Marrakesh Skin Butter + giveaway

петак, јул 10, 2015 prettyandstylish 85 Comments

                        

Cao drage moje..:)


Nedavno su me ljudi iz  kompanije Marrakesh ponovo kontaktirali i ponudili da testiram jedan njihov proizvod, kao i da odaberem jedan za vas.Obzirom da sam u proslosti vec imala prilike da saradjujem sa njima, i iskustva su bila krajnje pozitivna, resila sam da  i ovaj put isprobam nesto iz njihovog asortimana.Marrakesh kolekcija proizvoda je verujem vecini vas poznata, no u njihovom asortimanu mozete naci i proizvode za negu tela.Za sve informacije u vezi samih proizvoda kao i o nacinu narucivanja, mozete pogledati na njihovom sajtu ( ovde).


                           

Danas vam malo vise pisem o Marrakesh Whip Skin buteru za telo. Pa ukoliko vas zanimaju moji utisci, i uslovi pod kojima mozete osvojiti jedan od proizvoda ovog brenda, vi onda nastavite da citate.


Proizvod dolazi u teglici od 275 ml, sto je poprilicno dosta, obzirom da se jako sporo trosi.Kao i svi proizvodi ove kompanije, takodje je potpuno prirodan, i ne sadrzi paraben, alkohol, gluten, propil glicerol i nije testiran na zivotinjama, stoga se u sastavu ne mogu pronaci tragovi zivotinjskog porekla.


                                

Tekstura samog proizvoda me je veoma privukla, jer podseca na neki mus, a iz iskustva znam da su proizvodi takvog tipa poprilicno kvalitetni.Miris istog je karakteristican za sve Marrakesh proizvode, i mozda jeste malo jaci za moj ukus.Pritom se dosta zadrzava na kozi, pa ukoliko volite jake mirise, ovaj ce vam sigurno prijati.

                               

Dolazimo do najbitnijeg dela, a to je hidratacija.Zaista, ovaj proizvod koza upija neverovatnom brzinom, i zaista osetite da je lepo nahranjena.Lagana strukura sprecava tezak i lepljiv osecaj na kozi.Iz kompanije porucuju da se  moze koristiti i za najsuvlju kozu, i sa tim cu se sloziti, obzirom da je moja dosta suva, i ovaj proizvod joj je itekako odgovarao.I posle par sati nakon  nanosenja, i dalje imam osecaj da mi je koza meka i negovana.

                      

Obizirom da je rec o prirodnim proizvodima, nisam ni ocekivala da cu se razocarati.Svakako je celokupni utisak pozitivan, i ukoliko zanemarimo miris, koji se meni licno ne dopada, sve ostalo me je odusevilo.Ukoliko tragate za proizvodom koji ce vasoj kozi pruziti adekvatnu negu, a koji pritom ne ostavlja tezak osecaj na istoj, bacite pogled na ovaj.

                                                       
                                                             ~ Sastav~



                                                     ~ DARIVANJE~

Kao sto sam i na pocetku rekla, jedna od vas ce imati prilike da osvoji Marrakesh ulje za masazu.Ali, to nije sve.Obzirom da se blizi prvi blogorodjendan, resila sam da se pored ovog u paketicu nadju jos neki proizvodi.Necu vam otkrivati koji su to, ali svakako se nadam da ce devojka koja ih osvoji biti zadovoljna.

                                                               Uslovi su:

                    
                                  1.Lajkujte fejsbuk stranicu kompanije  Marrakesh.
                                   2.Lajkujte fejsuk stranicu mog  bloga.
               3.  Podelite ovaj post na svojoj fejsuk stranici i ukoliko zelite zapratite me preko GFC.
                4.U komentarima mi ostavite svoju e~ mail adresu, kao i ime pod kojim me pratite.

              Molim vas da ispunite sve navedene uslove, jer nepotpune prijave necu uzimati u obzir.
Darivanje vazi samo za devojke iz Srbije, i trajace do 20.07.2015. godine.

                                                      ~ Zelim svima puno srece~



                                                          To bi bilo sve za danas..:)

                             Da li ste probale ovaj skin butter, i kakvi su vasi utisci? 
                                        Da li koristite jos neke Marrakesh proizvode?

                                                          Do narednog posta..:)
                                                                   MiMi..:***

85 коментара:

Real Techniques Brushes

четвртак, јул 09, 2015 prettyandstylish 4 Comments


                          Cao drage moje..:)


Za cetkice  o kojima vam danas pisem pretpostavljam da je svaka od vas cula.O njima se dosta  govori, i nema sumnje da su osvojile citavu beauty sferu.Iskreno, od samog pocetka nisam bila ubedjena da je neophodno izdvojiti toliki novac za cetkice, ali kako se vremenom  moja ljubav prema makeup razvijala, shvatila sam da su mi neophodne.Jedina stvar koja me je nervirala, je ta sto se u Srbiji do skoro nisu mogle nabaviti, a kako nisam pobornik online kupovine, do skoro nijedna nije bila u mom vlasnistvu. Obzirom da se sada neke  mogu nabaviti u drogerijama kao i preko naseg sajta , koji prodaje sve cetkice ovog brenda, svakako su mi mnogo dostupnije i imam priliku da ih kupujem i koristim.



U svojoj kolekciji jos uvek nemam puno ovih cetkica, no to planiram da u skorije vreme promenim. Pre nego sto vas upoznam sa istom, recicu vam par sitnica koje se ticu svake. Cetkice su izradjene od sinteticke dlake, sto je bar u mom slucaju svakako veliki plus, no bez obzira na to jako su mekane i nezne prema kozi.Drska je izradjena od aluminijuma, izuzetnog je kvaliteta, tako da su i sto se toga tice opravdale moja ocekivanja.Veoma su lake za odrzavanje i  brzo se suse.Praktikujem da ih cesto perem, i za sada   nisam imala problema koji se ticu ispadanja dlaka i slicno.

                                   
Powder brush 

Ova cetkica je moj najveci favorit.Izuzetno je mekana, a ono zbog cega je jos vise volim je to sto je izuzetno siroka, i u dva poteza nanosi proizvod.Oduvek sam zelela takvu cetku, i konacno je deo moje kolekcije.Uglavnom je koristim za nanosenje kamenog pudera, mada njome mozete nanositi i rumenilo, ili  blendati ostre kontur linije.

                            

Expert Face Brush 

Iskrena da budem, prilikom prvog susreta sa ovom cetkicom, nisam bila  sigurna kako cu njome moci da nanosim tecni puder, obzirom da blago spljostena, ali prvi utisak zna da prevari.Obicno puder ili bb kremu nanosim beauty blenderom ili prstima, jer cetkice cesto ostavljaju nepozeljne tragove.Sa ovom nije tako, jer toliko dobro sve izblenda, da izgleda kao da nista nemate na licu.Takodje, ja je koristim i za nanosenje i utapkavanje  korektora, i u tu svrhu radi odlican posao.

                      

Eye brush set

                                
Ovaj set sam vec pominjala u ovom postu, pa svakako predlazem da procitate.Prva na redu je Deluxe crease brush, koja meni ne odgovara za tu svrhu, pa je najcesce koristim za nanosenje baze.Svakako ukoliko imate veci kapak, ova cetkica ce vam biti od velike koristi.

                   
                       
                     
                             

Druga na redu je Base shadow brush, koja mi je ujedno i omiljena, bar sto se ovog seta tice.Sama povrsina vrha cetkice je dosta siroka, i vrlo lako mozete nanositi senku.Takodje isti taj vrh zbog nacina secenja je veoma precizan, pa ovu cetkicu mozete koristiti i za nonosenje proizvoda u pregibu kapka.

                          



Naredna je Accent brush, koja vam nije neophodna, ali svakako ukoliko volite da imate posebnu cetkicu za svaki segment sminkanja ociju, predlazem vam da probate ovu.Idealna je za precizno  nanosenje senke na manje pristupacnim mestima, kao sto je ugao oka, ili ispod luka obrva.



                

Brow brush je  jedina  cetkica koju ne koristim, posto imam tu srecu da mojim obrvama ne treba dodatno sredjivanje.Svakako mislim da je jako kvalitetna, obzirom da je veoma cvrsta,  i vrh iste bi se prilagodio svakom obliku obrva.
                      

                   

I poslednja je Fine liner brush, koju takodje volim obzirom da je jako precizna,  i ukoliko niste spretni prilikom nanosenja gel ajlajnera, predlazem vam  ovu cetkicu, jer verujem da ce vam sa njom biti mnogo lakse.

              

Sto se mene licno tice, ove cetkice su potpuno opravdale moja ocekivanja, i sa razlogom ih toliko hvale.Mislim da je dobar pribor za rad jako vazan, i ukoliko ste se dvoumile da li da investirate u njih ili ne, svakako vam preporucujem da to uradite.


                              Da li ste probale ove cetkice, i kakvi su vasi utisci?

                                                 Do narednog posta..:)
                                                          Mimi..:***





4 коментара:

Manicure of the week ~ Essie Blanc

уторак, јул 07, 2015 prettyandstylish 13 Comments

              

Cao drage moje..:)

Danasnji post, kao sto ste vec i u naslovu mogle da procitate, ce biti posvecen manikiru nedelje.Ovog puta pisem vam o svom omiljenom laku, koga izmedju ostalog  posebno volim u ovo doba godine.Radi se o Essie laku, u svima vec dobro poznatoj nijansi Blanc.


                          


Od svih lakova koje sam do sada probala, Essie su mi uvek broj jedan.Odlicna pigmentacija, precizna i dovoljno siroka cetkica, kao i postojanost, su samo neki od razloga zasto ih i dalje rado kupujem.

                              
Krec beli lak je nesto sto je u mom slucaju uvek dobar izbor, kada sam neodlucna po pitanju nijanse koju cu namazati.Medjutim, problem sa ovom nijansom je taj sto cesto ume da izgleda neujednaceno i vestacki na noktima, i sve dok nisam otkrila ovaj, retko kada sam se usudila da ih kupujem.

                               

Tekstura ovog  laka je zaista fina, ni pretecna ni pregusta.Zahvaljujuci sirokoj pljosnatoj cetkici, boja na noktima izgleda ujednaceno, bez onih ruznih prugica koje cesto ostaju.Pigmentacija istog  je odlicna i sa dva tanka sloja, dobijate punu boju.Vrlo brzo se susi, pa ukoliko niste ljubiteljke brzosuseceg nadlaka, imajte ovo u vidu.Kao sto sam vec i naglasila, lakovi ovog brenda su jako dugotrajni, i meni se nakon pet dana nosenja, oguli vrlo malo u predelu zanoktica.Pritom, obicno ga nosim bez nadlaka.

                                               ~ Izgled na noktima~



Zaista je ovaj lak moj miljenik, i mogla bih neprestano da ga nosim. Ukoliko tragate za dobrim krec belim lakom, svakako obratite paznju na ovaj.Cena je oko 800 dinara, no trenutno ga mozete naci na snizenju u svim drogerijama za 627 dinara.



                                                 Toliko od mene za danas..:)

                           Da li koristite Essie lakove? Koja je vasa omiljena nijansa? 
                                          Da li ste probale ovaj i sta mislite o njemu?:)
                                                     Do narednog posta..:)
                                                         MiMi..:***


   



13 коментара: