New in # 8

субота, јун 06, 2015 prettyandstylish 14 Comments


Cao drage moje..:)

Danasnji post posvecujem  novitetima, i zelim da sa vama podelim svoje prve utiske o njima.Nema ih puno, i ukoliko ste pratile moje prethodne new in postove, verovatno znate da ne volim da gomilam mnogo noviteta u jedan post, vec na neko odredjeno vreme napravim presek  i podeli sa vama sta se to novo naslo u mojim rukama.Ukoliko volite ovakav tip postova, nastavite da citate tekst..:)



Too Faced Chocolate Bar  ~

Ovu paletu sam neplanirano kupila, ali sada slobodno mogu da kazem da nimalo ne zalim zbog toga.Imam je oko nedeju dana, konstantno je koristim, i malo je reci da sam odusevljena.Samo pakovanje je preslatko, miris cokolade koji vas prosto mami, i senke sa fenomenalnom pigmentacijom su samo neke od odlika ove palete.Svakako ocekujte recenziju uskoro.


~ Sephora Outrageous Lashes ~

Rec je o perlama koje se aplikuju na vrhove trepavica.Ovaj proizvod me je zainteresovao jos od kada sam prvi put citala recenziju o njemu.Zaista jedva cekam da ga isprobam i da sa vama podelim utiske.


Real Techniques powder & expert face brush ~

Ja ove cetkice zelim odavno, no nikada se nisam setila da ih nabavim kada putujem van granica nase zemlje.Kada su se konacno pojavile i na policama nasih drogerija, znala sam da prvih par meseci sigurno necu pronaci svoje primerke, obzirom da su se uvek rasprodale brzinom svetlosti.Sada se konacno cela ta prasina oko njih stisala, te sam znala da ih je lakse pronaci.Svakako o samom kvalitetu cetkica ne bih mnogo pricala, obzirom da je poznato koliko su voljene i hvaljene.



Dm Sundance transparentni sprej za samopotamnjivanje ~

Najiskrenije nisam pobornik samopotamnjivanja, i izbegavam to da radim, jer mi koza u vecini slucajeva postane narandzasta.Ovaj proizvod sam odlucila da probam samo iz jednog razloga, a to je jer dolazi u spreju, a ne kao klasicna krema.Mislim da je ovaj nacin samopotamnjivanja laksi, stoga se  nadam da ce ovaj proizvod ispuniti ono sto obecava.



Dermix Body Balm~ 

Divni ljudi iz Dermix kompanije su me juce obradovali novim paketicem.Ovog puta imam priliku da isprobam losion za negu tela, a pored njega tu se nasao i njihov rucno pravljeni sapun, koga inace jako volim.Uskoro ocekujte recenziju.





Max Factor Masterpiece Tansform Mascara & Essence eyeliner pen ~

Maskara mi se jako dopada, i svakako je ispunila moja ocekivanja.O njoj sam puno citala, zaista je hvaljena, i svakako sa razlogom.Sa druge strane imam ovaj Essence vodootporni ajlajner koji me je potpuno razocarao.Cetkica jeste dovoljno tanka, trag koji ostavlja je dosta ujednacen i crn, ali dugotrajnost mu je slaba strana.Posle sat vremena pocinje da se kruni, i preslikava, tako da bih vam preporucila da ga zaobidjete.


Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick & Essence glow tinted lip balm ~

U poslednje vreme sam malo opsednuta tecnim mat karminima, tako da sam odlucila da isprobam i ove koje Bourjois nudi.Stvarno su jako kvalitetni, pigmentovani i postojani.Jedina stvar koja me nervira je ta sto bukvalno smrde.Miris je jako tezak i neprijatan, no dobra stvar je ta sto kada ih nanesete vi to i ne osecate toliko.


I poslednji beauty proizvod je ovo Essence labelo u boji, koje sam dobila u nekom magazinu.Nista specijalno.Fino mirise, da usnama blagu boju, ali hidratacija mu nije jaca strana.Ukoliko vas ne mrzi da ga non~ stop mackate, a zelite malo boje na usnama, svakako mozete probati ovaj balzam.


I za kraj imam jedan modni dodatak, i rec je o ovoj torbi sa resama.Kao i u slucaju tecnih mat karmina, tako je i sa resama.Zaista sam zaljubljena u njih, jako su aktuelne ove sezone.Pritom su veoma efektne, i daju poseban pecat i najednostavnijim kombinacijama.



To bi bilo sve za ovaj post..:) Nadam se da vam se dopao..:)

                                       Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?

                                                               Do sledeceg posta..:) Mimi..:***

14 коментара:

  1. Анониман6. јун 2015. 14:41

    Mila Peric
    Real tehniques cetkice i Max factor maskaru sam probala,cetkica su naravno odlicne kao i maskara,jedna od najboljih.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su i tvoja iskustva sa ovim proizvodima pozitivna..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Ah, TF čokoladica... Jesi li znala da su senke slatke? :)))
    Imam samo RT četku za rumenilo, a želim da probam (sve) one za puder :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xexe..:) Nisam, ali hvala ti na toj informaciji, sada mi je jos draze sto sam je kupila..:))
      Drzim ti palceve da ih sve sto pre nabavis..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
    2. Xexe..:) Nisam, ali hvala ti na toj informaciji, sada mi je jos draze sto sam je kupila..:))
      Drzim ti palceve da ih sve sto pre nabavis..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  3. Анониман7. јун 2015. 02:05

    Mene zanima cena TF palete? Imam par nijansi Bourjois ruzeva, zaista su sjajni.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena ove palete je cini mi se 6300..
      Drago mi je da se i tebi dopadaju..:)
      Hvala ti na komentaru...:)

      Избриши
    2. Cena ove palete je cini mi se 6300..
      Drago mi je da se i tebi dopadaju..:)
      Hvala ti na komentaru...:)

      Избриши
  4. Ja sam mnogo bela, ne volim da se izlazem suncu, strah me solarijuma a mrzim sto sam bela jer sve lepse izgleda kad je neko tamniji tako da cu kupiti ovaj kao tvoj u spreju, valjda bude super. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno te razumem, i moja situacija je ista..:) Nadam se da ce ti odgovarati..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  5. Baš su ti lepi noviteti! Skoro sam saznala da u sastav Too Faced Paleti ulazi i kakao, tako da bih ja to najverovatnije u nekoj od šećernih kriza počela da jedem :D Imam Bourjois tečni tuž, samo nisam sigurna o kojij se nijansi radim - verovatno zbog toga što ga toliko često (ne)koristim :D I meni je miris odbojan, ali nije strašno, brzo izvetri. Dermix Body Balm mi je super, nadam se da će se i tebi dopasti :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xexexe, stvarno si me nasmejala, mada te potpuno razumen..:)Srecom brzo izvetri..:) I ja se nadam da ce mi odgovarati..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  6. Анониман11. јун 2015. 10:33

    Lepo i sareno, volim tvoje New In-ove :) Verujem ti za Essence ajlajner, mene je zimus razocarao njihov Superfine ajlajner u flomasteru, osusio se dok sam se okrenula :| Najvise me zanimaju ovi divni Bourjois ruzevi, preci cu i preko smrada ako su dobri :D Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti..:* Bas mi je zao sto je i tvoje iskustvo negativno..Sto se tice Bourjois ruzeva, kvalitet je odlican, jedino taj smrad..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши