Look of Desire ~ Aura Curly maskara

недеља, март 15, 2015 prettyandstylish 6 Comments


              

Cao drage moje.Danas na mom blogu imate priliku da citate utiske o Aura  Look of Desire Curly maskari koju koristim skoro dva meseca, i mislim da sam konacno uspela da formiram svoje misljenje o njoj.Ukoliko vas zanima nesto vise,  i da li je proizvod koji volim ili ne, vi onda nastavite da citate..:)



Aura  je jedan od brendova, koji me iznova i iznova iznenadjuje novim proizvodima , kao i kvalitetom istih.To sam vec u vise navrata pomenula, ali nije na odmet ponoviti.No, kao sto to obicno biva, desi se da nije sve uvek tako dobro, kao sto je delom  slucaj sa ovom maskarom.Ali pre nego sto vam kazem nesto vise o tome kako sam ja zadovoljna, procitajte sta iz Aure porucuju kada je rec o ovom proizvodu :

,, Look of Desire je maskara koja omogucava da vase trepavice budu uvijene ceo dan, bez osecaja tezine.."


Maskara dolazi u plasticnom crnom pakovanju, koje se pri dnu suzava. Unutar pakovanja se nalazi 12 ml proizvoda.Cetkica maskare je standardna i dosta gusta.Pored ove u kolekciji mozete naci i  jos dve, od kojih je jedna namenjena za postizanje volumena, a druga za duzinu.

Kada sam pocela da koristim ovu maskaru bila sam prijatno iznenadjena time sto stvarno lepo uvije trepavice i bez uvijaca.Moje su poprilicno ravne, tako da bez uvijaca cesto ne mogu.Tako da sto se tice toga, opravdala je svoj naziv.Jos jedna stvar koja mi se dopada  je to sto je zaista intenzivno crna, i sa jednim slojem na trepavicama lepo izgleda.Brzo se susi, tako da vam se nece preslikavati na ostatak kapka.
                             
Medjutim ova maskara po meni ima par mana.Prva i najveca je sama cetkica, tacnije njena gustina.Ova cetkica je zaista pregusta, kupi previse proizvoda, i cesto slepi trepavice.O grudvicama necu ni da govorim.One su neizostavne, i cesto se naprave na vrh same trepavice.
.Isprva sam mislila da se to desava zato sto je maskara jos uvek sveza, jer je to slucaj sa mnogima.Medjutim, kako se vremenom susila, postajalo je sve gore, i sada ukoliko zelim da je nanesem, uvek moram par puta da predjem cesljicem za obrve kako bi uklonila sve te grudvice.Ja sam neko ko nema bas uvek vremena i zivaca za to.Sledeca stvar koja mi se ne dopada je ta sto se maskara posle par sati kruni.To zaista lose izgleda, i nimalo nisam srecna sto mi se to dogodilo.


Kada saberem sve utiske, mogu reci da nisam zadovoljna ovom maskarom.Volim Aurine proizvode, to je neosporno, ali to nije slucaj i sa ovim.Lepo uvije trepavice, da im i na gustini, ali sve ostalo mi se ne dopada.



                     
* dva. sloja maskare.NIsam htela da rascesljavam trepavice, kako bi videle koliko ih slepi.*


Ja vam ne bih preporucila ovi maskaru.Cena joj je 350 dinara, sto u krajnjoj liniji i nije mnogo, ali  ne vidim svrhu bacanja novca za nesto sto i nije najbolje.

 Toliko od mene za danas.:)

                 Da li koristite Aurine maskare? Kakvo je vase misljenje o ovoj, ukoliko ste je probale?:)
                                                  Do narednog kuckanja..:)
                                                           MiMi..:*



6 коментара:

  1. Iskreno ne dopada mi se kako izgledaju trepavice nakon nanosenja. :/

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман15. март 2015. 06:10

    Imam Aurinu za volumen, sta znam, nije losa ali ni nesto posebno dobra..Kupila sam je jesenas i jos uvek je vlazna, kremasta, ostavlja grudvice na trepavicama. Gustinu daje, oboji trepavice u intenzivno crno, necu da lazem :), ali nista spektakularno. U svakom slucaju, ova maskara nije neophodna, mogu se naci i bolje. Zao mi je sto i ti nisi zadovoljna svojom :/ Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala tu za volumen, ali ti verujem na rec..:)Izgleda da su maskare iz ove kolekcije losije..:(Definitivno se slazem da ima boljih, bar sam ja probala bolje..☺ Vise srece drugi put..☺
      Hvala ti na komentaru..❤

      Избриши
  3. Uuuh bas slepi trepavice. Na pocetku recenzije sam se obradovala jer isto imam skroz ravne trepavice pa sam mislila da ce mi odgovarati. :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ona fino uvije trepavice, ali ih toliko slepi, da ti presedne sve..:(
      Hvala na komentaru..☺

      Избриши