New in # 7

петак, мај 22, 2015 prettyandstylish 14 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnje postu predstavicu vam neke od noviteta, koje su mi poslednjih dana dospeli u ruke.Primetila sam da su ovakvi postovi vama znatno zanimljiviji  nego mnogi drugi, stoga sam odlucila da  ih redovno pisem.Pa da ne bih previse duzila, hajde da pocnem.:)




Garnier Ambre Solaire Protection lotion & Garnier Ambre Solaire Huile bronzate intense


Ne bih vam previse govorila o tome koliko je vazno da sa prvom pojavom suncevih zraka, pocnete da koristite kreme koje sadrze spf faktor.Nasa koza sve pamti, i ukoliko ne obratite paznju na vaznost koriscenja proizvoda sa spf faktorom, to ce se sve odraziti na nasoj kozi, a verujem da to niko ne zeli.Uvek kupujem proizvode koji sadrze spf 50, jer sam dosta svetla i oni mi najvise odgovaraju.Ovaj Garnierov losion koristim vec duzi vremenski period, i nemam nameru da ga menjam.Prijatnog je mirisa, nije lepljiv, vodootporan je i ne ostavlja bele tragove.



Ove godine prvi put zelim i da isprobam ovo ulje za postizanje bronzanog tena, tako da cu vam naknadno javiti sta mislim o njemu.



                                           w7 In The Nude eye colour palette

O proizvodima ovog brenda sam dosta slusala, medjutim nikako nisam imala tu srecu da naletim na njih.Nedavno sam u lokalnoj parfimeriji zapazila ovu paleticu, i posto sam cula da je mnoge devojke porede sa cuvenom Naked 3 paletom, obzirom da su nijanse gotovo identicne, odlucila sam da je probam.Koristila sam je par puta, i za sada mi se dopada.Svakako cu vam detaljnije utiske o njoj javiti u nekim narednim postovima.


                                                      Aura cetkice


Zaista sam prijatno iznenadjena kvalitetom cetkica ovog brenda.Pored tri cetkice za sencenje, koje cu pridodati onima koje vec posedujem, mojoj kolekciji se pridruzila i cetka za konturisanje.Koristim je svakodnevno, i mogu vam reci da je fenomenalna.Veoma je precizna, lako nanosi i blenda proizvod, tako da ukoliko trazite dobru cetkicu za konturisanje, ovu vam svakako preporucujem.




                                         
                                                    Aura power lashes 01  

Ukoliko trazite trepavice koje ce vam istaci oci, a pritom izgledati prirodno, preporucujem vam  da isprobate ove .Veoma su kvalitetne, i mozete ih koristiti vise puta.Takodje uz ove trepavice bih vam preporucila i Aura lepak , koji je providan i vodootporan.Sa crnim sam imala lose iskustvo, i dvoumila sam se da li ovaj da kupim.No, posto sam ostala bez svog Duo lepka, dala sam sansu ovom i nisam se pokajala.




                                         
                                                        Bourjois 123 perfect CC cream

Ovu CC kremu zelim vec duze vreme da isprobam, a kako je moja Bioten CC krema skoro potrosena, sada je bilo idealno vreme.Za ovih par dana koliko je aktivno koristim, mogu da kazem da je odlicna, mozda cak i bolja od Biotenove.Testiracu je jos malo, pa vam javljam utiske.



                                           Flormar  waterproof lipliner

Nemam prevelika iskustva sa ovim brendom, jednostavno se nisam nikada posebno zainteresovala za njihove proizvode.Ovu olovku sam slucajno pokupila na kasi, obzirom da mi se dopala nijansa.Veoma je pigmentovana, zaista je i vodootporna, no tekstura joj je malo tvrdja, pa ce vam na pocetku biti malo teze da je koristite.




                                                     To bi bilo sve za ovaj post..:)

                             Da li koristite neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?:)
                                          Do narednog druzenja..:) Mimi..:*

14 коментара:

Recenzija: Akvabent aktivni kiseonik sprej i Neutral Aktive 12 dezodorans+ Giveaway

среда, мај 20, 2015 prettyandstylish 35 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske od dva proizvoda koji su mi pre par nedelja stigli na testiranje od kompanije Akvabent.Rec je o svima nama dobro poznatom Akvabent Aktivnom kiseoniku, i Neutral Aktive  dezodoransu sa kojim se prvi put susrecem. Ukoliko vas zanima kakav su utisak ova dva proizvoda ostavila na mene, vi onda nastavite da citate.





Pocecu sa Aktivnim kiseonikom, jer me je od prvog koriscenja odusevio.Naime dolazi u bocici koja u sebi sadrzi 200 ml. Takodje ima  i rasprsivac koji vam omogucava da lakse koristite ovaj proizvod.Miris istog je pomalo kiselkast, ali se ne zadrzava na kozi lica.



Malo je reci da sam odusevljena ovim proizvodom.Zaista, nisam verovala da je toliko dobar, jer se u vecini slucajeva desava da meni ne odgovaraju preparati koje svi hvale.Ali sa ovim nije tako.Ovo je proizvod koji zaista ima siroki spektar upotrebe.Ja ga koristim na vise nacina.Prvi je pre nanosenja sminke, jer mi zaista osvezi kozu, i umiri sitnije crvenilo.Takodje odlican je i kao zamena za termalnu vodu, jer ga mozete koristiti i tokom dana, a da pritom ne brinete da li ce vam razmazati sminku.
Ove godine mi se prvi put u zivotu javila alergija na sunce, i bila sam bas uplasena, obzirom da mi je zahvatila celi gornji deo ledja.Posto sam citajuci iskustva drugih devojaka, naletela i na deo gde je ovaj proizvod dosta hvaljen i kao dobar lek za alergije, odlucila sam da ga i na taj nacin testiram, i zaista me nije izneverio.Alergija mi se za dva dana povukla, i srecom vise se nije vratila. Prezadovoljna sam ovim proizvodom, i mislim da ne postoje reci kojim bih opisala koliko ga volim.Ukoliko imate bilo kakvih problema , ili jednostavno trazite nesto sto  ce vam osveziti kozu, preporucujem vam da ovaj sprej obavezno isprobate.

                                                               ~SASTAV~





Naredni proizvod je vec gore spomenut Neutral Aktive 12 dezodorans. Takodje dolazi u bocici sa rasprsivacem, koja u sebi sadrzi 70 ml proizvoda. Miris istog je neutralan.



        ~ Neutral Aktive 12 ne sadrzi aluminijum hlorhidrat, konzervanse i alkohol.~

Nazalost, za razliku od prvog, ovaj proizvod mi se nije dopao.Iako sam najveci fan prirodnih dezodoransa, koji u sebi ne sadrze aluminijum, priznajem da me je ovaj razocarao. Ja nemam problema sa znojenjem, stoga mogu da vam kazem da ovaj proizvod cak ni kod mene nije delovao.Proizvodjac navodi da je aktivan 12 sati, i ja se sa tim ne bih slozila. U mom slucaju, to je najvise sat vremena, i nakon toga moram opet da ga nanosim.Takodje, koza pazuha ga tesko upija, stoga ukoliko nemate vremena da cekate, ostavice vam mokar trag na garderobi.Meni je stvarno zao sto je moje iskustvo takvo, no mozda ce nekome ipak odgovarati.

                               
                                                                  ~ SASTAV~




To bi bilo sve sto se ovog dela tice.Za sve informacije mozete pogledati Aktivni kiseonik fejsbuk stranicu ili ih kontaktirati putem mejla akvabent@verat.net.

                                                                      ~ Giveaway~



            Kao sto sam i ranije vec napomenula, jedna od vas ce osvojiti paketic sa ova dva proizvoda.:)
                                                   
                                                                       Uslovi su sledeci:

                                                  1. Lajkujte moju fejsbuk stranicu: Pretty and stylish.
                                                  2.  Lajkujte fejsuk stranicu proizvodjaca: Aktivni kiseonik .
            3. Podelite ovaj post na svom zidu i u komentarima mi ostavite svoju e~ mail adresu.
                         
      ~ Darivanje vazi samo za Srbiju i trajace do cetvrtka 28. maja u ponoc, a u petak cu proglasiti dobitnicu.:)
                                                       ~ Srecno svima.~ 

                                     Do narednog posta..:) Mimi..:***
                               
p.s. Proizvodi predstavljeni u tekstu su mi ustupljeni na testiranje, no to nije uticalo na moje misljenje o njima.
                  

35 коментара: