Elf Mineral Infused Face Primer

петак, јун 17, 2016 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje..:)


Verujem da znate koliko je upotreba prajmera pre sminkanja jako vazna, pogotovo u ovim letnjim mesecima, kada sminka zna vrlo lako da sklizne sa vaseg lica.Zato danas zelim da sa vama podelim utiske o jednom jako pristupacnom prajmeru kompanije Elf, koji je pored jako dobre cene i odlicnog kvaliteta..:)

Radi se o silikonskom prajmeru, koji je odlican za devojke za kobinovanom i masnom kozom, no iz iskustva odgovorno tvrdim da  moze odgovarati i devojkama sa normalnom i suvom kozom.Dolazi u mat pakovanju sa pumpicom koja nije bas najkvalitetnija, jer imam osecaj da ce se svakog trenutka slomiti, tako da je to jedina mana .Cena ovog prajmera je oko 
6 dolara, i mozete ga naruciti preko iHerb sajta.


Ja sam neko ko ne voli silikonske prajmere, i svaki koji sam probala me je razocarao, tako da sam se uglavnom drzala ovih koji su na vodenoj bazi.Sve do sada, kada sam iz radoznalosti zelele da probam ovaj.Naime, moja koza je normalna, ali u prelaznom periodu, kao u zimskom cesto zna da bude jako suva, sto ume da mi stvara dosta poteskoca.Ranije su silikonski prajmeri na mojoj kozi samo dodatno isticali suve delove, sto mi je izgledalo jako ruzno i neuredno.Sa ovim to zaitsa nije slucaj.



Jako se lako razmazuje,bukvalno kao krema, i na  kozi ne ostavlja onaj tezak silikonski osecaj.Koza ga upije zaita brzo, pritom je toliko nezna na dodir da imate osecaj kao da ste naneli kremu, a ne prajmer.Takodje, fino je zagladi, vizuelno smanji pore, i prikrije sitnije crvenilo, te vam stvori odlicnu podlogu za dalje sminkanje.Inace, za celo lice vam je potrebna jedna do dve pumpice proizvoda.



Sminku drzi celi dan na licu, sve do trenutka dok je sami ne uklonite.

Sto se mene tice, ovaj prajmer je ispunio sva ocekivanja, koja nisu bila prevelika, zbog negativnih iskustava u proslosti.Zato bih ga toplo preporucila svima..:)


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li koristite Elf proizvode, i koji je vas favorit?
Da li ste probale ovaj prajmer, i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***


0 коментара:

Catrice Glow Mineral Highlighting Powder

уторак, јун 14, 2016 prettyandstylish 12 Comments

Cao drage moje..:)

Priznajem da sam se jako navukla na kupovinu hajlajtera, iz sebi nepoznatog razloga, ali zaista uzivam u isprobavanju  novih.

Zato vam danas pisem svoje utiske o Catrice Glow Mineral hajlajteru , a kakve je utiske ostavio na mene, saznajte u nastavku posta.

Sam proizvod dolazi u pakovanju od deset grama, i nijansa je u broju deset Light infusion, koja je onako fina rozikasta boja,  koja odlicno pristaje svima.



Sam hajlajter ima jako lepo teksturu, puterastu i finu, te je  samim time  jako lak za nanosenje i blendanje.U sebi sadrzi vrlo malo sljokica, sto se meni licno jako dopada, jer ne volim hajlajtere koji ih imaju previse.


Sto se tice kvaliteta, ono sto mi se dopada je sto se proizvod minimalno trusi, i nema viska istog  van pakovanja.Pigmentacija je srednja, i vrlo lako se moze nadograditi na licu, ukoliko vam blagi sloj nije dovoljan, i zelite malo istaknutiji hajlajter.

Na kozi izgleda jako lepo, i daje joj zdrav sjaj.Mislim da je dobar kako za devojke svetlijeg tena, tako i onim srecnicama sa tamnijim.


Stvar koja mi se nije dopala kod ovog proizvoda je vreme trajnosti na vasem licu.Posle par sati se izgubi, i bukvalno jedva se primecuje.Bez obzira sto mi se sve ostalo jako dopada, ovo je po meni velika mana.Ukoliko zelim da mu produzim trajnost, moram pre njega naneti neki kremasti hajlajter, ili pak tecni, a zatim sloj ovoga.




Malo me je ova cinjenica razocarala, jer mi se sam proizvod bas dopao, ali kako verujem da je vecini vas vazno da proizvod ostane sto duze na licu, mislim da bi ovaj hajlajter trebale da preskocite.

Njegova cena je nesto manje od 600 dinara, i mozete ga naci u odredjenim dm drogerijama.


I to bi bilo sve za danasnji post..:)

Da li ste probale ovaj proizvod i sta mislite o njemu? Koje Catrice proizvode mi mozete preporuciti?

Do narednog posta..:)

MiMi..:****



12 коментара:

Exodus Natural Cosmetics + Giveaway

уторак, јун 14, 2016 prettyandstylish 2 Comments



Cao drage moje..:)

U danasnjem postu, zelim da sa vama jos malo pricam o prirodnoj kozmetici, s obzirom da je jako volim, i da se trudim da u svoju svakodnevnu rutinu nege koze lica i tela ukljucim sto vise prirodnih proizvoda.

Samim time, pre izvesnog vremena dobila sam mogucnost da isprobam nesto iz asortimana Exodus kozmetike, a za pocetakpar recenica iz njihovog ugla.


Exodus prirodna kozmetika nastala je iz ljubavi prema prirodi i želje za zdravom i kvalitetnom negom kože. Bavimo se ručnom izradom prirodnih proizvoda za negu lica i tela. Svi naši proizvodi su izrađeni od 100% prirodnih sastojaka biljnog porekla bez dodatka veštačkih konzervansa, mirisa i boja.
Baza naših proizvoda su biljna prirodna ulja (kokosovo, bademovo, maslinovo, ricinusovo...) uz dodatke hranljivih materija kao što su: kakao buter, shea buter, ulja noćurka, semenki grožđa, pšeničnih klica, košpica kajsije... Hranljive materije poput meda, vitamina E i pčelinjeg voska su ujedno i prirodni konzervansi. Egzotične mirise postižemo upotrebom raznovrsnih eteričnih ulja, a boje mešanjem raznih biljaka i začina.

Sve informacije koje ukljucuju detalje oko cene i nacina narucivanja, mozete pronaci na Exodus facebook stranici.




Prvi proizvod o kome vam pisem je Rosemary Tangerine Body Butter.

Inace iz Exodus kompanije porucuju da su proizvodi  bazirani  na kokosovom ulju koje je jak antioksidant, poznat u borbi protiv starenja, infekcija i suve i ispucale kože. Povećava snagu vezivnog tkiva, a time i neposredno deluje na nastajanje bora i starenje kože. Zahvaljujući ostalim nutritivnim sastojcima Exodus puteri hidriraju, štite, omekšavaju kožu i vraćaju joj vlažnost i elastičnost. Sjajno sredstvo za negu kako osetljive, tako i zrele kože. Vaša koža će biti zdrava, nahranjena, sjajna, meka i hidrirana.





Kako je moja koza tela dosta suva, narocito u ovom prelaznom periodu, vrlo mi je vazno da imam dobar proizvod za hidrataciju, no pre nego sto sam dobila ovaj, uvek sam se hvatala za kokosovo ulje.

Naime, ovaj preparat dolazi u staklenoj teglici, koja sadrzi 220 grama proizvoda, sto ce itekako potrajati.
U sastav proizvoda ulazi vec pomenuto kokosovo ulje, pcelinji vosak,destilovana voda, vitamin E, esencijalno ulje mandarine i ruzmarina.

Ono sto mi se jako dopada kod ovog buttera je sto jako lepo neguje kozu, i zaista taj osecaj nakon koriscenja ovog proizvoda je neprocenjiv.Bukvalno vam preporodi kozu.Kako je u cvrstom stanju, potrebno je da ga pre upotrebe ostavite na toplijem mestu, kako bi omeksao, i bio laksi za koriscenje.

Jako se lako razmazuje, i mada vecinski sastav proizvoda cini kokosovo ulje, na kozi vam ne ostaje tezak masni trag.Jako se lako razmazuje, i koza ga zaista brzo upija.
Ukoliko se patite sa suvom kozom tela, najtoplije vam preporucujem ovaj proizvod, jer ce vas oduseviti.




Stvar koja mi se nije dopala je miris, mada to je stvar ukusa.Po meni aroma ruzmarina dominira, a kako je ja i ne volim bas, to mi je malo zasmetalo.Dobra vest je da se ista ne zadrzava na kozi dugo, pa nakon sto ispari, mozete uzivati u blagodetima koje ovaj proizvod pruza vasoj kozi.

Cena ove mazalice u pakovanju od 370 grama je 1500 dinara.




Naredni proizvod, ujedno i poslednji koji zelim da vam predstavim, je Exodus Antirid krema, koja je namenjena nezi podrucja ispod ociju, sprecavanju pojave, i ublazava trenutnih bora.Hidrira,regenerise, i vraca kozi elasticnost.

Kremica dolalzi u pakovanju od 25 grama, a u sastav ulazi kokosovo ulje, ulje nocurka, vitamin E i pcelinji vosak.Cena proizvoda je 600 dinara.






Kako jos uvek nemam problem sa borama, ne mogu vam reci kako ova krema radi taj deo posla, no ono sto vam mogu sada reci, je da je idelana za negu osetljive zone oko ociju, pogotovo ako imate problem sa tamnom krugovima, podocnjacima ili vam je ta zona dosta isusena.


Ja ovu kremu volim da nanesem pre spavanja, jer je malo masnija i treba vremena da je koza upije.Do narednog jutra ucini moje tamne krugove manje vidljivim, a ono sto mi se dodatno svidja je sto mi nahrani suve delove kojih inace cesto imam, tako da mi napravi odlicnu podlogu za nanosenje sminke ili nekih drugih proizvoda.Potrebna vam je veoma mala kolicina prilikom upotrebe.
MIris je cisto savrsenstvo, kokos, koga obozavam, tako da ovom proizvodu nisam nasla manu.






Mislim da je ovaj brend, itekako napravio dobre proizvode, pogotovo za sve nas koji volimo prirodnu kozmetiku.Iskombinovali su samo zdrave sastojke, bez parabena, parafina i drugih otrova za nasu kozu, koja sve pamti.Verujem da po veoma razumnim cenama mozete nabaviti kozmetiku koja ce prijati vasoj kozi lica i tela, i zbog koje ce vam ista ta koza biti jako zahvalna.

* Na facebook stranici je aktuelno nagradjivanje, gde mozete osvojiti dva proizvoda ovog brenda, a vise detalja mozete pogledati  OVDE.
I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale nesto od proizvoda ovog brenda, i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta.:)

MiMi..:***



2 коментара:

New in

недеља, јун 12, 2016 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)

Kako znam da su vam postovi o novitetima uvek iznova znimljivi, danasnji post ce biti bas takav.Naime, zelim da sa vama podelim neke od proizvoda koje sam dobila ili kupila u poslednje vreme, pa ukoliko zelite da saznate sta je to sve novo kod mene, nastavite da citate post..:)


Pocecu prvo od paketica koji sam dobila od moje jedne jedine Tice sa bloga SJZ.
Kao i uvek ona iznova i iznova uspe  da me ostavi bez teksta, tako je i ovaj put.




Od divnih ljudi iz Exodus kompanije sam dobila ovaj predivan paketic, sa jos boljim proizvodima unutra, od kojih je  nesto i za vas, tako da ocekujte uskoro darivanje.



Zatim mi je stigao paket sa iHerba, i najvise sam se radovala proizvodima kompanije Elf.Za sada sam jako zadovoljna, no uskoro nesto vise o njima.


Naredni favoriti jesu od kompanije Catrice, i dobra stvar je da se konacno moze pronaci njihova sminka i u  odredjenim dm drogerijama u Srbiji, tako da najzad mozemo da uzivamo u njihovim sjajnim proizvodima, koji su pritom jako povoljni.


U nedostatku omiljenog Batiste suvog sampona, odlucila sam da isprobam ovaj Schauma, i malo je reci da sam odusevljena.Ovaj  je bukvalno replika prethodno pomenutog Batiste suvog sampona, a pritom je duplo jeftiniji, i stvarno bih vam ga toplo preporucila.


U poslednje vreme sam opsednuta vestackim trepavicama, no Aurine su mi ubedljivo najomiljenije.Trenutno koristim ove u broju 01, koje su jako prirodne, i zaista stope se potpuno sa vasim trepavicama, no pored njih volim i one u broju 02, kojie su idealne za vecernje prilike, jer daju ocima dramaticniji izgled.



I na kraju dva omiljena proizvoda za usne, za koje se cudim sto sam ih tek sada otkrila su Rimmel Cappuccino olovka, i Apokalips tecni karmin.Ukoliko ste fan mat nude kombinacija na svojim usnama, obavezno isprobajte ove proizvode.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

6 коментара: