Essence 2 in 1 Camouflage makeup & Concealer

уторак, новембар 22, 2016 prettyandstylish 13 Comments

Cao drage moje..❤❤❤


U danasnjem postu zelim da vam pisem o jednom novitetu iz Essence porodice, a rec je o 2 in 1 Camouflage makeup & Concealer .:)
Radi se o proizvodu koji bi po recima proizvodjaca trebao da zameni vas puder i korektor, samim time dosta dobro prekriva nesavrsenosti, bez efekta maske. Da li je tako, saznajte u nastavku teksta..:)


Inace, aj sam pomalo skepticna kada je rec o proizvodima za lice ovog brenda, verovatno iz razloga sto se u mom slucaju do sada nisu pokazali kao najbolji, ali ovaj me je definitivno pozitivno iznenadio.

Dolazi u tubici, koja  sadrzi 30 ml proizvoda, a kako vam je prilikom aplikovanja dovoljna veoma mala kolicina, svakako ce vam potrajati. Cena ovog proizvoda je 519 dinara, i dolazi u dve nijanse, sto je i jedina mana, ali Essence uglavnom ima taj problem da nikda ne izbaci dovoljno nijansi, sto ce se nadam se u buducnosti promeniti.

Ukoliko ste kao i ja svetli, svakako nijansa u broju 10 Ivory ce vam biti i vise nego odgovarajuca.


Sam proizvod je polutecne strukture, za mene idealne, samim time jako se lako nanosi i prstima i cetkicom, a koza ga zaista brzo upija. Prijatnog je mirisa, ne previse intezivnog, sto je u mom slucaju plus.
Ono sto me je zaista iznenadilo je sama cinjenica da ovoj proizvod prekriva sve, bar je na mojoj kozi to bio slucaj. Inace, ja nemam vecih problema sa licem, konkretno mislim na bubuljice koje mi se retko kada pojavljuju, i crvenila koja takodje ume da mi se pojavi na odredjenim delovima lica, najvise u ovom periodu godine.

Sastav ❤




Imam te tamnije kolutove oko ociju, i ovaj proizvod ih je savrseno prikrio, toliko dobro da mi korektor nije ni bio potreban. Ono sto me je jos vise zacudilo je sto na licu izgleda kao da ste naneli najobicniju BB kremu,  a ne nesto sto pruza tako visoku pokrivnu moc. Ne mogu vam opisati koliko sam odusevljena samim efektom ovog proizvoda. osim toga, u vise navrata sam vam pominjala da imam i suvu kozu, i ovaj proizvod se bukvalno nije zakacio za te suve delove, kao sto ih i nije dodatno istakao.

Za sve devojke koje vole savrsen ten, a da pritom ne izgledate kao da imate tonu pudera na kozi, ovaj proizod vam toplo preporucujem. Mislim da je idealan kako za nas sa suvom, tako i  za sve devojke sa masnom i kombinovanom kozom, jer ima taj mat finis koji verujem vecini nas najvise i odgovara.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovaj proizvod i kako vam se dopada?
Da li su i vasi utisci pozitivni?

Do narednog posta..:)
  MiMi..💖💖💖💞

13 коментара:

Sugarkiss by E.L.F

недеља, новембар 20, 2016 prettyandstylish 14 Comments

Cao drage moje..❤

Danasnji post bice vezan za paletu senki za koju me je vas dosta pitalo, a rec je o Sugarkiss paleti koju je kreirao Elf .

Nisam bila sigurna da li zelim da vam pisem o njoj, jer me je razocarala, i imam samo par pozitivnih stvari koje bih vam izdvojila, ali posto ste to zelele, evo ga i post.


Naime, radi se o paleti koja ima sto 100 boja, i na prvi pogled zaista se cini idealnom .Ja sam je nabavila na iHeb sajtu, za svega 9 dolara, i to je  bila i vise nego primamljiva cena, a i zaista sam zelela da probam ovu paletu. Na internetu nisam uspela da pronadjem bas mnogo recenzija za istu, no uprkos tome nisam odustala.



Pakovanje je klasicno, izradjeno od cvrste plastike, i na prvi pogled sasvim pristojno. Sto se nijansi tice, ima ih zaista dosta, i na prvi pogled ovo vam se cini, da je ova paleta sve sto vam treba, jer sadrzi kako neutralne tonove, tako i ova malo jace, mat nijanse, kao i simeraste. Tekstura simerastih nijansi je na dodir poprilicno fina i puterasta, dok su ove mat nesto tvrdje.



Jos jedna pozitivna stvar je sto se nijanse ne truse, to nema nepotrbnog nereda na paleti, no ako to izuzmemo, sve ostalo , sto je i najvaznije je cist promasaj.




Mat nijanse su jako slabo pigmentovane, potrebno je par puta da predjete cetkicom da bi ste dobile neku minimalnu boju. Sto se tice ovih metalik i simerastih, one su malo bolje pigmentacije, ali se slabo lepe za kapak cak i sa dobrom bazom ispod. Jako se tesko blendaju, gotovo da je nemoguce raditi sa njima. Cak i kada usoete da ih nanesete na kapak, kroz par sati se vise i ne primecuju.

Izgled nijansi ❤

Nisam htela da vam svaku senku prikazujem pojedinacno, iz razloga sto mi se ne dopadaju, no kroz ovih par boja mozete da uvidite razliku izmedju mat i simerastih.



Kao sto sam vam i pomenula, na ocima se bukvalno ne vide , tako da samo gubite vreme sa njima.
Sa jedne strane sam jako razocarana, i mada sam sa neke strane ocekivala da nece sve senke biti dobrog kvaliteta, sa druge strane cena palete nije toliko visoka pa i ne zalim toliko. Nisam sigurna kakve su druge palete senki ovog brenda, ali ova je jako losa, i nikako vam je ne preporucujem.
Ukoliko ste nekada probale Nyx senke, ove su po kvalitetu iste.


Svakako ovu slobodno preskocite, i bolje kupite neku paletu sa manje boja koja je boljeg kvaliteta.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovu paletu, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)
MiMi..❤❤❤❤


14 коментара: