Re~ Gen Oil

петак, август 05, 2016 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu, zelim da sa vama podelim svoje utiske o proizvodu koji sam u par navrata kroz neke svoje prethodne tekstove pominjala, a rec je o Re~ Gen ulju.
Ukoliko se jos uvek niste upoznale sa ovim proizvodom, i zelite da saznate nesto malo vise o istom, nastavite da citate post..:)


Re~Gen Oil je formulisan od prirodnih ulja nevena, lavande, ruzmarina i kamilice.Sarzi vitamine A i E, kao i Pcl Liquid koji je zasluzan za regeneraciju koze.

Ovo ulje dokazano poboljsava izgled oziljaka i strija, koje su nastale usled trudnoce i promene fizicke tezine, vraca prirodnu vlaznost kozi, a koristi se i za tretiranje zrele koze, te je samim time cini lepsom i zategnutijom.

Koristi se svakodnevno, dva puta dnevno na prethodno ociscenu kozu.

Proizvod je dermatoloski testiran, i bez parabena je.Takodje nije testiran na zivotinjama, ne izaziva alergije,  namenjen je osobama svih uzrasta.



Proizvod dolazi u bocicama od 75 i 125 ml, no svakako bez obzira na mililitrazu, sporo se trosi, tako da ce vam potrajati.Miris proizvoda je jako prijatan, i ne ostaje dugo na kozi.Ono sto mi se posebno dopada kod ovog ulja, u odnosu na neka koja sam koristila u proslosti, je to sto nije premasno, cak sta vise jako je lagano, i bukvalno nemate osecaj da nanosite na kozu nesto sto je ulje.Jako se brzo upija, i ne ostavlja tezak masni trag.


To mi je bilo jako vazno, s obzirom da ovo ulje koristim i za negu cak i na dnevnoj bazi,  kao i pre nanosenja sminke.Pre mi to verovatno i ne bi padalo na pamet, jer u takvim slucajevima sminka obicno sklizne sa lica, ali sada to nije bio slucaj.

Ono sto je ovo ulje uradilo za moju kozu je zaista neverovatno.Krenucu sa kozom lica, koja je meni u vecem delu  godine poprilicno suva na odredjenim delovima, i uglavnom su mi proizvodi koje sam koristila samo zamaskirali problem.Mislim da sam nakon prvog dana testiranja ovog ulja, izbacila sve ostale kreme, jer mi je ono i vise nego dovoljno.

Nije mi zapusilo pore, izazvalo bubuljice ili neke druge nesavrsenosti.Koza mi je potpuno cista, meka na dodir, bez suvih delova, i iskrena da budem malo sam ostala sokirana.Verovatno je razlog taj, sto sam dosta slusala o ovom ulju, ali sam sva ta misljenja nekako uzimala sa rezervom, jer dok sama ne probam, ne mogu biti sigurna.I zaista, ovaj proizvod radi, i ukoliko imate poblem sa suvom kozom lica, nemojte bacati pare na kreme, ovo ulje je sve sto vam treba.

E sad prelazim na strije, tacnije sve one male koje su mi ostale nakon gubitka tezine.Odmah da pojasnim samo, strije ne mogu potpuno nestati sa vaseg tela, ali mozete ih dosta sanirati odredjenim proizvodima, i smanjiti njihovu vidljivost.Takodje to je stvar koja mi se dopala kod samog proizvodjaca, jer vam ne garantuje nemoguce, vec vam je na pakovanju naznaceno da sam proizvod smanjuje vidljivost i sprecava nastajanje novih strija.


Moje su dosta sitne, ali su bile blago ljubicaste sto me je stvarno jako nerviralo.Nakon mesec dana svakodnevne upotrebe, one se bukvalno jedva i vide, i zaista ne mogu biti srecnija.Na ambalazi je naznaceno da je za potpuni efekat , potrebno ovo ulje koristiti tri meseca, tako jedva cekam da vam tada javim rezultate.


Nevezano za to sto sam proizvod dobila na testiranje, ne postoje reci koje mogu opisati koliko volim ovaj proizvod, i koliko mi je spasao kozu.Zaista nesto najbolje sto sam probala, i nesto sto moze da parira i mnogo skupljim proizvodima.Ukoliko zaista imate oziljke od akni, bubuljica, strija, ili zelite samo da vasa koza uvek izgleda blistavo i lepo, moj vam je savet da probate ovo ulje, jer ce te samim time i sebi ustedeti mnogo novca, koji bi ulozili u neke lose kreme ili slicne proizvode.

Kao i uvek proizvod mozete naruciti na ovom sajtu , a oni imaju i svoje standove u vecim trznim centrima ( TC ,,Usce^^, preko puta Loccitane radnje).Cena za ovu kolicinu od 125 ml je 1870 dinara.


I to bi bilo sve za danasnji post..:)

Da li ste probale ovo ulje,i sta mislite o njemu? Da li koristite ulja u svakodnevnoj nezi koze, i koje je vas favorit?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***






4 коментара:

July Favourites 2016

недеља, јул 31, 2016 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)


Posle krace pauze, konacno vam kuckam novi post, i naravno kako je  ovaj mesec na izmaku, sa vama danas delim favorite itog..:)
Iskreno, ni ovog meseca nemam previse favorita, no potrudila sam se da izdvojim par proizvoda koji su mi bili odlicni.


Krecem prvo sa preparativom, i moj najveci favorit iz ove grupe je  Re~ Gen Oil  .Nesto vise o njemu u postovima koji slede, no za sada zelim da vam kazem da je zaista opravdalo sve one dobre glasine koje o njemu kruze.Odlicno je za sve osobe koje imaju problem sa suvom kozom i oziljcima, i zaista jedva cekam da vam kazm nesto vise o ovom sjajnom proizvodu.

Zatim zelim da pomenem i  Nivea Cellular okoloocnu kremu .Iako nije prilagodjena mojim godinama, razlog zasto koristim ovu kremu, je taj sto mi dosta pomaze u borbi protiv tamnih krugova i podocnjaka.Nema u sebi pokrivnu moc, ali kao da ih blago prekrije, i ucini manje vidljivim.


Zatim je tu sprej za noge Tru Legs, o kome mozete vise citati u ovom postu, i saznati zasto toliko volim ovaj proizvod.


Prelazim na dekorativu, i prva proizvod koji me je odusevio, jeste Elf rumenilo.Ja nisam osoba koja voli rumenila, i retko kada cu ih kupiti, ali ova prljavo roze nijansa me je bas privukla,  svakodnevno je koristim.VEoma lepo izgleda na kozi, puteraste je struktute, ima blagi sedef u sebi, i jako se lepo blenda.



Kada su proizvodi za oci u pitanju, najvise volim da u ovo doba godine koristim senke, a trenutno mi je omiljena ova iz  Benefita.Jako se lepo razmazuje, na kapcima izgleda predivno, a moze biti i dobra baza za neke praskaste senke.


Takodje, vestacke trepavice su moja opsesija u posledje vreme, i ovo pakovanje sam bezveze narucila, bez bilo kakvih ocekivanja, no zaista su se odicno pokazale.Izgledaju dosta prirodno, jako su prijatne za nosenje, i mogu se koristiti vise puta.


I sto se tice proizvoda a usne, dosta sam se drzala jednostavnosti ovog meseca.Nega pre svega, pa mi je Sephora labelo, bilo uvek pri ruci.Dosta je masno, i jako lepo neguje, i pritom nije lepljivo ili pak tesko na usnama.



Kako volim da naglasim oci, ostatak makeup je dosta jednostavan, te za usne sam ovog meseca birala Gosh sjaj, koji nije lepljiv ili previse svetlucav.Da usnama blagu rozikastu boju, a pored toga jako je jednostavan za apliciranje, zahvaljujuci divnoj cetkici.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda, i imamao li zajednockih favorita?

Do narednog posta..:)

MiMi..:****

10 коментара: