Mini beauty new in

петак, децембар 04, 2015 prettyandstylish 18 Comments

Cao drage moje..:) 

Danasnji post bice jedan manji new in, no kako odavno nisam pisala ovakav tip posta, resila sam da 
napravim izuzetak i sa vama podelim neke od svojih aktuelnih noviteta.Inace proizvode jos uvek nisam probala, osim cini mi se jednog, pa ce te morati malo da sacekate kako bih sa vama podelila svoje misljenje o istima.Da ne duzim previse,prelazim na stvar..:)



Krenucu sa preparativnim delom, i prvo zelim da spomenem moj Eucerin trio, koji koristim jako dugo, i to su proizvodi koji su meni jednostavno nezamenljivi i uvek im se vracam.Narocito su mi vazni tokom ovih hladnijih dana, jer imam suvu kozu, a isti  doprinose da ona izgleda mnogo bolje, i nimalo suvo.Ukoliko imate suvu, osetljivu, ili jednostavno zelite da razmazite svoju kozu, obavezno probajte ove proizvode.Sto se sampona tice, odlican je protiv peruti, i mascenja kose, i bar meni nije dodatno iritirao teme.


Zatim su tu Balea uljani tupferi za skidanje sminke sa ociju.Jos uvek ih nisam koristila tako da ne mogu mnogo toga da vam kazem, ali sam na par blogova procitala da su odlicni, pa se nadam da stvarno jesu.


Prelazim na dekorativni deo, i prvo zelim da pomenem dve stvarcice iz Sephore.Inace, htela sam da kupim nesto sasvim drugo, ali naravno toga nije bilo, pa sam se nekako utesila ovim stvarcicama,Svakako jedva cekam da otputujem, i nadjem ono sto toliko zelim.


Prva stvar je ova paletica iz Sephorine novogodisnje kolekcije, pod nazivom Wishes come true .
Testirala sam je  u parfimeriji, svidjaju mi se senkice, ali hajlajteri najvise.Kupila sam je jer u svojoj kolekciji imam jako malo ovih sjajnijih senki, ja obozavam sve sto je mat, a kako nam se blizi sezona praznika, treba malo razbiti monotoniju svakodnevnog sminkanja.



Naredni proizvod je Benefit Party to the peepers, koji sadrzi ove tri nazvacu ih kremaste senke i malu svima poznatu Real maskaru.
Pakovanje je jako slatko, sama kutija je metalna pa mozete i da je iskoristite nakon sto potrosite proizvode.Senke mi se dopadaju, jer su to neki neutralni tonovi, koje ja obozavam.



Nista nije moglo da prodje bez Aure, te sam na njihovom standu pronasla fenomenalni ajlajner u olovci.Jako volim ajlajnere, medjutim izvlacenje onoga u gel stanju je nekada poprilicno trajan proces, te mi je sa ovim dosta lakse.Izuzetno je crn, precizan i tanak, pritom je ovaj vrh dovoljno savitljiv da mozete lepo da nenesete proizvod.


Poslednje dve stvarcice su povezane sa noktima.Prvi je ovaj predivni lak u nijansi Lose direction iz njihove Resistant kolekcije , i drugi je top coat, koga jedva cekam da isprobam.Iskreno nisam obracala paznju do sada na ove lakove, ali sada ih zelim sve.



I to bi bilo sve za ovaj post..:) Nije preterano dug, ali se nadam da vam se dopao.:)


Da li ste probale neke od ovih proizvoda i sta mislite o njima?

Do narednog druzenja..:) MiMi..:***

18 коментара:

Trikovi koji ce vam pomoci da ostanete fit i tokom zime

уторак, децембар 01, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

Kao sto ste vec i navikle, utorak je dan kada vam pisem o zdravijoj ishrani, i nekim zdravijim navikama koje su vam nadam se od koristi.Danas sa vama zelim da podelim svoje trikove kako da i preko zime izgledate fit, i da se ne ugojite, posto je ova praznicna sezona idealna za nakupljanje kilograma.Ukoliko zelite da saznate nesto vise, nastavite da citate post..:)



Prva sto vam predlazem jeste da pijete sto vise vode, cajeva ili cedjenih citrusa i povrca.Tecnost ce vam smanjiti osecaj gladi, manje ce te jesti tokom obroka, i na taj nacin izbegavate visak kilograma.

Drugi savet je da konzumirate vise svezeg voca, narocito zelenih jabuka.Veoma su zdrave i brzo ce vas zasititi, samim tim necete imati potrebu za slatkisima ili nekom drugom losom hranom.




Sledeci savet tice se kretanja, pa vam preporucujem da svaki dan setate sto je vise moguce.Ukoliko niste u mogucnosti da vezbate, ili zbog posla nemate vremena, uvek mozete do posla ici pesice, ili se penjati stepenicama umesto da koristiti lift.Ovo su vezbice koje su jako dobre, i jednostavne.


Zatim jedite sto vise proteinske, ali kalorijski slabije namirnice.Pod tim mislim na piletinu ili curetinu, posni sir, belanca i slicno.Proteini su jako vazni, drze vam sitost, a isto tako ukoliko vezbate pomocice u boljem formiranju misica.Ovo su namirnice koje mozete jesti bez grize savesti.


Uz svakodnevnu ishranu uvrsite i povrce, koje ce svako jelo uciniti boljim, i ukusnijim,kao i corbice i supice.Naravno nikako ne izbegavajte ni salatice.


I poslednji savet je da vodite racuna o velicini porcije.Kako bi sprecile prejedanje, i samim tim gojenje, ne dodajte hranu u tanjir vise nego sto vam je zaista potrebno.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Kako se vi borite protiv viska kilograma u ovim zimskim mesecima?

Do narednog posta..:) MiMi..:***

8 коментара:

November Favorites

недеља, новембар 29, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

Kako je ovaj mesec na izmaku, danas sa vama delim svoje favorite istog.Posto nemam mnogo dekorative i preparative, odlucila sam da ubacim i neke svoje modne favorite, pa se nadam da ce vam se dopasti.Pa hajde da krenem redom.



Prvi proizvod je Balea piling za telo sa cimetom i jabukom.Mrzim jesen, pa mi je ovaj proizvod na neki nacin ucini da se osecam bolje, i da bar malo zavolim jesen.Predivan miris jabuke i cimeta, koji se dugo zadrzava na kozi.Pored toga ovaj piling je jedan od onih koji je dovoljno jak, a opet ne prejak, tako da apsolutno radi svoj posao, a odlican je i za sve devojke koje imaju osetljiviju kozu, i ne vole previse agresivne proizvode ovog tipa.



Zatim imam dva Pantene proizvoda za kosu, i prvi je ovaj sprej za puniji volumen, koji je namenjen devojkama sa slabom i tankom kosom.Posto je moja upravo takva, kada nanesem ovaj sprej, dosta dobije na volumenu, i ne izgleda slepljeno kao i obicno.Ovo mi je odlicna opcija za dane kada nosim ravnu kosu, jer joj zaista da zivosti.Naredni proizvod je Pantene eleksir za kosu sa arganovim uljem.Kod ovog proizvoda mi se dopada sto ne zamasti dodatno kosu, ucini je izuzetno glatkom i sjajnom.Pritom mirise savrseno.



Prelazim na dekorativu i tu cu kratko spomenuti Aura 3D sundjer i njihovu novu cetkicu za bronzer i konturisanje.Zaista odlicni proizvodi, a kompletnu recenziju pogledajte ovde.



Moj najbolji prijatelj sto se prekrivanja podocnjaka tice u proslom mesecu je bio Sephora smoothing& brightening korektor.Ima veoma laganu formulu, lako se razmazuje, postojan je i ne uvlaci se u sitne linije u okoloocnom predelu.Ima visoku pokrivnu moc, pritom je odlican i za posvetljivanje odredjenih delova lica, tako da sve preporuke za ovaj korektor.


Opsednuta sam Maybelline maskarama, tako da mi je ova zapala za oko.Tipicna velika cetkica karakteristicna za njihove maskare, ali sama mi se jako dopala.Veoma lepo izvuce trepavice i da im na volumenu.Zaista je intenzivno crna, i jos jedan plus je sto se ne razmazuje ili kruni.Testirala sam je tokom ovih losijih dana kada maskare cesto znaju da se preslikaju na donji kapak, i zaista mogu toplo da vam je preporucim.


Sto se proizvoda za usne tice, ovog meseca sam ponovo odusevljena Rimmel Kate karminom, ovog puta samo u boju 31. Inace volim mat karmine, ali ovi kremasti iz Rimmela mi se jako dopadaju.Ova nijansa je prava jesenja, opisala bih je kao tamno crvenu.Ne razliva se po rubovima usana, i izuzetno je postojana.







I poslednji favorit je Rimmel Space Dust teksturni lak u nijansi 003 Aurora. Ja sam veliki fan teksturnih lakova, pogotovo u ovo doba godine, kada pocinje da vlada praznicna groznica.Ovaj ima jako dobru cetkicu, pljosnatu i siroku, te u jednom potezu mozete prekriti ceo nokat.Veoma je postojan, a jedina mana koju mogu da navedem je sto se tesko skida, te vam je potrebno malo vise skidaca i vremena..:) No, u mom slucaju, za ovakvu lepotu se vredi pomuciti.




~ Fashion ~

Prva dva favorita iz ove grupe  su  dve jesenje haljine.Ova bordo je iz Terranove, a druga je by Bershka.
Bordo i nijansa senfa su moje omiljene jesenje nijanse, jer su jako zahvalne za kombinovanje.
Najcesce to radim uz ove crne cizme preko kolena koje su kupljene u C&A radnji.Preudobne su, premekane, i jednom recju obozavam ih.







Nisam neko ko voli male torbe, jer ja sa sobom vucem dosta stvari, tako da izbegavam iste da kupujem.Ova mala lepotica iz Deichmanna je dovoljno velika da mi u nju stanu najosnovnije stvari, za one prilike kada ipak necu vuci gomilu sa sobom.Veoma je cvrsta, lepo uradjena, i ukoliko trazite kvalitetne, a povoljne torbe, pogledajte ponudu u ovoj radnji.



I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li imamo zajednickih favorita?
Do narednog posta..:) MiMi..:***

8 коментара: