Tag: Sisterhood Of The World Boggers Award

субота, август 29, 2015 prettyandstylish 8 Comments




Cao drage moje..:)

U danasnjem postu odgovaram na jedan tag, a iz naslova i mozete videti o kome je rec.Mene je tagovala draga Tijana sa bloga Sreca je zdravlje , i ovom prilikom joj se puno zahvaljujem.Sve njene odgovore mozete pogledati ovde .

Necu duziti previse, tako da hajde da pocnemo.:))



~1~ Koji je prvi blog ili youtube kanal koji si pocela da pratis?

Sto se tice bloga, toga se stvarno ne secam.Mislim da sam vise volela da pratim youtube kanale, a prvi je onaj koji vodi Carli Bybel .I dan danas ga pratim i obozavam.

~2~ Koje su po tebi pozitivne i negativne strane blogovanja?

Najpozitivnija stvar u svetu blogovanja je sto mozes upoznati divne ljude, i  ostvariti  prijateljski odnos sa njima.Svakako mi je neizmerno drago sto je tako.Negativne strane necu ni da komentarisem, jer mislim da im ne treba pridavati znacaj.Svakako da ih ima, ali dok ove pozitivne prednjace, na negativne i ne obracam paznju.


         
               


~3~ Da narednih pet godina mozes koristiti preparativne proizvode jednog brenda, koji bi to bio.?

Eucerin definitivno, jer sam isprobala dosta njihovih proizvoda, i odusevljena sam.

~4~ Koji si zadnji film pogledala i sta mislis o njemu?

Slabo gledam filmove, vise sam fan serija, tako da ne ovo pitanje nemam odgovor.

~5~ Koji je tvoj posao iz snova ( osim blogovanja)?

Pa ja sam oduvek zelela da budem lekar, tacnije pedijatar, ali zivotne okolnosti mi to nazalost nisu dozvolile.Svakako jos uvek sam mlada, i imam vremena da ostvarim svoj san.:)

~6~ Da sutra mozes posetiti bilo koje mesto na Zemlji, da ti je sve placeno i da imas savrseno osiguranje, gde bi otisla?

Maldivi..:)


          

~7~ Zamisli se u nekom ludom filmu u kojem moras organizovati veceru za deset poznatih osoba bilo iz povesti, bilo da su zivi, kojih deset ljudi bi pozvala?

Definitivno bi prve na listi bile junakinje poznate serije Sex i Grad, zatim Ashton Kutcher, Mila Kunis, Dakota Johnson, Liam Neeson, Mark Wahlberg i Amanda Seyfried.

~ 8~ Tvoj savrsen menu?

Pa obzirom da sam u poslednjem periodu dosta promenila svoj nacin ishrane, verovatno bi moj savrsen menu cinila corbica sa mnogo povrca, pileca salata, a za dezert mnogo voca.

~ 9~ Sta radis kada se opustas?

Najvise volim da budem na otvorenom prostoru, gde mogu da lakiram nokte, ispijam svoju omiljenu kafu i citam neku dobru knjigu ili casopis.

~10~ Tvoje omiljeno godisnje doba je?

Dugi niz godina je to bilo prolece, ali u ovom trenutku bez sumnje kazem leto.


I to bi bilo to.Jako mi se dopao ovaj tag, kao i izbor pitanja. Ja malo kasnim sa odgovorima, pa nisam sigurna koje sve odgovorio na  ovaj tag, a ko ne,Ja necu tagovati nikoga posebno, vec pozivam  sve devojke koje nisu, da se prikljuce.:)

                                    Do narednog posta..:) MiMi..:***





8 коментара:

Nega kose nakon leta

понедељак, август 24, 2015 prettyandstylish 20 Comments


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da sa vama podelim par saveta vezanih za negu kose nakon letnjeg perioda.Ovo su neke metode koje ja primenjujem duzi niz godina, i koje bar u mom slucaju itekako funkcionisu.Verujem da je svaka od vas primetila da bez obzira koliko paznje posvecujemo nezi kose tokom ovih toplijih dana, negativan uticaj  sunca uvek ucini svoje, sto za posledicu ima suvu, bezivotnu kosu, i naravno nezaobilazne ispucale krajeve.Ukoliko vas zanima kako se ja borim protiv toga, nastavite da citate post..:)


~ 1~ Sisanje~

Pre nego sto se neka od vas uplasi ove stavke, i predje na sledecu, hocu da kazem zasto ovaj korak smatram veoma vaznim.Da bi mogle da  vasu kosu u daljem procesu sto bolje i lakse da negujete, potrebno je da je  oslobodite najostecenijih delova.Ovde ne govorim o nekom drasticnom skracivanju, vec o minamalnom, koji ce vasoj kosi pomoci da dise.Sam ovaj korak ce istu uciniti dosta zdravijom i lepsom.


~ 2~ Prirodni samponi

Obozavam da koristim sampone koji su bazirani na prirodnim sastojcima, i to je nesto sto kosi svakako najvise prija.Najbolje je da se odlucite za sampone u cijem se sastavu nalaze kamilica, kopriva, neven, nana, med i slicno, a izbegavajte da koristite one koji sadrze visoku koncetraciju sumpora.

3~~ Kokosovo ulje~

Verujem da svaka od vas zna za ovaj proizvod koji je neprevazidjen u nezi kose.Najbolje je da ga koristite kao masku, koju ce te drzati par sati, i vec nakon prve upotrebe primeticete razliku.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o ovom savrsenstvu, pogledajte ovaj post.




~ 4~ Maske i ulja~ 

Ukoliko niste u mogucnosti ili nemate vremena da pravite domace maske, mozete se posluziti i vec gotovim.Najbolje je svaku masku nanositi od sredine kose prema krajevima, i na taj nacin ce te negovati ostecene delove, a spreciti mascenje temena. Ukoliko volite da sami eksperimentisete sa maskama, pogledajte ovaj post.
Kada birate ulja, uvek se odlucite za arganovo, maslinovo ili cickovo.Ova ulja su odlicni savaznici u borbi protiv ispucalih krajeva.


                    I to bi bilo sve za ovaj post..:) Nadam se da ce vam ovi mali saveti biti od pomoci.:)
                                           Kako vi negujete vasu kosu nakon leta? :)
                                                        Do narednog posta..:) Mimi..:***

20 коментара: