Hedera Vita vitamin E krema obogacena suncokretovim uljem

среда, фебруар 10, 2016 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje...:)
Verujem da je vecina vas cula za kozmeticki brend Hedera Vita, koji je poznat po tome sto za izradu svojih proizvoda koristi iskljucivo sirovine prirodnog porekla.U svakom pojedinačnom proizvodu objedinjen je vrhunski kvalitet, svežina, inovativnost i maštovitost mladih i kreativnih ljudi koje rade u Hedera Viti.



Kako sam istinski ljubitelj prirodne kozmetike, veoma sm se obradovala kada sam dobila priliku da isprobam par proizvoda ovog brenda.
U danasnjem postu vam pisem o njihovoj kremi koja je obogacena vitaminom E i suncokretovim uljem.
Ukoliko vas zanima nesto vise o ovom proizvodu, nastavite da citate post..:)


Sam proizvod dolazi u pakovanju od 100 ml, fine je puteraste strukture i osvezavajuceg mirisa, koji se ne zadrzava dugo na kozi.Sam proizvod nije premasan, te se  moze koristiti kako za negu suve, tako i za negu masne i mesovite koze.Ono sto mi se posebno dopalo kod iste jeste sto je koza izuzetno brzo upija, nije preteska na licu, pa se moze koristiti i na  dnevnoj bazi.Kako je uglavnom koristim u  svakodnevnoj nezi liac, primetila sam da je odlicna i kao prajmer za sminku.


Osim za lice, ovaj proizvod se moze koristiti i za negu tela, narocito kod osoba sa problemima poput ekcema, psorijaze, upalnih vena i hemoroida.
Kako je moja koza tela u ovom delu godine dosta suva, volim da nanesem ovu kremu na najkriticnija mesta, i zaista sam primetila raziku pre i posle upotrebe.


Sastav


Ukoliko ste kao i ja ljubitelj prirodne prave kozmetike, i zelite najbolje za svoju kozu, predlazem vam da bacite pogled na ovaj sajt, gde mozete videti celukupan asortiman ovog brenda, a pored toga saznati i sva njihova prodajna mesta.


To bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li koristite Hedera Vita proizvode, i kakvi su vasi utisci?
Da li delimo isto misljenje.?

Do narednog druzenja..:)
MiMi..****

2 коментара:

January favorites

понедељак, фебруар 08, 2016 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)

Kako smo vec zakoracile u februar, u danasnjem postu vam pisem o svojim proslomesecnim favoritima.Ukoliko vas zanima sta sam to volela i rado koristila proslog meseca, nastavite da citate post..:)



Pocecu sa preparativom, i prvo sto zelim da spomenem je Balea tonik za suvu i osetljivu kozu,koji je jako blag, zaista odgovara ovom tipu koze i nimalo je dodatno ne isusuje.Izvlaci i najmanju necistocu iz lica, i zaista sam uzivala koristeci ga.

Naredna stvar namenjena nezi lica je Nivea Baby krema , koju sam nedavno otkrila, i koristim je najvise za lice, mada i za ostale delove tela.Sama krema je jako masna, sto ja volim, jer nahrani moju suvu kozu, a posto je koristim pred spavanje, ujutru je ista zista divna i mekana.Ukoliko imate problema sa suvom kozom lica, isprobajte ovu kremicu.



Na red dolaze proizvodi za kosu i u ovoj grupi imam dva.Prvi je Balea suvi sampon sa aromom vanile, koji me je jako iznenadio svojim kvalitetom i prijatnim mirisom.Upija masnocu cak sta vise efekat vidite i narednog dana, nije previse teskog mirisa, naprotiv, i sto je najbolje ne ostavlje beli trag, koji je nekako nezaobilazan kod sampona jeftinijeg cenovnog ranga.


Naravno, par reci i za voljeno mleko za kosu, kompanije Angel therapy.Najbolji proizvod za kosu koji sam u poslednje vreme probala, tako da sve preporuke.


Od proizvoda za telo najvise sam volela Evelline Body Butter sa makadamiom i vanilom.Jako lepo neguje, pored toga miris je fantazija, tako da moje preporuke.



Sto se dekorative tice, najveci favorit je bila ova Sephorina paletica, koja je savrsena kada hocu da se nasminkam na brzinu, jer u njoj imam bas sve sto mi treba.



Pored paletice pomenula bih i njihovu olovku za oci, koja je jako pigmentovana, postojana, pa ako volite olovke za oci, predlazem vam da pogledate ove.


Kako sam veliki zaljubljenik u kremaste senke, obozavala sam ove Benefit.Jako su kvalitetne, ekstra pigmentovane, potrebna vam je veoma mala kolicina, i trajace vam na kapcima celi dan.




Sto se proizvoda za usne tice, proslog meseca sam najvise volela GR karmin u olovci.Neutralne boje su nesto sto je uglavnom moj svakodnevni izbor, te je ova olovka sa razlogom favorit.Mat je stukture, ali je jako prijatna na usnama, lako se razmazuje i trajace vam par sati.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li imamo zajednickih favorita, i sta mislite o ovim proizvodima, ukoliko ste ih probale?

Do narednog posta..:)
MiMi..:**

10 коментара: