Sequined Long Sleeve Lamb Wool Dress

субота, март 04, 2017 prettyandstylish 10 Comments

Zaful spring 2017 Promotion 

Cao drage moje..:) 

U danasnjem postu zelim da vam malo bolje pokazem haljinu koju sam dobila sa sajta Zaful,
i koju ste mogli da vidite u proslom postu.

Rec je o divnoj dzemper haljini, koja je idealna za hladnije zimske dane. Ovo je zaista prava haljina za hladnije doba godine, iz razloga sto je jako debela, i mekana, i pritom ova prljavo pink nijansa je nesto sto nikada ne izlazi iz mode. Sa prednje strane se nalaze ovi duohrom ukrasi, kojih nema previse, pa i ukoliko niste ljubitelj istih, nece vam smetati.
Velicina je univerzalna, tako da moze odgovariti gotovo svima. Ovim komadom garderobe sam jako zadovoljna, a kako mi stoji, mozete pogledati u nastavku posta..:)

Isu mozete kupiti klikom na ovaj link.







Kako vam se dopada ova haljina, i da li nosite sicne?
Do narednog posta..:)

MiMi..:)))

10 коментара:

Zaful new in 3

субота, март 04, 2017 prettyandstylish 13 Comments

http://www.zaful.com/promotion-stpatricksday-special-357.html


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da vam pokazem  sta sam to sve dobila sa sajta Zaful.
Ovog puta su mi sa sajta stigle dve stvari, jedne nije bilo na stanju kada su mi  paket slali, ali sta je tu je.
Uglavnom ako vas zanima sta sam to dobila ovoga puta, nastavite da citate post.:)

Zaful spring 2017 Promotion 







Prva stvarcica koja mi je stigla je ova dzemper  haljina.  
Ovu haljinu sam jako dugo gledala na sajtu, i na kraju sam je i uzela. Jako je debela, mekana i kvalitetna, i mislim da ce biti super za hladnije dane. Verujem da  u narednom periodu necu imati prilike da je nosim, jer  nam dolazi toplije vreme, ali sledece godine verujem da je necu skidati.




Druga stvarcica koja mi j stigla je narukvica  koja u svom sklopu ima i tri prstena, te ide preko cele sake. Sama ideje za ovakav nakit mi se jako dopada, jer mislim da ce ovako nesto biti zaista in za predstojecu letnju sezonu. Ova narukvica konkretno nije najkvalitetnije uradjena, dosta je labava, ovi prstencici su jako tanki  i nije to to sto sam zelela. Pored toga, ja imam tanku ruku, te mi ova narukvica ne odgovara ,jer mi je previse siroka, a ne mogu nikako da je smanjim.  


Uglavnom to bi bilo sve .:) Kao sto sam vam rekla, jedna stvar mi nije stigla, pa sam malo razocarana, ali kako sam zadovoljna gore pomenutom haljinom, svakako mislim da ova kupovina nije promasaj..:)

Da li ste kupovale sa ovog sajta, i kakva su  vasa iskustva?

Do narednog posta..:)
MiMi..:) 

13 коментара:

Oskar specijal 2017

уторак, фебруар 28, 2017 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje..:) 

Kako je nedavno zavrsena 89. dodela Oskara po redu, u danasnjem postu zelim da se osvrnem na sve sjane i one ne tako sjajne haljine koje su nosile neke od poznatih svetskih dama. Iskrena da budem, dodelu Oskara pratim najvise zbog toga, jer iznova i iznova volim da vidim koje su to kreacije ponele, te u ovom postu sa vama delim misljenja o nekim komadima koji su meni zapali za oko, ali i onima za koje smatram da su totalni promasaj
Pa da krenemo redom.


Na samom vrhu po mom misljenju nasla se Emma Stone u predivnoj Givenchy Haute Couture haljini.
Sama haljina je predvna, i moram da priznam da mi se najvise dopada donji deo, na kome su rucno nanizane zlatne rese, pa nije ni cudo sto ova haljina vredi citavo malo bogatstvo. Svedena sminka, vrlo malo nakita, i predivan osmeh, ucinili su da ova haljina dodatno dodje do izdrzaja, i sto se mene tice, cista desetka.:)


Kirsten Dust ove godine nosi Diorovu kreaciju, i po misljenju mnogih modnih strucnjaka, jedna je od najlepse obucenih zena na ovogodisnjoj dodeli Oskara.
Iskreno, najmanje je najvise, te je komad dijamantske ogrlice uz jednostavnu haljinu, bio dovoljan da ova glumica zablista.


Hailee Steinfeld ove godine nosi Ralph Russo kreaciju, i mada sam primetila da mnogi dizajneri kreiraju slicne haljine, ova mi je jednostavno promasaj. Za pocetak izgleda kao zavesa, donji deo ne pada bas najbolje, jednostavno nekako mi je previse razbacana. Uz to mislim da se na zadnjem delu nalazi i dodatak u vidu masne , koji mi je definitivno previse.



Emma Roberts nosi Armani Prive vintage haljinu,  koja je  je nepogresiva kombinacija crne i bele boje. Gornji i donji deo mi se jako dopadaju, i mada je gornji deo vise otvoren, ovoj glumici zaista pristaje. Jedino sto mi se ne dopada je ovaj sredisnji deo, tacnije pojas, za koji mislim da bi bio mnogo bolji da je od nekog drugacijeg materijala, i da je manji. Jednostavno , nije mu mesto ovde.



Janelle Monae u Elie Saab kreaciji, je naisla na mnoge negativne kritike.
Mislim da bi ova haljina bila mnogo lepsa da je malo svedenija, ovako mi se cini kao da je neko sav visak materijala od prethodnih kreacija, dodavao na ovu haljinu. Uz to ovaj pojas na sredini je grozan, i jednostavno mu nije mesto ovde.


Naomie Harris je ove godine ponela  Calvin Klein haljinu, u kombinaciji sa sandalama istog brenda. 
Po mom misljenju, jos jedan modni promasaj. Iako su sandale tu da malo osveze celu kobinaciju, haljina mi je vec vidjena, uz to izgleda ka neki prekrojeni carsav, sto definitivno ne prilici ovakvoj manifestaciji.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste gledale ovogodisnju dodelu Oskara, i koje su po vama najbolje, a koje najgore obucene dame?

Do narednog posta..:)
MiMi..:)

0 коментара: