rasprodale brzinom svetlosti.Sada se konacno cela ta prasina oko njih stisala, te sam znala da ih je lakse pronaci.Svakako o samom kvalitetu cetkica ne bih mnogo pricala, obzirom da je poznato koliko su voljene i hvaljene.



Dm Sundance transparentni sprej za samopotamnjivanje ~

Najiskrenije nisam pobornik samopotamnjivanja, i izbegavam to da radim, jer mi koza u vecini slucajeva postane narandzasta.Ovaj proizvod sam odlucila da probam samo iz jednog razloga, a to je jer dolazi u spreju, a ne kao klasicna krema.Mislim da je ovaj nacin samopotamnjivanja laksi, stoga se  nadam da ce ovaj proizvod ispuniti ono sto obecava.



Dermix Body Balm~ 

Divni ljudi iz Dermix kompanije su me juce obradovali novim paketicem.Ovog puta imam priliku da isprobam losion za negu tela, a pored njega tu se nasao i njihov rucno pravljeni sapun, koga inace jako volim.Uskoro ocekujte recenziju.





Max Factor Masterpiece Tansform Mascara & Essence eyeliner pen ~

Maskara mi se jako dopada, i svakako je ispunila moja ocekivanja.O njoj sam puno citala, zaista je hvaljena, i svakako sa razlogom.Sa druge strane imam ovaj Essence vodootporni ajlajner koji me je potpuno razocarao.Cetkica jeste dovoljno tanka, trag koji ostavlja je dosta ujednacen i crn, ali dugotrajnost mu je slaba strana.Posle sat vremena pocinje da se kruni, i preslikava, tako da bih vam preporucila da ga zaobidjete.


Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick & Essence glow tinted lip balm ~

U poslednje vreme sam malo opsednuta tecnim mat karminima, tako da sam odlucila da isprobam i ove koje Bourjois nudi.Stvarno su jako kvalitetni, pigmentovani i postojani.Jedina stvar koja me nervira je ta sto bukvalno smrde.Miris je jako tezak i neprijatan, no dobra stvar je ta sto kada ih nanesete vi to i ne osecate toliko.


I poslednji beauty proizvod je ovo Essence labelo u boji, koje sam dobila u nekom magazinu.Nista specijalno.Fino mirise, da usnama blagu boju, ali hidratacija mu nije jaca strana.Ukoliko vas ne mrzi da ga non~ stop mackate, a zelite malo boje na usnama, svakako mozete probati ovaj balzam.


I za kraj imam jedan modni dodatak, i rec je o ovoj torbi sa resama.Kao i u slucaju tecnih mat karmina, tako je i sa resama.Zaista sam zaljubljena u njih, jako su aktuelne ove sezone.Pritom su veoma efektne, i daju poseban pecat i najednostavnijim kombinacijama.



To bi bilo sve za ovaj post..:) Nadam se da vam se dopao..:)

                                       Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?

                                                               Do sledeceg posta..:) Mimi..:***

14 коментара:

Eucerin Aquaporin Aktive Leichte Creme

четвртак, јун 04, 2015 prettyandstylish 10 Comments


Cao drage moje..:)

Svaka od nas zna  koliko je hidratacija bitna za lep i zdrav izgled koze.Naravno da tome najvise doprinosi voda, koju treba svakodnevno konzumirati u vecim kolicinama, ali ne smemo ni zaboraviti svakodne negu koju nasa koza zahteva.Cesto se desava da tokom ovih letnjih dana izbegavamo kreme za lice, prvenstveno jer znaju  da budu dosta teske i neprijatne.Danas zelim da sa vama podelim utiske o jednoj, koja je potpuna suprotnost, prvenstveno jer je posebno formulisana da optimalno distribuira vodu unutar koze.Rec je o Eucerin  Aquaporin  Aktive hidratantnoj kremi.  Ukoliko zelite da saznate vise o njoj, nastavite da citate tekst..:)






Dolazi u prakticnoj tubici, koja u sebi sadrzi 40 ml proizvoda.Miris je prilicno blag, gotovo neutralan i ne zadrzava se dugo na kozi.Tekstura ove kreme je izuzetno lagana, i koza je zaista brzo upija.Pritom vam ne ostavlja tezak osecaj na licu, koji bar meni ume jako da zasmeta, narocito tokom ovih letnjih meseci.





Iz Eucerina porucuju da je ova krema prilagodjena  potrebama normalne i mesovite koze.Potpuno bih se slozila sa njima, jer zaista njen nivo hidratacije najvise odgovara osobama sa ovim tipovima koze.



Ova krema je zaista moje veliko otkrice, i nesto sto je uveliko postalo deo moje svakodnevne nege lica.Nisam uspela da joj pronadjem manu, jer sam se zaljubila u nju vec nakon prvog koriscenja.Veoma prija mojoj  kozi, pritom je zaista lagana, i gotovo da je ne osecam na licu.Nije mi izazvala nikakve nezeljene reakcije, sto je svakako plus, obzirom da moja koza lica zna da odreaguje na promenu nekog proizvoda.Svakako zelim da vam preporucim ovu kremu.Ukoliko tragate za proizvodom koji je lagan, a koji ce vam istovremeno i lepo hidrirati kozu, preporucujem da pogledate ovaj.





~Izgled kreme~



Cena Eucerin Aquaporin kreme je 1400. dinara, i svakako vredi tih para. Mozete je nabaviti na svim mestima koja prodaju Eucerin proizvode.


                Dosli smo do kraja..:) Nadam se da sam uspela da vas zainteresujem za ovaj proizvod.:)

                              Da li ste probale ovu kremu, i sta mislite o njoj?
                                                        Do narednog posta..:) MiMi..:***



10 коментара:

W7 In The Nude Eye Colour Palette

уторак, јун 02, 2015 prettyandstylish 13 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje prve utiske o W7 in the nude paleti.Koristim je konstantno oko mesec dana i mislim da konacno nesto mogu malo vise da vam kazem  o njoj..:) Ukoliko zelite da saznate detaljnije utiske, procitajte i ostatak posta..:)



Senke dolaze u  golden rose kutiji, koja u sebi sadrzi 12 nijansi.Boje su uglavnom neutralne i za sve one devojke koje to vole, ova paleta sadrzi dosta senki sa roze podtonovima.Takodje, nijanse su podeljene na 6 mat i 6 sedefastih.Sam kvalitet senki varira od nijanse do nijanse.



Uglavnom prve sest imaju slabu pigmentaciju, dok su druge sest prilicno dobro pigmentovane, no njihova mana je ta sto se vise truse od  ostalih.Iako pigmentacija pojedinih nijansi nije najsjajnija, sa dobro bazom to se znacajno poboljsa.Prilicno se lako blendaju, i zaista su zahvalne za rad.Takodje me je iznenadila i njihova postojanost, obzirom da bar meni, izdrze ceo dan.Probala sam par puta da ih nosim i bez baze, i zaista su se dobro pokazale.


                                             

                                            ~ Prvi red ~

Latte~( bez bazna nijansa) 
Angel ~ ( rozikasta nijansa, sa dosta simera) 
Venice~( tamnija boja breskve)
 Marilyn~ ( prljavo roze nijansa)
 Copper Pot ~ ( rose gold nijansa)
Sun Kissed ( zlatna nijansa)




                                       
                                                            ~ Drugi red~ 

Alice ~ ( svetlo braon nijansa sa roze podtonovima)
Bad Maners ~ ( tamno braon nijansa)
Coffe Cup ~ ( braon nijansa za zlatnim podtonovima)
Mud Slide ~ ( boja lesnika)
Tokyo ~ ( boja mlecne cokolade)
Fashionista ~ ( tamno ljubicasta)






Sve u svemu, mislim da je kvalitet ove palete  poprilicno dobar, obzirom da kosta oko 1500. dinara.Senke su prilicno nosive, kako za dnevne, tako i za vecernje prilike.Ukoliko bih morala da je uporedim sa jos nekom paletom ovog cenovnog ranga, kao sto je recimo Sleek, mozda je ona  bolja, ali svakako izbor je na vama.Ja sam na ovu paletu slucajno naletela u jednoj lokalnoj parfimeriji, stoga tu mozete da pogledate.Obicno ta manja mesta umeju  da iznenade.Takodje postoji i sajt koji se zove Glam d.o.o, tako da i tu mozete da je narucite.





                                                     To bi bilo sve za danas..:)

           Da li ste probale ovu, ili neku drugu paletu ovog brenda, i kakvi su vasi utisci?:)
                                                 Do sledeceg posta..:)
                                                            MiMi..:***

                                         


13 коментара:

Bourjois 123 Perfect CC Cream

недеља, мај 31, 2015 prettyandstylish 4 Comments


Cao drage moje..:)

Ukoliko citate moj blog, verovatno ste mogle da primetite da o puderima gotovo i ne pisem.Jedini razlog je taj sto su mi unistili kozu, tako da apelujem  na sve devojke koje nemaju potrebu za koriscenjem ovog proizvoda, da to i ne pocinju da rade.Posto ipak imam sitno crvenilo na licu, trebalo mi je nesto sto ce ga prekriti, tako da sam pocela da isprobavam razne tonirane kreme, medju kojima je i ova o kojoj vam danas pisem.Naime, radi se o Bourjois 123 CC kremi, koju ste izmedju ostalog mogle da vidite i u mom poslednjem new in postu.



Koristim je aktivno oko dve nedelje, i mozda ce te misliti da je to kratak vremenski period da bi se o nekom proizvodu formiralo misljenje, ali kada je rec o podlogama zaista ga brzo steknem.Pocecu sa osnovnim informacijama o ovoj kremi.



Dolazi u pakovanju od 30 ml, i dostupna je u cetiri nijanse.Moja je u broju 31 Ivory,  i to je ujedno i najsvetlija nijansa.Prijatnog je mirisa i sadrzi spf 15.Za razliku od vecine CC krema, cija je struktura dosta gusca, kod ove nije isti slucaj.Ima veoma laganu i tecnu strukturu, gotovo vodenastu.Lako se nanosi i blenda, cak i prstima, i zaista je ne osecate na licu.Za jedan proizvod ovakvog tipa, veoma lepo prekriva, cak sta vise boje i od nekih pudera.




Iznenadjena sam trajnoscu ovog proizvoda, obzirom da meni stoji oko 8 sati na licu, i bukvalno se ne pomeri.


Mislim da bi ova krema odgovarala svim tipovima koze.Ja trenutno imam par suvljih delova na licu, i nije ih nimalo naglasila, cak sta vise toliko ih dobro prekrije, da se skoro i ne primecuju.Posto po strukturi nije premasna, kako obicno biva sa ovakvim kremama, mogu je koristiti i devojke sa kombinovanom i masnom kozom.




Sve u svemu, ja sam zadovoljna ovim proizvodom, i verujem da cu ga i u buducnosti kupovati.Svakako da zelim da je preporucim i vama, jer mislim da je idealna  za svaki dan, kao i za predstojeci period.Ukoliko trazite nesto sto dobro prekriva, a da na licu nije pretesko, svakako razmislite o ovoj kremici.Cena je oko 1300. dinara, i svakako se isplati dati novac za nju.



I to bi bilo sve za danas..:)

                                   Da li ste probale ovu CC kremu, i sta mislite o njoj?
                                                      Do sledeceg posta..:) MiMi..:***





4 коментара: