Empties ~5

субота, октобар 24, 2015 prettyandstylish 11 Comments



Cao drage moje..:)

Kako je ovaj mesec gotovo na izmaku, u danasnjem postu vam pisem o proizvodima koje sam potrosila, i sa vama zelim da  ukratko podelim svoje misljenje o njima.


Krenucu od proizvoda za tusiranje, i tu imam dva.Prvi je Nivea In ~Shower Body Milk, koji je namenjen suvoj kozi.Ja sam jako zadovoljna ovim mlekom, i sigurno cu ga ponovo kupiti.Ostavlja moju kozu glatkom, zaista imam osecaj da je lepo neguje, tako da sve preporuke.Jos jedan proizvod iz ove kategorije, a rec je o Afrodita gelu sa mirisom pistaca.Verujem da je vecina vas vec pala na preslatku ambalazu i bozanstven miris, ali ono sto se meni ne dopada, i zbog cega necu ponovo kupovati ovaj proizvod, je to sto se miris istog nimalo ne zadrzava na kozi.


Sto se tice proizvoda za kosu imam dva.Pvi jeFitoval sampon, a drugi Ultra Doux balzam za bademom i marelicom.Oba ova proizvoda sam vec spominjala, jako mi se dopadaju, rade svoj posao, tako da cu ih verovatno ponovo uzeti.



Zelela bih da pomenem i dve sjajne kreme za lice, a to su Weleda sa irisom i Logona vitaminska krema.Obe su sjajne, napravljene od prirodnih sastojaka, i namenjene nezi suve koze.Zaista im je hiratacija na visokom nivou, samim tim potpuno ispunjavaju zahteve suve koze.Jesu skuplje, ali kako je rec o prirodnoj kozmetici, svakako verujem da su vredne toga.



Ovog meseca potrosila sam i par mazalica za telo. Jojoba mleko za telo kozmeticke kuce Afrodita, mi na samom startu koriscenja nije odgovaralo, medjutim vremenom sam totalno promenila misljenje o njemu, i verujem da cu ga ponovo kupiti.Super hidrira, cak i nakon deset sati i dalje imate osecaj fine i barsunaste koze.Sve preporuke.Druga mazalica je Eveline slim extreme 4D serum, koji sam cak i pominjala. Imala sam dva, prvi je odavno potrosen, i definitivno stojim iza toga da se celulita mozete resiti samo zdravom ishranom i redovnim vezbanjem.Po meni, ovaj proizvod ne funkcionise.


Zatim je tu jos jedan potroseni proizvod ovog tipa.Rec je o Krauterhof anticelulut piing gelu, i prica je ista kao i za prethodno gore pomenuti proizvod.

Potrosila sam i jos jednu tubicu svoje omiljene Bioten kreme sa medom i makadamiom.Odlicna je, i uvek joj se rado vracam.



Na kraju ostaje da pomenem jos tri dekorativna proizvoda.Prvi je Essence vodootporni ajlajner, koji je u svom cenovnom rangu zaista dobar proizvod, ali mana je ta sto posle par sati krece da se kruni, i preslikava.
Nyx HD korektor obozavam jer super prekriva, i odlican  je za posvetljivanje ispod ociju, medjutim zaista se brzo trosi. I poslednji je Aura korektor, koji mi je favorit u drogerijskom rangu, i sugurno cu ga ponovo kupiti.




I dosli  smo do kraja danasnjeg posta.:)
                             
                          Da li ste probale ove proizvode, i kakvo je vase iskustvo sa njima?


                                                            Do narednog druzenja..:) MiMi..:***


11 коментара:

  1. Bas sam se ponadala da ove mazalice za celulit nesto pomazu :D bas steta :/ Nyx HD korektor moram da probam jer ga svi hvalite :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa kod mene nisu imale efekta, sve dok se nisam pomerila i promenila ishranu.Opet mozda bi kod tebe imale efekta..:-)
      Odlican je, obavezno probaj..:-)

      Избриши
  2. Logona kremicu sam imala i bila mi je jedna od najboljih ikad, od Afrodite nikako da probam te čuvene pistaće a obožavam ih a i ovaj jojoba oil merkam i nikad da kupim, fino si trošila mi like it :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se kremica dopala..:-)
      Drzim ti palceve da uskoro isprobas..:-)
      Xexexe..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  3. Afrodita Jojoba mi je godinama omiljena mackalica za telo i zaljubljena sam u pistaće :D Nyxov korektor mi je dosta lagan, imala sam onaj u žutoj nijansi za posvetljivanje tamnih krugova..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas super sto je i ti volis..:-) Miris pistaca je fantazija..:-) Mislim da znam na koji mislis..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  4. Planiram da probam Weledinu kremu i Aurin korektor :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ultra Doux balzam i Aurin korektor su super stvari :). Eveline (beli) anticelulitni gel (ili sta je vec) je hvalila moja snaja, kaze da deluje ( dakle, moram da ga probam, haha :D :D ). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da delimo isto misljenje..:-)
      Xexexe, mozda i tebi bude odgovarao..:-)
      Hvala ti na komentaru..:-)

      Избриши
  6. Afroditine nove kupkice su raj sto se tice mirisa. :)

    ОдговориИзбриши