Dermix Skin Care ~ Inspired By Science

среда, март 18, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vas upoznam, sa jednim za mene ogromnim otkricem, kada je svet kozmetike u pitanju, a rec je kompanijiDermix .Pre nekih mesec dana, su mi ukazali veliko poverenje i poslali tri proizvoda za testiranje, koji su inace full size, sto mi je ujedno bilo malo cudno, obzirom da vecina kompanija je bar meni slala testere proizvoda.Zaista jedno ogromno i prijatno iznenadjenje, i puno im hvala na tome.
Ja sam imala prilike da isprobam mleko za ciscenje lica, sapun i losio.Ukoliko vas zanimaju moji utisci o ova dva proizvoda, vi onda nastavite da citate..:)


Pre nego sto pocnem da pisem o samim proizvodima, zelim da vas malo bolje upoznam sa ovim brendom, ukoliko do sada niste imale prilike da se susretnete sa istim.

Dermix brend je kreiran u skladu sa najnovijim dostignucima i osnovnim principima  naucne dermatologije.Svi preparati iz kolekcije sluze z negu koze i stimulaciju njene prirodne sposobnosti i regeneracije.
Dermix recepture su rezultat naucnog rada i dugogodisnjeg iskustva renomiranog profesora dr. M. Milojevica i naucnog tima Dermatoloskog centra.Strucnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvecenost ocuvanju zdrave i lepe koze garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.

Na sajtu Dermix kozmetike, pored ova tri proizvoda, mozete naci i jos mnogo drugih, koji su namenjeni kako starijoj kozi, tako i osobama  cija je koza sklona aknama i drugim problemima.



                                       ~ Dermix nega lica u tri koraka~


~ Dermix Makeup Remover ~


Ovo je prvi korak, koji je ujedno i osnova za dalju negu koze.Kako bi lice pripremili za dalju negu, potrebno je prvo skinuti svu sminku.Ovaj proizvod je sto se toga tice fenomenalan.


Dolazi u lepoj beloj bocici, sa srebrnim obodom na vrhu, unutar koje se nalazi 200 ml proizvoda.Sam cep proizvoda je lepo uradjen, tako da uz male pokrete levo~ desno mozete da uzmete proizvod, a da pritom ne zaprljate onaj koji se unutar nalazi.



Struktura ovog mleka za uklanjanje sminke, je gusta, i pomalo masnija u odnosu na ostale proizvode ovog tipa.Miris je blag i skoro neutralan.


Kao sto sam i na pocetku rekla, ovaj proizvod stvarno radi ono sto tvrdi, i uklanja cak i vodootpornu sminku, sto je uvek plus.Dovoljno vam par kapi za celo lice, utrljate i posle nekoliko trenutaka videcete da je skinuo apsolutno sve.Meni se dopada sto je struktura ovog proizvoda malo masnija, jer sam ove zime imala problem sa suvom T zonom, tako da mi je  dosta pomogao.Preporucila bih ga svima, jer suvu kozu nece isusiti, a isto tako nece dodatno izazvati mascenje kod osoba sa masnijim tipom.

~  Dermix Goat Milk Soap Body & Face~

Drugi korak, bi bio deteljno ciscenje lica, i u tu svrhu koristila sam ovaj sapun.Inace nemam naviku da koristim sapune u nezi lica, jer se plasim da isusim kozu, ali sto se ovog tice zaista sam bila iznenadjena.Sigurna sam da mi ovaj sapun nije isusio kozu, upravo zbog sastojaka koji se u njemu nalaze, a u pitanju su jestiva ulja, surutka, mleko u prahu i kozje mleko.Vecina sapuna je puna sode, sadrzi veoma malo prirodnih sastojaka, i upravo je to razlog sto koza lose reaguje na njih.


Ne bih preporucila ovaj sapun samo osobama koje imaju izuzetno suvu kozu, iz razloga sto nisam sigurna da li bi je dodatno isusio.Kao sto sam malo pre napomenula, imala sam sam problem sa suvljom kozom, ali to nije nesto ekstremno, tako da je meni ovaj proizvod odgovarao.


~ Dermix Face Lotion ~

Losion za lice, ili poznatiji kao tonik je poslednja stavka pre nanosenja kreme.Ima ulogu da ocisti sve ono sto se zadrzalo  u nasim porama, kako bi omogucio kozi da dise.


Pakovanje u koje ovaj losion dolazi, takodje sadrzi 200 ml proizvoda.Miris istog je veoma prirodan, i dosta se oseti prisustvo eukaliptusa.Ja ga koristim ujutru i uvece.Veoma mala kolicina je dovoljna za celo lice.


Ovo je mozda jedan od najboljih losiona sa kojim sam se ja susrela do sada.A bilo ih je mnogo.On zaista izvuce bukvalno sve sto je ostalo na vasem licu.Pritom vas ni najmanje ne pece, i ostavlja prijatan hladan osecaj.


Iz Dermix komapanije preporucuju da mogu da ga koriste i osobe sa osetljivom kozom.Posto moja nije takva, dala sam i  mom bratu da isproba ovaj losion, obzirom da on ima seboricni dermatitis.Malo je reci da se zaljubio u njega, i da se bukvalno svadjamo sada.Dosta mu je umirio crvenilo, smanjio mascenje koze na mestima gde se to obicno desava, i nije izazvao nezeljene reakcije.


Htela bih jos da dodam da su svi proizvodi bez parabena, i da nisu testirani na zivotinjama.

                                                 ~ Sastav~







Na kraju zelim da jos jednom dodam koliko sam zaista zadovoljna ovim proizvodima, i da ih svima preporucujem.Sve cene, kao i informacije mozete naci na sajtu Dermix kompanije.


To bi bilo sve za danas.Nadam se da vam je ovaj post bio od koristi, i da ce te probati neke od ovih proizvoda.:)

            Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Ukoliko jeste, kakvo je vase misljenje o njima?
                                        Do sledeceg posta..:)
                                              MiMi..:)


8 коментара:

  1. Nisam probala nista od proizvoda, ali najvise paznje mi je privukao sapun, izgleda mi bas dobro. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super su proizvodi, imam svih pet+sapun,jer sam ceo set dobila na poklon od drugarice. Moj favorit je za sada krema za ruke i dnevno/noćna krema! :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dtago mi je da si zafovoljna, zaista su im fenomenalni proizvodi.,:) Nisam probala nista od toga sto to koristis, ali hocu sigurno..😊
      Hvala ti na komentaru..:*

      Избриши
  3. Анониман28. март 2015. 14:48

    Uh ja bih odmah trknula do apoteke :D Da li mi mozes reci cene sapuna i losiona?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)) Sapun je 242, a losion 925 dinara..:)
      Hvala ti na komentaru, i nadam se da ce ti se svideti proizvodi..:)

      Избриши
    2. Анониман28. март 2015. 15:29

      Prijatno sam iznenadjena cenom sapuna, ocekivala sam drugu cifru :D S obzirom da potice od dr. Milojevica. Secam se da sam onu kolekciju za akne platila bas puno. Hvala za recenziju, u ponedeljak idem u shopping :D

      Избриши
    3. I ja sam mislila da su cene vise, kao sto i ti kazes oni proizvodi protiv akni su dosta skuplji..☺Nema na cemu, drago mi je da sam ti pomogla..☺

      Избриши