January Favourites

петак, јануар 30, 2015 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje..:)
Danas su na red dosli i favoriti meseca januara.Ovo je bio mesec kada sam zaista isprobala mnogo proizvoda, ali posto vecinu jos uvek testiram, samo par njih je uslo u favorite.Verujem da ce ih sledeceg meseca biti vise, ali za ovaj ih imam samo pet.Ukoliko vas zanima koje sam to proizvode volela i koristila, vi onda nastavite da citate.:)



                                              ~ PREPARATIVA~


 

U ovoj grupi su se nasli dva proizvoda, i pocecu sa Avon Planet spa silky Body sufleom  o kome sam vise pisala ovde.Ukoliko ste procitali taj post, sigurno ste primetile da sam se zalila na njegov miris, koji se u dodiru sa kozom dosta promeni i postane prejak.Posto ga nisam koristila duze vreme, odlucila sam da mu dam drugu sansu.Ne znam sta mu se tacno desilo, ali taj miris je jednostavno postao dosta slabiji i podnosljiviji, tako da sad zaista uzavam u koriscenju ovog proizvoda.Idealan je za ovo doba godine, jer  hidrira kozu, i ostavlja nezan svilenkasti osecaj.


Naredni i ujedno poslednji preparativni proizvod je Eucerin Hyaluron filler krema za suvu kozu.Ovu kremu sam dobila u decembarskom Glam Boxu, i zaista nisam imala nameru da je koristim, obzirom da je namenjena starijoj kozi.Medjutim par devojaka, kao i predstavnici  Eucerina  su rekli da ovu kremu mogu da koriste i mladje osobe.Posto ja imam pomalo suvlju T zonu u toku ovog hladnog perioda, odlucila sam da je isprobam, i odusevila me je.Mislila sam da ce mi od nje izbiti neka alergija, jer se to cesto desava kada testiram kreme, ali  nije ih bilo.Lepo nahrani te suvlje delove, a pritom nije nimalo teska na kozi.Mislim da nije za osobe koje imaju ekstremno suvu kozu, jer nije dovoljno masna da bi je hidrirala.




                                            ~DEKORATIVA~


Moj prvi dekorativno proizvod je nesto sto hiljaditi put spominjem, ali najvise sam ga koristila ovog meseca. Rec je naravno o Sleek paleti, koju sam zaista istestirala dovoljno, i koja je nesto sto je obelezilo ovaj mesec.O njoj vise u narednom postu.


Zatim tu je i Nyx Taupe rumenilo, od koga se ne odvajam u poslednje vreme.Super se prilagodi mojoj svetloj kozi, ne deluje vestacki i uzivam koristeci ga.
                                          
Posledni dekorativni proizvod je Sephora Kiss Me balzam u boji.Moj je u nijansi 03 Strawberry fizz. Ja nemam problem sa preterano suvim usnama, tako da ih ovaj balzam fino neguje.Predivno mirise, i ostavlja tamniji roze trag.Idealan je za svaki dan.
                                                         
                         I to bi bilo sve za ovaj post..:) 


                                      Da li se medju mojim favoritima nasao i neki vas?

Do sledeceg posta..:)
Mimi..:)

2 коментара:

Omiljeno ove zime

понедељак, јануар 26, 2015 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)
Za danas imam jos jedan tag post za vas, i tagovala me je draga Ana sa bloga Anin Avon Kutak.
Ja iskreno volim tag postove, i vrlo rado se odazovem svakom.Ovaj put kao sto ste i u naslovu mogle da procitate je rec o favoritima ove zime.Pa ukoliko vas zanima sta je to sto sam ja izdvojila kao omiljeno, onda nastavite da citate.:)


                                 ~ Omiljeni proizvod za kosu~

Priznajem da je ovo jedno od laksih pitanja.Bez sumnje to je Gliss  Hyaluron maska o kojoj sam vec pisala na blogu, tako da ukoliko zelite da saznate zbog cega je toliko volim kliknite ovde.







                                         ~Omiljeni karmin~

Definitivno moj winter miljenik je Nyx macaron  Mals 01 Rose. Ovo ce vecini biti cudno, obzirom da pastelno roze nije karakteristicna zimska boja.Ali, mene cesto nervira to sto mnogi u prvi plan kao zimske boje karmina, uvode tamne nijanse.Nije da to ne postujem, ali za mene je zima dovoljno tamna ponekad, da bi jos stalno nosila takav karmin.Tako da ova prelepa pastelna nijansa itekako ume da osvezi celokupan izgled,  zbog cega je  izmedju ostalog  i volim.Inace sam karmin je veoma pigmentovan, dugotrajan, i ima polu mat zavrsnicu.Svakako cu napravati zasebnu recenziju o njima.



                                    ~ Omiljeni proizvod za obraze~


Najvise se koristila i volela  Nyx Taupe rumenilo.Hladna braon nijansa, koja vam moze posluziti i za konturiranje, i po meni najbitnija stavka je to sto na mojoj bledoj kozi ne izgleda prljavo.


                                           ~ Omiljena paleta~

Bez imalo razmisljanja je to Sleek oh so special paleta, koju non stop koristim.Obozavam je, i svakako uskoro ce te moci da citate vise o njoj..:)


                                            ~ Omiljeni parfem~


Imam ih vise, ali ako moram da se odlucim za jedan to bi bio Avon Femme. Sto se njega tice definitivno ne vazi to da je jeftin parfem, los parfem.Parfem pripada cvetno ~ vocnoj kategoriji. Gornje note: ružičasti grejp, ljubičica i šljiva. Srce: jasmin, divlja orhideja i magnolija. Baza: amber, breskva, drvene note i mošus.
Moj je u pakovanju od 30ml. Veoma jak parfem, pravi zimski, i zaista je veoma dugotrajan.


                                             ~ Omiljeni lak~

Kada je o lakovima rec, ovu zimu su definitivno obelezile sljokice i metalik nijanse.Najomiljeniji od svih je China glaze crackle glaze u nijansi 1046 Heute Metal. Rec je o matalik roze laku, koji ima pucajucu strukturu, i koja noktima daje interesantan dizajn.



                                               ~ Omiljena mazalica~


U zimskom periodu cesto pozelim da sam negde daleko gde je lepo i toplo, ali dok se to ne desi moj omiljeni losio sa kokosom i sea orahom, mi na trenutak ucini da se osecam lepo.Veoma intenzivan i slatkast miris, je nesto sto me uvek privuce kod vecine Balea losiona, pa je tako i sa ovim.Fino neguje, miris se dugo zadrzava , nije mastan, i koza ga brzo upija.




I to bi bilo sve za ovaj post..:)Nadam se da su vam se dopali moji zimski favoriti.;)

                                             Ja tagujem vlasnice sledeceh blogova:
                                                               Roseybelle 
                                                               Beauty by S 
                                                             Cosmetic Gloss 
                                                    In relationship with beauty
                                                      Only girl in the world  .


                                   Da li imamo imamo nekog zajednickog favorita..?

                                                      Do sledeceg posta..:)
                                                              Mimi..:)


                                                

6 коментара: