What^s In My Travel Makeup Bag?

понедељак, јул 13, 2015 prettyandstylish 2 Comments

                  


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da sa vama podelim sta to ja nosim u svojoj makeup torbici tokom putovanja.Volim da citam ovakve postove, stoga sam odlucila da i ja napisem svoj.Ukoliko vas zanimaju detalji mog putnog nesesera, obavezno procitajte i ostatak posta..:)


                          
Krenucu od cetkica, i ove godine sa sobom nosim samo ove, jer smatram da su mi najneophodnije, i da nemam potrebe da vucem vise.Prve dve  su Real Techniques  cetkice za lice, koje apsolutno obozavam i koje konstantno koristim od kada sam ih kupila.Takodje imamo i dve cetkice za oci ovog brenda, jedna je namenjena nanosenju  senke, a druga za njeno blendanje. Takodje nikuda ne idem bez moje omiljene cetkice za konturisanje iz Aure, kao i bez Caline 305 Fan Brush.


Na redu su proizvodi za lice.Prvo mesto zauzima moja trenutno  omiljena Bourjois CC krema o kojoj  vise mozete citati ovdeZatim proizvod koji je trebao ici pre kreme, ali evo ubacicu ga ovde.Rec je o Aura Prime Me prajmeru, koji iznova i iznova kupujem, i bez koga jednostavno ne mogu.Ukoliko ste propustile da saznate nesto vise o njemu, mozete o uraditi ovde .Max Factor Eye Luminizer, je naredni proizvod koji putuje sa mnom.Dopada mi se njegova lagana mus tekstura, kao i to sto vam nece istaci suvlje delove, ukoliko ih imate.Naravno, nikako ne smem da zaboravim i trenutno najvoljeniji bronzer, a to je Bourjois Bronzing Powder, koji je idealan za ovo vreme kada ne licim na vampira.A za malo zdravog sjaja, tu je i Aura Highlighter u nijansi Golden Spice. Malo je reci da ga obozavam, a ukoliko vas zanima detaljna recenzija, mozete je procitati ovde .

                  
Prelazimo na proizvode za oci. Moja Too Faced Chocolate Bar paleta, je nesto bez cega i ne planiram da krenem negde.Sve boje su potpuno po mom ukusu, i zaista najbolja paleta koju sam ikada koristila.Imam i dve maskare a to su Max Factor Masterpiece Transform i Miss Manga Black Angel.Obe maskare su zasebno i vise nego dobre, ali za dodatno bolji efekat koristim ih zajedno.Spomenula bih i Sephora perle za vrhove trepavica.Nisam fan vestackih trepavica, pogotovo ne  u letnjem periodu, ali ukoliko budem zelela da stavim akcenat na oci, posluzicu se ovim proizvodom.Na kraju je tu i Deborah 24 h vodootporna olovka za oci.Ne odvajam se od nje, cak i u ovim letnjim mesecima.

                      
                      
I na kraju smo dosli i do proizvoda za usne.Hidratacija je nesto sto se ne sme zaboraviti, pa u tu svrhu volim da koristim Labello Lip butter.Sto se tice karmina resila sam da ubacim ova tri, mada cu svakako dodati i jos neku nude nijansu.Rec je o Bourjois Rouge Edition (Ole flamingo), zatim Nyx Matte Lip Cream (Sydney), i Maybelline Color Drama Lip Pencil ( 150 Fuchsia Desire). Uglavnom u letnjim mesecima volim sve nijanse roze , stoga je ovo neki moj izbor.

                         

                                    I dosli smo do kraja.Nadam se da vam se dopao ovaj post..:)

                                           Sta vi nosite u svojim putnim makeup torbicama?
                                                          Imamo li zajednickih stvari? :)
                                                  Do narednog druzenja..:) Mimi..:***





2 коментара: