Loreal True Match tecni puder

недеља, фебруар 14, 2016 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)
Ukoliko redovno pratite moj blog verovatno znate da nisam fan pudera, i da vise volim tonirane kreme, ali mi je za pojedine prilike ipak neophodna jaca pokrivenost, te sam odlucila da probam dosta hvaljeni Loreal True Match tecni puder..:)

Kako sam zadovoljna istim, procitajte u nastavku posta..:)


Nijansa koju ja koristim je najsvetlija u paleti, no pored nje postoje i cini mi se jos pet, tako da svako moze naci sebi idealnu.

Sam proizvod dolazi staklenom pakovanju sa pumpicom, koja vam dosta olaksava pri doziranju samog proizvoda. i sprecava da isti istisnete previse.



Ono sto mi se jako dopada kod ovog pudera je sto se odlicno prilgodjava mojoj suvljoj kozi, i ne istice kriticne  delove, vec ih kamuflira, sto je i vise nego pohvalno.
Takodje, smatram da bi se ovaj puder prilagodio kako potrebama normalne, tako i masne i kombinovane koze.


Prekrivna moc mu je srednja, ali se moze nadograditi do potpune.Lako se blenda, stapa sa tenom, i ne izgleda nimalo vestacki na licu.Sto se same trajnosti tice, na mom licu ostaje sve do trenutka dok ne odlucim da ga uklonim.Inace imam problem da mi puderi cesto zapuse pore, i naprave haos na licu, sto sa ovim nije  slucaj.



Mane ovom puderu do sada nisam uspela da pronadjem, a verujem da cu daljnim koriscenjem istog biti sve zadovoljnija.Sto se mene tice, mogu slobodno da vam ga preporucim, a cena istog je 1500 dinara, mada ga cesto mozete naci i na akcijama.



I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste isprobale ovaj puder i sta mislite o njemu?
Do narednog posta..:)

MiMi..:***

6 коментара: