Rosegal new in and review

петак, мај 19, 2017 prettyandstylish 8 Comments





Cao drage moje..;)

U danasnjem postu zelim da vam na brzinu predstavim jedan odevni komad koji mi je stigao sa sajta Rosegal, a rec je o setu za  vezbanje. Posto dosta vezbam, i praktikujem fizicku aktivnost svakodnevno, ovo je nesto sto mi uvek treba. Ovaj set je jako lepog kvaliteta, pamucan je, rastegljiv, i jako prijatan. S obzirom da mu je cena oko 16 dolara, zaista je i vise nego pristojan komad garderobe, koga mozete osim na ovaj nacin, nositi i zasebno.

Ukoliko kupujete sa ovog sajta, mozete ostvariti popust koristeci kod RosegalChen, a ovaj set mozete pronaci klikom na ovaj  link.







Da li ste kupovale na ovom sajtu, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)

MiMi..:)

8 коментара:

Velvet Dress by Zaful

четвртак, мај 18, 2017 prettyandstylish 0 Comments



Zaful blue bikini Summer 2017 Promotion  

Cao drage moje..:)

U ovom postu cu vam detaljnije prikazati jedan od proizvoda sa sajta Zaful.
Rec je o ovoj velvet haljini, sa pertlanjem na ledjima, koja je je idealna za neke svecanije prilike, ali takodje je mozete ukombinovati i sa nekim belim patikama, i teksas jaknom, i nositi je i u nekim malo opustenijim prilikama. Sam meterijal je bas kao i plis, mekan , lagan, pomalo rastegljiv, sto ovu haljinu cini pre svega i jako prijatnom za nosenje.
Kod iste mi se najvise dopada deo na ledjima, jer obozam haljine ciji je prednji deo zatvoreniji, dok je zadnji izrazeniji.
Istu mozete kupiti klikom na ovaj link,, a u nastavku mozete videti i kako mi stoji.







0 коментара:

Zaful new in

четвртак, мај 18, 2017 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje ..:)

U danasnjem postu zelim da vam pokazem sta sam sve to dobila sa sajta Zaful.
Paket mi je stigao iz vise delova, jer nekih stvari nije bilo na stanju u trenutku kada sam porucivala, ali sada su sve konacno tu..:)

Takodje, porudzbina mi je jako brzo stigla, za manje od dve nedelje, sto je sjajno, jer ne volim kada moram bas dugo da cekam, tada vec i zaboravim sta sam porucila. Uglavnom, i ovaj put sam imala srece sa carinom, nisu mi apsolutno nista naplatili, tako da je sve proslo u najboljem redu.



Ono sto zelim da napomen je i to, da vam je sajt Zaful izasao u susret i ponovo omogucio kod za popust, te ukoliko narucujete sa istog, prilikom plasiranja porudzbine mozete ukucati kod ZafulChen , i ostvariti popust.

Kako mi je samo jedna stvar stigla pre par dana, a ostale danas, ne mogu vam bas preneti svoje utiske kompletno, ali svakako ih ocekujte kroz neke naredne postove.



Prva stvar koja mi je stigla je ova dugacka teksas jakna.  , koju sam jako zelela, i odusevljena sam koliko je lepa i na prvi pogled kvalitetna. Ovo je jedan od komada sezone, koji je jako nosiv, mozete ga kombinovati na milion i jedan nacin. Cena ovog artikla je samo 32 dolara, no trenutno ga nema na stanju.


Sledeca stvar je ova preslatka velvet haljinica, koja ima detalj u vidu pertlanja na ledjima. Materijal je jako lagan, mekan, izuzetno je  udobna, i vec sam imala prilike da je nosim. Zaista savrsen komad, jedino sto sam malo promasila velicinu, pa mi je za broj veca, ali na sajtu nisu imali manju od xs, a ja sam jako zelela  da je posedujem. Njena cena je 14 dolara, i mozete je kupiti klikom na ovaj link. 


I za kraj, tu je i ova majcica sa natpisom, nesto sto je svima nama uvek potrebno. Pamucna je, kvalitet je na prvi pogled pristojan, i mozete je kupiti ovde. .
Takodje, malo mi je veca, ali najmanja velicina je bila s, no bez obzira  svakako cu je iskoristiti.


I to bi bilo sve sto se tice noviteta sa sajta Zaful.

Sta se vama najvise dopalo od ovih stvari?

Do narednog posta..:)
MiMi..:***

6 коментара:

Zaful anniversary shopping guide

уторак, мај 16, 2017 prettyandstylish 7 Comments

Cao drage moje..:)

Kako sajt Zaful  obelezava svoju godisnjicu, u danasnjem postu zelim da sa vama podelim mali soping vodic, koji ce vam olaksati i omoguciti laksu i jeftiniju kupovinu na ovom sajtu. Takodje, izdvojicu i par svojih favorita, sto se tice garderobe za predstojecu sezonu. Kada smo kod iste, zelim da vam skrenem paznju i na Zaful kupace kostime, pa ukoliko tragate za nekim novim, inovativnijim i pre svega cenovno pristupacnim, predlazem vam da pogledate linkove u zagradama. ( black halter bikini and high neck bikini set).
Povodom godisnjice, ovaj sajt je pripremio sjajne pogodnosti, a ukoliko vas zanima koje su to , nastavite da citate post.


1.  Besplatan siping za sve porudzbine preko 30 dolara. Kako je sajt dosta raznolik, i ima za svakog po nesto, verujem da vam je ova pogodnost veoma znacajna. Narocito ako ste prava sopingholicarka.

2. Kupon baner, koga mozete primetiti odmah po ulazu na sajt. Taj kupon vam prilikom plasiranja porudzbine, vrednost iste znacajno umanjuje.

3. Pristupacne cene proizvoda, ne samo tokom obelezavanja godisnjice, vec i cele godine.

4. Takodje na sajtu vam nude opciju koja je zasluzna  da vam objasni sta je najbolje kupovati, i koji proizvodi zasluzuju vasu paznju.

5. Zona popusta, koja vam omogucava da za malo novca, sastavite svoju idealnu modnu kombinaciju.

6.  Takodje , na sajtu imate opciju sa popustima, gde mozete kupiti duplo vise stvari , po mnogo nizoj ceni.

7. Cak i ukoliko niste u mogucnosti da potrosite vise novca, sajt Zaful je za vas pripremio i mnogo jeftinije proizvode, koji su odmah dostupni.


Registracijom na sajt, dobijate mogucnost da uvek budete u toku sa novitetima, a ukoliko postanete clan Z~ Me zajednice, dobijate priliku za osvajanje besplatne garderobe. Sve sto treba je da napraite profil, objavite vase fotografije  u stvarcicama sa sa sajta Zaful, i za svaku fotografiju dobijate 30 poena. Kada ostvarite dovoljan broj bodova, dobicete priliku za osvajanje vaucera za kupovinu na ovom sajtu.


U nastavku pogledajte sta se meni trenutno najvise dopada na ovom sajtu, i sto smatram da je idealno za predstojecu letnju sezonu.



Lace Panel Scalloped Cut Out Romper - Light Blue



Cold Shoulder Lace Striped Dress - Stripe



Embroidered Flower Ripped Hot Denim Shorts - White


I to bi bilo sve za ovaj post..:) Nadam se da vam se dopadaju pogodnosti koje ovaj sajt trenutno nudi, i da ce te biti u prilici da ih iskoristite.:)

Ukoliko ste kupovale na ovom sajtu, kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta.

MiMi:)

7 коментара: