Max Factor Eye Luminazer

субота, јул 18, 2015 prettyandstylish 0 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske vezane za Max Factor Eye luminizer tecni korektor.Od  kada se pojavio na nasem trzistu, veoma me je zainteresovao, pre svega zbog izgleda pakovanja, koje je poprilicno nesvakidasnje za jedan korektor.Procitala sam dosta recenzija, i vidim da su misljenja  podeljena, a ukoliko vas interesuje moje, natavite da citate post.:)





Dolazi u pakovanju od 15 ml, sa pumpicom, koja me je u pocetku kao sto sam vec i rekla privukla da probam ovaj proizvod, ali mi se kasnije pokazala kao veoma neprakticna, obzirom da ne mozete da dozirate kolicinu proizvoda, i cesto ostane viska.Sama struktura je poprilicno lagana, podseca na neki mus, i ono sto sto sam ocekivala je da ce se u njoj verovatno naci neke cestice koje reflektuju svetlost, medjutim ja ih nigde ne vidim, iako proizvodjac u opisu proizvoda navodi da ih ima.




Sam korektor se veoma lako razmazuje, koza ga brzo upija, i ne naglasava previse sitnije linije i borice.Dosta je lagan na kozi, tako da mislim da je odlican za ove letnje dane..Kada je rec o tamnim krugovima, mislim da ne radi bas dobar posao, obzirom da ih ja cesto imam, i ukoliko ih prethodno ne neutralisem nekim korektorom u boji, ovaj ih nece pokriti.



Kada je rec o trajnosti, moram da priznam da je poprilicno postojan, i da meni izdrzi ceo dan na kozi, a da se pritom ne pomeri.


Stvar koja mi se ne dopada kod ovog korektora, pored samog pakovanja, je ta sto ima previse izrazen miris, kao  posledica prisustva parfema i sastavu.Zaista, ukoliko imate problem sa osetljivom okoloocnom zonom, ne preporucujem vam da koristite ovaj proizvod, jer i meni koja nemam nekada ume da zasmeta.Mislim da bi najvise odgovarao devojkama sa normalnom, suvom i kombinovanom kozom.Ne istice suve delove oko ociju, a istovremeno ima i taj blagi mat finis koji bi se uklopio u potrebe devojaka sa kombinovanom kozom.




Kada sumiram sve utiske, moram da priznam da sam ocekivala vise.Najvise sto mi je zasmetalo i sto me je razocaralo, je nedostatak tog efekta posvetljivanja, koji je naglasen kao jedna od vodecih karakteristika ovog proizvoda.
Svakako za cenu od oko 900 dinara, mozete naci i bolji korektor, koji ce vam sluziti kako za posvetljivanje, tako i za prekrivanje nesavrsenosti ( Nyx HD, Aura Correct Me).


               
                                                        To bi bilo sve za ovaj post..:) 
                   Da li ste probale ovaj proizvod, i sta mislite o njemu? Da li ga preporucujete?
                                                      Do narednog druzenja..:)

                                                    MiMi..:***

0 коментара:

Favorite Summer Nail Polish

четвртак, јул 16, 2015 prettyandstylish 4 Comments


Cao drage moje..:)

U danasnjem postu vam pisem o mojim omiljenim letnjim lakovima.Ovoga puta mi nije bilo tesko da se ogranicim samo na pet, jer su to otprilike boje koje volim i rado nosim u ovom periodu.Necu previse da duzim, tako da ukoliko vas zanima koji su to moji letnji favoriti sto se lakova, vi onda nastavite da citate post..:)



Prva dva su moja omiljena Essie laka u nijansama Blanc ( krec beli) i Lilacism ( boja lavande).Oba  imaju odlicnu pigmentaciju, dosta dugo traju na noktima, i pritom ono sto mi se i generalno svidja  kod ovih lakova, je cetkica, koja je dosta siroka, te u jednom potezu mozete prekriti  ceo nokat.





Zatim je tu O.P.I. Dim Sun Plum ( tamnija roze nijansa). Njega sam u par navrata pominjala na svom blogu, i vec tada sam nagovestila da ce mi sigurno biti  jedna od omiljenih letnjih nijansi.Pigmentacija je solidna, potrebno vam je dva sloja da bi ste dobile punu boju.Na noktima bez baze traje oko 3 ~ 4 dana, a sto se tice cetkice, mogu reci da je klasicna.Nije me odusevila, obzirom da nije siroka kao kod Essie lakova, ali nije ni jedna od onih koja ce mrljaviti po noktima.

Naredni favorit je Golden Rose 43 ( boja breskve).Ovaj lak je iz njihove svima nama poznate Rich Color kolekcije.Priznajem nemam ih puno iz te linije, ali one koje posedujem su me i vise nego pozitivno iznenadili.Zaista jako kvalitetan lak, sa prilicno dobrom pigmentacijom.Cetkica je fenomenalna, bas kako ja volim.Na noktima mogu i da traju i po pet dana, sto je za jedan lak njegovog cenovnog ranga i vise nego dobro, obzirom da mnogi ne izdrze ni dva.




I poslednji je Essence 10 True Love ( boja visnje). Ukoliko pratite Essence kolekcije lakova, sigurno ste vec mogle da uocite i ove iz njihove Gel kolekcije.Ova nijansa nije svakidasnja letnja, ali posto jako volim ove tamne boje, ne odricem ih se cak ni u ovom periodu.Pocevsi od pigmentacije, preko trajnosti i na kraju cetkice, zaista me je sve odusevilo.Pritom na noktima deluje kao da stvarno imate gel, u sta i nisam bas verovala, ali me je ovaj lak razuverio.Obzirom da se u kolekciji mogu naci mnoge nijanse, predlazem vam da prosetate do Essence standova, i isprobate neku.



                                                       
                                                                  ~ Izgled cetkica ~




I stigli smo do kraja..:) Nadam se da vam se dopao moj izbor kao i sam post..:)

                           Da li ste probale neke od ovih lakova?  Imamo li zajednickih favorita? 

                                  Do narednog druzenja..:) MiMi..:***

4 коментара:

What^s In My Travel Makeup Bag?

понедељак, јул 13, 2015 prettyandstylish 2 Comments

                  


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da sa vama podelim sta to ja nosim u svojoj makeup torbici tokom putovanja.Volim da citam ovakve postove, stoga sam odlucila da i ja napisem svoj.Ukoliko vas zanimaju detalji mog putnog nesesera, obavezno procitajte i ostatak posta..:)


                          
Krenucu od cetkica, i ove godine sa sobom nosim samo ove, jer smatram da su mi najneophodnije, i da nemam potrebe da vucem vise.Prve dve  su Real Techniques  cetkice za lice, koje apsolutno obozavam i koje konstantno koristim od kada sam ih kupila.Takodje imamo i dve cetkice za oci ovog brenda, jedna je namenjena nanosenju  senke, a druga za njeno blendanje. Takodje nikuda ne idem bez moje omiljene cetkice za konturisanje iz Aure, kao i bez Caline 305 Fan Brush.


Na redu su proizvodi za lice.Prvo mesto zauzima moja trenutno  omiljena Bourjois CC krema o kojoj  vise mozete citati ovdeZatim proizvod koji je trebao ici pre kreme, ali evo ubacicu ga ovde.Rec je o Aura Prime Me prajmeru, koji iznova i iznova kupujem, i bez koga jednostavno ne mogu.Ukoliko ste propustile da saznate nesto vise o njemu, mozete o uraditi ovde .Max Factor Eye Luminizer, je naredni proizvod koji putuje sa mnom.Dopada mi se njegova lagana mus tekstura, kao i to sto vam nece istaci suvlje delove, ukoliko ih imate.Naravno, nikako ne smem da zaboravim i trenutno najvoljeniji bronzer, a to je Bourjois Bronzing Powder, koji je idealan za ovo vreme kada ne licim na vampira.A za malo zdravog sjaja, tu je i Aura Highlighter u nijansi Golden Spice. Malo je reci da ga obozavam, a ukoliko vas zanima detaljna recenzija, mozete je procitati ovde .

                  
Prelazimo na proizvode za oci. Moja Too Faced Chocolate Bar paleta, je nesto bez cega i ne planiram da krenem negde.Sve boje su potpuno po mom ukusu, i zaista najbolja paleta koju sam ikada koristila.Imam i dve maskare a to su Max Factor Masterpiece Transform i Miss Manga Black Angel.Obe maskare su zasebno i vise nego dobre, ali za dodatno bolji efekat koristim ih zajedno.Spomenula bih i Sephora perle za vrhove trepavica.Nisam fan vestackih trepavica, pogotovo ne  u letnjem periodu, ali ukoliko budem zelela da stavim akcenat na oci, posluzicu se ovim proizvodom.Na kraju je tu i Deborah 24 h vodootporna olovka za oci.Ne odvajam se od nje, cak i u ovim letnjim mesecima.

                      
                      
I na kraju smo dosli i do proizvoda za usne.Hidratacija je nesto sto se ne sme zaboraviti, pa u tu svrhu volim da koristim Labello Lip butter.Sto se tice karmina resila sam da ubacim ova tri, mada cu svakako dodati i jos neku nude nijansu.Rec je o Bourjois Rouge Edition (Ole flamingo), zatim Nyx Matte Lip Cream (Sydney), i Maybelline Color Drama Lip Pencil ( 150 Fuchsia Desire). Uglavnom u letnjim mesecima volim sve nijanse roze , stoga je ovo neki moj izbor.

                         

                                    I dosli smo do kraja.Nadam se da vam se dopao ovaj post..:)

                                           Sta vi nosite u svojim putnim makeup torbicama?
                                                          Imamo li zajednickih stvari? :)
                                                  Do narednog druzenja..:) Mimi..:***





2 коментара: