Lilly and Spice~ Vanilla Macaroon and Tangerine Souffle

петак, март 20, 2015 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)

Kada su se pojavili ovi proizvodi, malo je reci da se cela blogosvera usijala.Svuda su pocele da se pojavljuju njihove fotografije, svi su pricali da je miris fenomenalan i zaista su potpuno bili u pravu.Na pocetku sam mislila da su  to kao i svi drugi losioni za telo, i iskreno nisam zelela da ih gomilam, jer ih imam poprilicno.Ali vanila, koja se inace nalazi u oba ova losiona, i koja je moj omiljeni miris, je definitivno bila glavni razlog da ih kupim.Sve sto u sebi sadrzi vanilu, ja kupujem, iako znam da mi nije neophodno.No, ipak to sam ja.

Da ne bih duzila, danas vam pisem o Lilly and spice losionima za telo..:) Ukoliko vas zanima nesto vise o njima, nastavite da citate.:)



Dve mirisne note koje se mogu naci su   Vanilla Macaroon i Tangerine Souffle.

Oba losiona dolaze u pakovanju sa pumpicom, unutar koga se nalazi 200 ml proizvoda.


Cena jednog je 490 dinara, i ukoliko se odlucite da ih kupite u setu cena ce biti ista.Namenjeni su svim tipovima koze, i dermatoloski su testirani.




Na prvi pogled zaljubila sam se u njihovo pakovanje.Belo, sa prelepim nalepnicama, pa na sve to i pumpica, je nesto cemu bih tesko odolela.Ali ono sto ih izdvaja pored prelepog pakovanja, je i miris.Sto se tice Vanilla Macaroon losiona, mirisna nota koja je dominantnija je vanila, dok makarunse osecate u tragovima.Aroma vanile u kozmetickim preparatima, cesto zna da bude dosta teska, vestacka, pa cak i nas ljubitelje ovog mirisa moze da odbije.Sa ovim proizvodom nije tako, sto me je jako obradovalo.Miris je veoma prirodan, topao, sladak, i dovoljno jak da vas ne bi gusioDefinitivno, jedan od najboljih losiona sa aromom vanile koji sam uspela da probam do sada.



Sa druge strane je Tangerine Souffle, koji u sebi sadrzi mirisne note mandarine i vanilinog secera.Iako bi svako pomislio da je ovaj miris potpuno citrusan, zapravo uopste nije tako.Za razliku od prvog losiona, gde je miris vanile izrazeniji, u ovome su arome mandarine i vanilinog secera potpuno izbalansirane.Slatkasto kiselkasti miris, koji je jako prijatan na kozi, i mislim da ce biti idealan i za letnje dane, kada ne zelite neke teske arome losiona za telo.


Tekstura oba losiona je jako gusta, teze se razmazuje, i zato vam je potrebno malo vise proizvoda, nego inace.Ali bez obzira na to, koza ga neverovatno brzo upija.Hidratacija im je zaista na visokom nivou.I posle deset sati, mocicete da osetite da vam je koza nezna.Meni je to jako vazno, obzirom da mi je koza na pojedinim delovima tela dosta suva, i bila sam odusevljena kada sam videla rezultate.Miris se takodje dosta zadrzava na kozi, ali posto nije prejak, verujem da nikome nece smetati.

                                                            ~ Sastav i izgled~

                                              





Ovo su dva zaista izvandredna losiona, pocevsi od pakovanja, do mirisa, koji vas bukvalno mami da probate ove proizvode, pa sve do hidratacije, koja je od velikog znacaja za jedan ovakav proizvod.Ukoliko ste ljubitelj, slatkih i toplih aroma, preporucujem vam da probate ove slatkise, jer zaista to i jesu za vasu kozu.



Ja sam ih nasla na Alchemy sajtu,  koliko sam cula ima ih i u TC Stadion, ali proverite.:)

To bi bilo sve za ovaj post..:) Nadam se da vam se dopao..:)


            Da li ste probale ove losione? Kakav su utisak na vas ostavili?
                                           Do narednog posta..:)

                                                Mimi..:) :*




6 коментара:

Dermix Skin Care ~ Inspired By Science

среда, март 18, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vas upoznam, sa jednim za mene ogromnim otkricem, kada je svet kozmetike u pitanju, a rec je kompanijiDermix .Pre nekih mesec dana, su mi ukazali veliko poverenje i poslali tri proizvoda za testiranje, koji su inace full size, sto mi je ujedno bilo malo cudno, obzirom da vecina kompanija je bar meni slala testere proizvoda.Zaista jedno ogromno i prijatno iznenadjenje, i puno im hvala na tome.
Ja sam imala prilike da isprobam mleko za ciscenje lica, sapun i losio.Ukoliko vas zanimaju moji utisci o ova dva proizvoda, vi onda nastavite da citate..:)


Pre nego sto pocnem da pisem o samim proizvodima, zelim da vas malo bolje upoznam sa ovim brendom, ukoliko do sada niste imale prilike da se susretnete sa istim.

Dermix brend je kreiran u skladu sa najnovijim dostignucima i osnovnim principima  naucne dermatologije.Svi preparati iz kolekcije sluze z negu koze i stimulaciju njene prirodne sposobnosti i regeneracije.
Dermix recepture su rezultat naucnog rada i dugogodisnjeg iskustva renomiranog profesora dr. M. Milojevica i naucnog tima Dermatoloskog centra.Strucnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvecenost ocuvanju zdrave i lepe koze garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.

Na sajtu Dermix kozmetike, pored ova tri proizvoda, mozete naci i jos mnogo drugih, koji su namenjeni kako starijoj kozi, tako i osobama  cija je koza sklona aknama i drugim problemima.



                                       ~ Dermix nega lica u tri koraka~


~ Dermix Makeup Remover ~


Ovo je prvi korak, koji je ujedno i osnova za dalju negu koze.Kako bi lice pripremili za dalju negu, potrebno je prvo skinuti svu sminku.Ovaj proizvod je sto se toga tice fenomenalan.


Dolazi u lepoj beloj bocici, sa srebrnim obodom na vrhu, unutar koje se nalazi 200 ml proizvoda.Sam cep proizvoda je lepo uradjen, tako da uz male pokrete levo~ desno mozete da uzmete proizvod, a da pritom ne zaprljate onaj koji se unutar nalazi.



Struktura ovog mleka za uklanjanje sminke, je gusta, i pomalo masnija u odnosu na ostale proizvode ovog tipa.Miris je blag i skoro neutralan.


Kao sto sam i na pocetku rekla, ovaj proizvod stvarno radi ono sto tvrdi, i uklanja cak i vodootpornu sminku, sto je uvek plus.Dovoljno vam par kapi za celo lice, utrljate i posle nekoliko trenutaka videcete da je skinuo apsolutno sve.Meni se dopada sto je struktura ovog proizvoda malo masnija, jer sam ove zime imala problem sa suvom T zonom, tako da mi je  dosta pomogao.Preporucila bih ga svima, jer suvu kozu nece isusiti, a isto tako nece dodatno izazvati mascenje kod osoba sa masnijim tipom.

~  Dermix Goat Milk Soap Body & Face~

Drugi korak, bi bio deteljno ciscenje lica, i u tu svrhu koristila sam ovaj sapun.Inace nemam naviku da koristim sapune u nezi lica, jer se plasim da isusim kozu, ali sto se ovog tice zaista sam bila iznenadjena.Sigurna sam da mi ovaj sapun nije isusio kozu, upravo zbog sastojaka koji se u njemu nalaze, a u pitanju su jestiva ulja, surutka, mleko u prahu i kozje mleko.Vecina sapuna je puna sode, sadrzi veoma malo prirodnih sastojaka, i upravo je to razlog sto koza lose reaguje na njih.


Ne bih preporucila ovaj sapun samo osobama koje imaju izuzetno suvu kozu, iz razloga sto nisam sigurna da li bi je dodatno isusio.Kao sto sam malo pre napomenula, imala sam sam problem sa suvljom kozom, ali to nije nesto ekstremno, tako da je meni ovaj proizvod odgovarao.


~ Dermix Face Lotion ~

Losion za lice, ili poznatiji kao tonik je poslednja stavka pre nanosenja kreme.Ima ulogu da ocisti sve ono sto se zadrzalo  u nasim porama, kako bi omogucio kozi da dise.


Pakovanje u koje ovaj losion dolazi, takodje sadrzi 200 ml proizvoda.Miris istog je veoma prirodan, i dosta se oseti prisustvo eukaliptusa.Ja ga koristim ujutru i uvece.Veoma mala kolicina je dovoljna za celo lice.


Ovo je mozda jedan od najboljih losiona sa kojim sam se ja susrela do sada.A bilo ih je mnogo.On zaista izvuce bukvalno sve sto je ostalo na vasem licu.Pritom vas ni najmanje ne pece, i ostavlja prijatan hladan osecaj.


Iz Dermix komapanije preporucuju da mogu da ga koriste i osobe sa osetljivom kozom.Posto moja nije takva, dala sam i  mom bratu da isproba ovaj losion, obzirom da on ima seboricni dermatitis.Malo je reci da se zaljubio u njega, i da se bukvalno svadjamo sada.Dosta mu je umirio crvenilo, smanjio mascenje koze na mestima gde se to obicno desava, i nije izazvao nezeljene reakcije.


Htela bih jos da dodam da su svi proizvodi bez parabena, i da nisu testirani na zivotinjama.

                                                 ~ Sastav~







Na kraju zelim da jos jednom dodam koliko sam zaista zadovoljna ovim proizvodima, i da ih svima preporucujem.Sve cene, kao i informacije mozete naci na sajtu Dermix kompanije.


To bi bilo sve za danas.Nadam se da vam je ovaj post bio od koristi, i da ce te probati neke od ovih proizvoda.:)

            Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Ukoliko jeste, kakvo je vase misljenje o njima?
                                        Do sledeceg posta..:)
                                              MiMi..:)


8 коментара:

Avon Luxe~ Runway plum

понедељак, март 16, 2015 prettyandstylish 7 Comments

Cao drage moje..:)

Za danas sam vam spremila recenziju karmina iz  Avon Luxe kolekcije koji je  u nijansi Runway plum.Ukoliko vas zanimaju detalji o ovom karminu, kao i moji utisci o njemu, procitajte i ostatak teksta.:)





Avon Luxe kolekcija je jedna od najelegantnijih izdanja ove kozmetike, koju karakterisu prelepa zlatna pakovanja.Bilo da se odlucite za karmin, puder ili senke, uvek dobijate prelepu ambalazu, koja zaista deluju dosta skupo, a pritom joj  je i kvalitet na visokom nivou.Isti slucaj je bio i sa ovim karminom, cije me je pakovanje najvise odusevilo i privuklo.Posto se do tada nisam susrela sa proizvodima iz Luxe kolekcije, resila sam da za pocetak isprobam karmin, i izbor je pao na nijansu Runway plum. 




Tokom zime sam bila u potrazi za idealnom nijansom  tamnije boje sljive, i ova mi se u katalogu ucinila kao idealna.Medjutim u prirodi je dosta svetlija, i priznajem da me je to razocaralo.Ovu karmin bi opisala kao neku tamniju boju mesa.Nijansa je lepa, ali nije ono sto sam ja zelela.

Pozitivna stvar  kod ovog karmina je ta sto je izuzetno kremast, lako klizi po usnama i ne razmazuje se.Nece isusiti usne ili dodatno istaci suve delove.U sebi sadrzi sitne cestice glitera, koje se na usnama skoro i ne primecuju.Sobzirom da je dosta kremast, mislila sam da ce se razlivati po rubovima usana, ali me je prijatno iznenadilo sto se to ipak nije desilo.Miris je neutralan, i sam karmin ne ostavlja tezak trag na usnama.

Sto se tice negativnih stavki izdvojila bih par.Prva se ne tice samog karmina, a to je zamerka na prikaz nijansi u katalogu.Jasno mi je da u prirodi i na slici ne moze biti isto, ali bi mogli da se potrude da bar bude identicno.Ja sam licno bila zbunjena kada mi je karmin stigao, jer nisam mogla da verujem da se radi o istoj nijansi.


Druga stvar koja mi se ne dopada je pigmentacija, koja je izuzetno slaba, i potrebno vam je bar tri sloja da dobijete neku boju.Ne znam kakav je slucaj sa ostalim nijansama, ali sto se ove tice, nisam zadovoljna.
Dugotrajnost ovog karmina je jako slaba, gotovo da jedva izdrzi jedan sat, ali bih to prepisala tome sto je jako kremast.Sa olovkom ispod mozete mu produziti trajnost, ali najvise 2 do 3.
                           
                                                        ~ Izgled na usnama~




Na kraju bih volela da dodam da mi nije najjasnije zasto je ova kolekcija najskuplja od svih iz Avona.U redu, slozicete se sa mnom da je pakovanje zaista lepo i elegantno, ali verujem da je svima bitnije ono sto se unutar istog  nalazi.Inace, cena ovog proizvoda je 800 dinara, nekada manje, nekada vise, sve zavisi od kampanje.Moje iskreno misljenje je da ne vredi tih para, jer pored mnogo boljih Avon karmina iz ostalih kolekcija, mozete i u parfimerijama naci mnogo kvalitetnije, poput onih iz Rimmela, Aure i Meybellina.


                                             To bi bilo sve za danasnji post..:)

            Da li ste probale karmine iz Luxe kolekcije? Sta mislite o njima?

                           Do narednog druzenja..:)
                                MiMi..:*



7 коментара:

Look of Desire ~ Aura Curly maskara

недеља, март 15, 2015 prettyandstylish 6 Comments


              

Cao drage moje.Danas na mom blogu imate priliku da citate utiske o Aura  Look of Desire Curly maskari koju koristim skoro dva meseca, i mislim da sam konacno uspela da formiram svoje misljenje o njoj.Ukoliko vas zanima nesto vise,  i da li je proizvod koji volim ili ne, vi onda nastavite da citate..:)



Aura  je jedan od brendova, koji me iznova i iznova iznenadjuje novim proizvodima , kao i kvalitetom istih.To sam vec u vise navrata pomenula, ali nije na odmet ponoviti.No, kao sto to obicno biva, desi se da nije sve uvek tako dobro, kao sto je delom  slucaj sa ovom maskarom.Ali pre nego sto vam kazem nesto vise o tome kako sam ja zadovoljna, procitajte sta iz Aure porucuju kada je rec o ovom proizvodu :

,, Look of Desire je maskara koja omogucava da vase trepavice budu uvijene ceo dan, bez osecaja tezine.."


Maskara dolazi u plasticnom crnom pakovanju, koje se pri dnu suzava. Unutar pakovanja se nalazi 12 ml proizvoda.Cetkica maskare je standardna i dosta gusta.Pored ove u kolekciji mozete naci i  jos dve, od kojih je jedna namenjena za postizanje volumena, a druga za duzinu.

Kada sam pocela da koristim ovu maskaru bila sam prijatno iznenadjena time sto stvarno lepo uvije trepavice i bez uvijaca.Moje su poprilicno ravne, tako da bez uvijaca cesto ne mogu.Tako da sto se tice toga, opravdala je svoj naziv.Jos jedna stvar koja mi se dopada  je to sto je zaista intenzivno crna, i sa jednim slojem na trepavicama lepo izgleda.Brzo se susi, tako da vam se nece preslikavati na ostatak kapka.
                             
Medjutim ova maskara po meni ima par mana.Prva i najveca je sama cetkica, tacnije njena gustina.Ova cetkica je zaista pregusta, kupi previse proizvoda, i cesto slepi trepavice.O grudvicama necu ni da govorim.One su neizostavne, i cesto se naprave na vrh same trepavice.
.Isprva sam mislila da se to desava zato sto je maskara jos uvek sveza, jer je to slucaj sa mnogima.Medjutim, kako se vremenom susila, postajalo je sve gore, i sada ukoliko zelim da je nanesem, uvek moram par puta da predjem cesljicem za obrve kako bi uklonila sve te grudvice.Ja sam neko ko nema bas uvek vremena i zivaca za to.Sledeca stvar koja mi se ne dopada je ta sto se maskara posle par sati kruni.To zaista lose izgleda, i nimalo nisam srecna sto mi se to dogodilo.


Kada saberem sve utiske, mogu reci da nisam zadovoljna ovom maskarom.Volim Aurine proizvode, to je neosporno, ali to nije slucaj i sa ovim.Lepo uvije trepavice, da im i na gustini, ali sve ostalo mi se ne dopada.



                     
* dva. sloja maskare.NIsam htela da rascesljavam trepavice, kako bi videle koliko ih slepi.*


Ja vam ne bih preporucila ovi maskaru.Cena joj je 350 dinara, sto u krajnjoj liniji i nije mnogo, ali  ne vidim svrhu bacanja novca za nesto sto i nije najbolje.

 Toliko od mene za danas.:)

                 Da li koristite Aurine maskare? Kakvo je vase misljenje o ovoj, ukoliko ste je probale?:)
                                                  Do narednog kuckanja..:)
                                                           MiMi..:*



6 коментара: