New in # 7

петак, мај 22, 2015 prettyandstylish 14 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnje postu predstavicu vam neke od noviteta, koje su mi poslednjih dana dospeli u ruke.Primetila sam da su ovakvi postovi vama znatno zanimljiviji  nego mnogi drugi, stoga sam odlucila da  ih redovno pisem.Pa da ne bih previse duzila, hajde da pocnem.:)




Garnier Ambre Solaire Protection lotion & Garnier Ambre Solaire Huile bronzate intense


Ne bih vam previse govorila o tome koliko je vazno da sa prvom pojavom suncevih zraka, pocnete da koristite kreme koje sadrze spf faktor.Nasa koza sve pamti, i ukoliko ne obratite paznju na vaznost koriscenja proizvoda sa spf faktorom, to ce se sve odraziti na nasoj kozi, a verujem da to niko ne zeli.Uvek kupujem proizvode koji sadrze spf 50, jer sam dosta svetla i oni mi najvise odgovaraju.Ovaj Garnierov losion koristim vec duzi vremenski period, i nemam nameru da ga menjam.Prijatnog je mirisa, nije lepljiv, vodootporan je i ne ostavlja bele tragove.



Ove godine prvi put zelim i da isprobam ovo ulje za postizanje bronzanog tena, tako da cu vam naknadno javiti sta mislim o njemu.



                                           w7 In The Nude eye colour palette

O proizvodima ovog brenda sam dosta slusala, medjutim nikako nisam imala tu srecu da naletim na njih.Nedavno sam u lokalnoj parfimeriji zapazila ovu paleticu, i posto sam cula da je mnoge devojke porede sa cuvenom Naked 3 paletom, obzirom da su nijanse gotovo identicne, odlucila sam da je probam.Koristila sam je par puta, i za sada mi se dopada.Svakako cu vam detaljnije utiske o njoj javiti u nekim narednim postovima.


                                                      Aura cetkice


Zaista sam prijatno iznenadjena kvalitetom cetkica ovog brenda.Pored tri cetkice za sencenje, koje cu pridodati onima koje vec posedujem, mojoj kolekciji se pridruzila i cetka za konturisanje.Koristim je svakodnevno, i mogu vam reci da je fenomenalna.Veoma je precizna, lako nanosi i blenda proizvod, tako da ukoliko trazite dobru cetkicu za konturisanje, ovu vam svakako preporucujem.




                                         
                                                    Aura power lashes 01  

Ukoliko trazite trepavice koje ce vam istaci oci, a pritom izgledati prirodno, preporucujem vam  da isprobate ove .Veoma su kvalitetne, i mozete ih koristiti vise puta.Takodje uz ove trepavice bih vam preporucila i Aura lepak , koji je providan i vodootporan.Sa crnim sam imala lose iskustvo, i dvoumila sam se da li ovaj da kupim.No, posto sam ostala bez svog Duo lepka, dala sam sansu ovom i nisam se pokajala.




                                         
                                                        Bourjois 123 perfect CC cream

Ovu CC kremu zelim vec duze vreme da isprobam, a kako je moja Bioten CC krema skoro potrosena, sada je bilo idealno vreme.Za ovih par dana koliko je aktivno koristim, mogu da kazem da je odlicna, mozda cak i bolja od Biotenove.Testiracu je jos malo, pa vam javljam utiske.



                                           Flormar  waterproof lipliner

Nemam prevelika iskustva sa ovim brendom, jednostavno se nisam nikada posebno zainteresovala za njihove proizvode.Ovu olovku sam slucajno pokupila na kasi, obzirom da mi se dopala nijansa.Veoma je pigmentovana, zaista je i vodootporna, no tekstura joj je malo tvrdja, pa ce vam na pocetku biti malo teze da je koristite.




                                                     To bi bilo sve za ovaj post..:)

                             Da li koristite neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?:)
                                          Do narednog druzenja..:) Mimi..:*

14 коментара:

  1. Svega finog!!!! :D
    Ove Aura kistove nemam, bas me zanima valjaju li... a Flormar olovka i W7 plaeta su beton! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada..:)
      Cetkice su im zaista odlicne..:)
      Xexe..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Gde si kupila In the nude paletu, molim te mi reci gde da je nabavim.
    Uzgred, divan postic.
    <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti..:) Ja sam je nabavila u lokalnoj parfimeriji, koja prodaje Flormar, Don Juan i druge manje poznate brendove.Imas i jedan sajt kod nas preko koga mozes da je porucis, i cini mi se da se zove Glam-up..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  3. Анониман22. мај 2015. 07:54

    Mila Peric
    Probala sam Aura cetkice i meni su odlicne a ova paletica deluje divno pokusacu da je nadjem i isprobam.Inace svi proizvodi su bas dobri,cekamo utiske ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su se i tebi dopale..Ukoliko naletis na nju, isprobaj slobodno, verujem da ce ti se dopasti..:)
      Hvala na komentaru..:)

      Избриши
  4. Анониман22. мај 2015. 10:23

    Imam gotovo sve Aurine cetkice, ukljucujuci i ove tvoje iz posta, zaista su kvalitetne, nemam zamerki :). Flormar olovke jesu malo suvlje, ali mi ponekad to i odgovara jer ne volim ni kad su olovke previse kremaste. Probala sam nekoliko stvarcica ovog brenda, i mogu ti reci da je sve bilo solidno :). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Odlicne su zaista..:)Da, to ume cesto da bude i prednost u odnosu na olovke sa drugacojom teksturom.Drago mi je da su ti se dopali njihovi proizbodi, posto planiram da jos malo testiram neke stvarcice, pa mi svako misljenje znaci..Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  5. Hvala za deo o aurinim cetkama, bas me je zanimalo da li su dobre i cekala sam da procitam nesto o njima pa da odlucim da li da ih uzmem posto su jako povoljne, a dobro izgledaju. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na cemu, drago mi je da sam pomogla..Odlicne su zaista, po toj ceni, verujem da neces naci bolje..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  6. Imam ovu W7 paletu to je moja prva i jedina za sada sa više boja i obožavam je, a i Aura četkice imam i super su mi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da su i tvoja iskustva sa ovim proizvodima dobra..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  7. Ajme koliko Aurinih stvarčica,super :D Kod nas nažalost još nije dostupna,ali sam čula sve najbolje.
    Ako tražiš dupe za Naked3 svakako razmotri i MUR Iconic3,super je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aura je zaista odlican brend, i nadam se da ce se i kod vas pojaviti..:)Hvala ti na preporuci, svakako cu pogledati..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши