What is in my beach bag?

среда, јул 22, 2015 prettyandstylish 0 Comments





Cao drage moje..:)


         


Kako je groznica godisnjih odmora uveliko pocela, i svi se veoma raduju letovanju, bilo da je u gradu ili van njega, odlucila sam da i svoj post prilagodim tome.Naime, danas sa vama zelim da podelim sadrzaj svoje torbe za plazu, ili bazen.Ne nosim mnogo stvari, uglavnom najvise paznje posvecujem nezi koze, obzirom da nikako ne smemo zaboraviti negativan uticaj suncevih zraka na nasu kozu.No, ne zelim da negativisem, jer verujem da svaka od  vas adekvatno neguje svoju kozu u ovom periodu.Ukoliko zelite da saznate sta to sve krije moja torba za plazu, vi onda nastavite da citate post.


Obozavam casopise.Na mesecnom nivou imam par koji su obavezni, i koje nikada ne zaboravim da kupim.Jedan od njih je i Lepota i zdravlje, koji se trenutno nasao u mojoj torbi.


             

Zatim na red dolaze proizvodi za kozu. Prvi je Garnier Ambre Solaire losion, sa zastitnim faktorom 50.Godinama unazad ga koristim, i zaista ga obozavam.Vise o njemu u ovom postu.
Zatim je i tu Garnier Ambre Solaire ulje za bronzani ten, koji cu koristiti kada vec dobijem boju.I poslednji proizvod je Olival pekmez za ubrzano tamnjenje, u koga polazem velike nade, jer ga svi hvale.Tako da jedva cekam da ga probam.


                     

Naravno, nigde bez Aktivnog kiseonika, koji u mom slucaju obavlja ulogu termalne vode.Pritom, mi je sanirao akutnu alergiju na sunceve zrake, stoga ga uvek moram imati pored sebe.

                       

Tu je  Macadamia No Tangle cetka za kosu, koja savrseno rascesljava i mokru kosu, ne kida je i ne cupa.Posto toliko volim vodu, da me je tesko naterati da izadjem iz nje, moje ruke cesto postanu suve, tako da mi je krema neophodna.Ova mi je vec duze vreme favorit.


                      

Ne znam iz kog razloga moram imati gomilu balzama za usne  u torbi, ali eto, ukoliko jos neka od vas radi to isto, verujem da ce me shvatiti. Omiljeni mi je Forever Sun Lips, koji poseduje zastitni faktor 30 i vodootporan je.Pored toga tu je i Beauty Made Easy i Balea Candy Queen. 

                      

Naocare za sunce su mi nezaobilazne, stoga ih uvek imam pored sebe.Ove su mi trenutno omiljene, jer imaju taj mackasti okvir, koji jako volim.

                              


I to bi bilo to.:) Nadam se da vam se dopao ovaj post..:)Sitnice poput kupaceg kostima, peskira i svega ostalog nisam htela da pominjem posto se to svako nosi.

                            Sta vi obavezno imate  u vasoj torbi za plazu? Imamo li zajednickih stvari?
                                      Do narednog druzenja..:) Mimi..:***


0 коментара:

Empties ^ 2

понедељак, јул 20, 2015 prettyandstylish 4 Comments



Cao drage moje..:)

Kao sto ste vec u naslovu mogle da vidite danas vam pisem o potrosenim proizvodima.Pre skoro dva meseca sam napisala ovakav post, i od tada sam dosta proizvoda potrosila, medjutim malo sam lenja da sacuvam sve te prazne bocice.Konacno sam uspela da ih sakupim dovoljno za jedan pristojan post..:)
Ukoliko volite ovakve tekstove, vi onda nastavite da citate..:)


             


Eveline Slim Extreme 4D

Iskrena da budem ne znam sta mi je trebalo da bacam novac, kupujuci ovaj tip proizvoda, obzirom da ne verujem u njihovo dejstvo.Ukratko, radi se o serumu za oblikovanje tela, koji sadrzi efekat hladjenja, i to je jedino sa cime se slazem.Posto sam za period od 6 meseci izgubila preko 60 kg, mislila sam da ce mi ovo biti od pomoci, jer mi je na nekim delovima tela ostalo visak masnog tkiva.Medjutim, potrosila sam tri bocice ovog seruma, ali rezultat smanjena masnog tkiva necu prepisati ovom proizvodu, obzirom da ja vezbam tri sata dnevno i da se zdravo hranim, stoga mislim da uspeh dugujem tome, a ne ovom proizvodu.Generalno, necu vise kupovati bilo koji proizvod iz ove kategorije, jer mislim da nisu delotvorni.


                 

Dermix Makeup Remover

Najbolji proizvod za skidanje sminke, koji cu verovatno dozivotno koristiti.Odlicno skida sminku, vodootpornu maskaru, i pritom ostavlja nezan osecaj na kozi.


                

Balea Trend it Up zastitni sprej za kosu

Svima vama vec poznat proizvod, koji stiti vlakno kose od toplote do 200 stepeni.Milsim da je dobar, zaista mi je dugo i trajao.Nisam sigurna koliko ovakvi sprejevi zaista stite kosu, medjutim kod ovog pored prijatnog mirisa, primetila sam i da fino zagladi dlaku, i da je kosa zaista mekana na dodir nakon upotrebe.Verovatno cu ga opet kupiti, ali svakako bih volela da mi i vi preporucite neki, ukoliko znate da je dobar.

                     
Balea Duschlotion Vanilla Berries

Miris je predivan, kao i kod svih Balea gelova za tusiranje.Necu ga kupiti ponovo, samo iz razloga sto volim da isprobavam nove.


                

Loreal Sunkiss Jelly

Ja ovu stvarcicu prosto obozavam.Volim svetlije pramenove u kosi, ali ne volim farbu.Tako da mi je ovaj proizvod pruzio zeljeni efekat bez ikakvog ostecenja.Pakovanje je od 100 ml, medjutim ja sam ga kupila jos prosle godine, i ove sam ga konacno potrosila, stoga ce vam potrajati.


               

Bioten Perfect hands

Sasvim fina krema za ruke, prijatnog mirisa meda i makadamije.Lepo hidrira, ne ostavlja masan film na rukama, i prilicno je prakticna, tako da mozete uvek da je nosite sa sobom.


                        

Bioten CC Cream

Verovatno i same znate, ukoliko citate moj blog, da volim ovu kremu.Lagana je, postojana i prirodna.Jedina zemerka je ta sto dolazi u samo dve nijanse, a obzirom i da je ova svetlija, podosta tamnija u odnosu na vecinu svetlijih nijansi, to moze biti problem za mnoge devojke.Medjutim, ako niste bas svetli, ova krema ce vam odgovarati.


                    

Aura Prime Me

Ovde se ne bih mnogo zadrzavala, obzirom da mnoge devojke znaju koliko je ova baza dobra.Ja je iznova kupujem, i verujem da cu tako i nastaviti.

Essence Lash Princess mascara & Essence Liquid ink eyeliner

                    

Maskara je bila moje veliko iznenadjenje, i nisam ocekivala da cu po ceni od 450 dinara dobiti ovakav kvalitet.Zaista lepo izvuce trepavice, da im na gustini, i pritom je intenzivno crna.Ukoliko niste, obavezno isprobajte.
Sto se ajlajnera tice, svidja mi se sto ima veoma finu i tanku cetkicu, koja je pogodna za sve devojke koje nisu najspretnije.Medjutim ovaj ajlajner se posle nekog vremena kruni, i ostavlja sitne komadice proizvoda ispod ociju, sto svakako verujem niko ne zeli.
     
                                                To bi bilo sve za ovaj post..:)

                            Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta mislite o njima?
                                                 Do narednog druzenja..:) Mimi..:***


4 коментара: