Empties ~5

субота, октобар 24, 2015 prettyandstylish 11 Comments



Cao drage moje..:)

Kako je ovaj mesec gotovo na izmaku, u danasnjem postu vam pisem o proizvodima koje sam potrosila, i sa vama zelim da  ukratko podelim svoje misljenje o njima.


Krenucu od proizvoda za tusiranje, i tu imam dva.Prvi je Nivea In ~Shower Body Milk, koji je namenjen suvoj kozi.Ja sam jako zadovoljna ovim mlekom, i sigurno cu ga ponovo kupiti.Ostavlja moju kozu glatkom, zaista imam osecaj da je lepo neguje, tako da sve preporuke.Jos jedan proizvod iz ove kategorije, a rec je o Afrodita gelu sa mirisom pistaca.Verujem da je vecina vas vec pala na preslatku ambalazu i bozanstven miris, ali ono sto se meni ne dopada, i zbog cega necu ponovo kupovati ovaj proizvod, je to sto se miris istog nimalo ne zadrzava na kozi.


Sto se tice proizvoda za kosu imam dva.Pvi jeFitoval sampon, a drugi Ultra Doux balzam za bademom i marelicom.Oba ova proizvoda sam vec spominjala, jako mi se dopadaju, rade svoj posao, tako da cu ih verovatno ponovo uzeti.



Zelela bih da pomenem i dve sjajne kreme za lice, a to su Weleda sa irisom i Logona vitaminska krema.Obe su sjajne, napravljene od prirodnih sastojaka, i namenjene nezi suve koze.Zaista im je hiratacija na visokom nivou, samim tim potpuno ispunjavaju zahteve suve koze.Jesu skuplje, ali kako je rec o prirodnoj kozmetici, svakako verujem da su vredne toga.



Ovog meseca potrosila sam i par mazalica za telo. Jojoba mleko za telo kozmeticke kuce Afrodita, mi na samom startu koriscenja nije odgovaralo, medjutim vremenom sam totalno promenila misljenje o njemu, i verujem da cu ga ponovo kupiti.Super hidrira, cak i nakon deset sati i dalje imate osecaj fine i barsunaste koze.Sve preporuke.Druga mazalica je Eveline slim extreme 4D serum, koji sam cak i pominjala. Imala sam dva, prvi je odavno potrosen, i definitivno stojim iza toga da se celulita mozete resiti samo zdravom ishranom i redovnim vezbanjem.Po meni, ovaj proizvod ne funkcionise.


Zatim je tu jos jedan potroseni proizvod ovog tipa.Rec je o Krauterhof anticelulut piing gelu, i prica je ista kao i za prethodno gore pomenuti proizvod.

Potrosila sam i jos jednu tubicu svoje omiljene Bioten kreme sa medom i makadamiom.Odlicna je, i uvek joj se rado vracam.



Na kraju ostaje da pomenem jos tri dekorativna proizvoda.Prvi je Essence vodootporni ajlajner, koji je u svom cenovnom rangu zaista dobar proizvod, ali mana je ta sto posle par sati krece da se kruni, i preslikava.
Nyx HD korektor obozavam jer super prekriva, i odlican  je za posvetljivanje ispod ociju, medjutim zaista se brzo trosi. I poslednji je Aura korektor, koji mi je favorit u drogerijskom rangu, i sugurno cu ga ponovo kupiti.




I dosli  smo do kraja danasnjeg posta.:)
                             
                          Da li ste probale ove proizvode, i kakvo je vase iskustvo sa njima?


                                                            Do narednog druzenja..:) MiMi..:***


11 коментара:

Flormar Terracotta Powder

петак, октобар 23, 2015 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)

Ne mogu da se pohvalim da sam probala previse Flormar proizvoda, uglavnom sam se do sada zaustavljala na njihovim olovkama za usne, koje su priznajem jako kvalitetne.Nedavno sam na njihovim policama uocila proizvod koji me je jako zainteresavao, a rec je o Terracotta puderu.Ukoliko zelite da saznate vise o njemu, nastavite da citate tekst..:)




Dolazi u crnom pakovanju, koje je izuzetno kvalitetno i lepo odradjeno.Na unutrasnjoj strani poklopca se nalazi malo ogledalo, koje je jako prakticno, ukoliko zelite da sa sobom nosite ovaj proizvod, i tokom dana ga nadogradite.Pakovanje sadrzi 9 gr proizvoda, sto je poprilicno izdasno, a kako se isti jako sporo trosi, gotovo neprimentno, imam utisak da ce mi potrajati.



Moj je u nijansi 23 Dual Gold, a pored ove cini mi se da kolekcija broji jos 7.Proizvod se sastoji iz dva dela, tacnije bronzera i hajlajtera. U prvi mah nisam bila sigurna kako ce se ovaj bronzani deo ponasati na mom licu, s obzirom da sam svetla, ali sam prijatno iznenadjena efektom.Kako u sebi ne sadrzi sljokice, vec blagi sedef, i na svetlijoj kozi poput moje izgleda prirodno, lepo, sto mi omogucava da ga koristim i na dnevnoj bazi.


Takodje, ni sam hajlajter me nije izneverio.Predivna boja sampanjca, sa odredjenom dozom sedefa, daje kozi zdrav sjaj.
Pigmentacija oba dela je srednja, tako da ne mozete nikako da preterate sa nanosenjem.Proizvod se ne trusi nimalo sto je jako veliki plus, jer verujem da niko ne voli pakovanja koja su isflekana od viska proizvoda.Sto se same trajnosti tice, prezadovoljna sam, jer na licu stoji celi dan bez pomeranja.


Zaista priznajem da nisam imala prevelika ocekivanja, i da me je ovaj proizvod blago receno odusevio.Cena istog je 997 dinara, sto je malo, s obzirom na kvalitet koji doijate.Kako me je ovaj odusevio, verujem da se necu na njemu zaustaviti, i da cu probati jos koji iz ove kolekcije.



I to bi bilo sve za ovaj post..:)

                          Kako vam se cini ovaj proizvod? Da li ste ga probale, i sta mislite o njemu?

                                     Do narednog druzenja..:) MiMi..:***

6 коментара:

Breast Cancer Awareness Month ~ Favorite pink products

недеља, октобар 18, 2015 prettyandstylish 9 Comments

  
                                                                 
*slika sa interneta


                Cao drage moje..:)

    Kao sto i same znate, oktobar je mesec medjunaradne  borbe protiv karcinoma dojke, nazalost bolesti         koja je po broju obolelih vodeca u svetu.Zato ovaj post zelim da posvetim upravo ovoj temi, koja je             izuzetno znacajna.Kako je ruzicasta vrpca nesto sto je prepoznatljiv simbol, usput cu pomenuti i par             proizvoda cija su pakovanja ili oni sami u ovoj boji.


* slika sa interneta


Od 1993 godine, oktobar je mesec koji se posvecuje borbi protiv ove bolesti, koja je nazalost u svetu i kod nas sve rasprostranjenija. Na godisnjem nivou u svetu oboli vise od 1.000.000 zena, a cak 500. 000 izgubi borbu protiv ove opake bolesti.Svakako ove brojke jesu zabrinjavajuce, ali treba i dodati da je karcinom dojke u 90% posto slucajeva izleciv, ukoliko se dijagnostikuje u ranoj fazi, i na taj nacin zapocne sa terapijom.Mislim da je jedan mesec svakako nedovoljan za  ovu temu, i smatram da se svakodnevno treba skretati  paznja na vaznost ove bolesti.


Ono sto je jako bitno jeste na vreme izmeniti lose zivotne navike koje su uzrok ne samo ove bolesti vec i mnogih drugih.Uz to treba   dodati da sve devojke sa navrsenih 20  godina, moraju  bar  jednom mesecno da izvrse samopregled dojki kako bi na taj nacin otklonile bilo kakvu sumnju.To se posebno savetuje i zenama koje su navrsile 40 godina, kao i svima onima kod kojih vec postoji genetske predispozija za nastanak ove bolesti.Svakako da i najmanju promenu, koja vam se moze uciniti bezazlenom, treba prijaviti lekaru.Verujem da se pracenjem ovih smernica itekako moze uticati na smanjenje nastanka ove bolesti.


To bi bilo nesto ukratko, sto je po mom misljenju i najbitnije.Sto se mojih pink favorita tice, uglavnom ste vec imale prilike da citate o njima, no nije na odmet pomenuti ih jos jednom.




Sto se tice proizvoda za lice imam ih i dva i to su Ebeline cistilica za lice i Bioten tonik namenjen suvoj kozi. Ova cistilica je odlicna, jer fino masira lice, i uklanja svu necistocu iz istog.Sto se tonika tice, veoma lepo cisti, izuzetno je blag i ne isusuje mi kozu.


Balea turpija za stopala se nedavno nasla i u mojim favoritima.Jako je prakticna za upotrebu i obavlja odlica posao.Zatim je tu i ova Essence koso secena cetkica, koja je mala, pogodna za putovanja, i zadovoljna sam kako nanosi proizvod.

Jedan od mojih omiljenih parfema je i ovaj Bruno Banani. Jako je lagan, ali ima i tu dozu slatkih nota koje ja jako volim, poprilicno je postojan, tako da sve preporuke.


Vec znate da sam zaljubljena u Golden Rose Wow lakove, a ovo mi je novi miljenik u broju 24.Prava pink nijansa, sa odredjenom dozom sedefa, i na noktima prelepo izgleda.Uz to jako je pigmentovan i postojan.



Imam i par proizvoda za usne, i prvi je Nyx tecni mat karmin u nijansi Addis Ababa. Zatim je tu i Maybelline karmin u olovci u nijansi 150 Fuchia Desire.Kao i cuveni Baby Lips u nijansi Pink Punch.I na kraju nezaobilazni Bourjois Velvet  u nijansi Ole Flamingo.



Za kraj zelim da pomenem i svoju omiljenu masku za telefon.Volim pink boju, pritom ista ima usi i repic, sto mi je apsolutno preslatko..:)


          I to bi bilo sve za ovaj post..:) 
                              
                                  Da li ste probale ov proizvode, i sta mislite o njima..?:)
                                              Do narednog druzenja..:) MiMi..:***




9 коментара: