Golden Rose Matte Lipstick Crayon

субота, јануар 30, 2016 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)


Vec smo sve navikle da nas GR redovno obraduje nekim svojim novitetima, koji su pored pristupacne cene, i dobrog, cak sta vise odlicnog kvaliteta.Medju novitetima u poslednje vreme su se pojavili i njihovi mat karmini u olovci, o kojima vam ja danas pisem nesto vise.Ukoliko vas zanimaju moji utisci nastavite da citate post..:)



Nijanse za koje sam se ja odlucila su u brojevima 01 ( bordo nijansa sa dosta braonkastih podtonova), i 12 ( svetlija boja mesa). Takodje, kolekcija ima veliki izbor boja, tako da svako moze pronaci nesto za sebe.Cena jedne olovke je 250 dinara, negde i manje, zavisno od prodajnog mesta.



Ono sto mi se na prvi pogled jako dopalo jeste sto su olovke jako mekane i lako se nanose.Bukvalno klize po usnama, sto ne odaje utisak da se radi o necemu sto je mat.Pigmentacija ovih boja je ludacka, jednim slojem dobijate punu boju na usnama, sto je jako veliki plus.Sto se samog mat efekta tice, nije izostao, ali ono sto zelim da naglasim je da se sam karmin ne matira do one mere da vam isusi usne, vec upravo suprotno.Jako je prijatan, nije pretezak i ne nakuplja se u rubovima usana.



Kada je rec o trajnosti, tu sam delimicno zadovoljna.Traje nekih par sati, ali ukoliko jedete ili pijete, boja nece dugo izdrazati.Karmin se skine, medjutim na usnama ostaje fini ravnomerni trag boje koju ste naneli.


Sve u svemu, ja sam poprilicno zadovoljna, mada  mislim da ove olovke nisu nadmasile njihove standardne mat karmine, ali su po mom misjenju izdvajaju od isti iz razlicitih kolekcija.Ako uzmemo u obzir i cenu, mislim da vredi probati.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale ove karmine u olovci, i sta mislite o njima?
Do narednog druzenja..:)
MiMi..:*




8 коментара: