April favorites

понедељак, мај 02, 2016 prettyandstylish 10 Comments

Cao drage moje..:)

Kao i uvek, na pocetku novog meseca sa vama zelim da podelim favorite proslog, kojih i ovaj put imam zaista malo.Ne znam sta bih vam rekla, osim da sam u poslednje vreme probala dosta novih proizvoda, ali me nisu svi bas kupili, pa mislim da cu u skorije vreme napisati jedan post samo posvecen njima.Za sada zelim da se fokusiram samo na favorite i pocecu kao i uvek sa preparativom.


Prvi proizvod iz ove grupe je True Cover mleko za ciscenje lica i uklanjanje sminke, koje sam dobila od moje drage Tice sa bloga SJZ .Jedina zamerka za ovaj proizvod je mililitraza, koja je jako mala, ali sve ostalo je savrseno.Skida sminku jako brzo, potrebna vam je veoma mala kolicina, i izuzetno prija mojoj kozi lica u smislu da je ne isusuje.Takodje nije mi izazvao ni nezeljene reakcije poput alergije i bubuljica.

Zatim imam jednu kremicu, kompanije Cos nature. Rec je o kompaniji koja proizvodi prirodnu kozmetiku, koui u poslednje veme sve vise i vise volim.Mada je ovo nocna krema, ja je koristim i na dnevnoj bazi, iz razloga sto nije masna, brzo se upija, i pritom je odlicna kao baza za sminku.


Sto se dekorative tice, prvo sto bih pomenula je Aura Fix Me, fiksator, o kome sam uglavnom citalla negativne komentare, medjutim mene licno je kupio nakon prvog koriscenja.Miris mozda jeste malo jaci, i nece svim odgovarati, ali glavna funkcija ovog proizvoda je drzi sminku na mestu, i po meni zaista to i radi.Zbog toga, ima sve preporuke od mene.


Zatim zelim da pomenem i Essence soo glow kremasti hajlajter, koji se vec nalazio u mojim favoritima, medjutim toliko ga cesto koristim, da sam morala jos jednom da ga pomenem.Jako se lepo presijava, ne izgleda prenapadno na licu, i zaista je jako dugotrajan.Ukoliko trazite kremasti hajlajter, koji je pritom i cenovno pristupacan, moj predlog vam je da bacite pogled na ovaj.


E sad moje potpuno odusevljenje jeste Maybelline Push up drama maskara.Da budem iskrena nije mi bila potrebna jos jedna maskara, jer zaista ih imam i previse, ali kako ovu reklamira moja omiljena manekenka Gigi Hadid, nije bilo sumnje da cu je kupiti.Maskara je jednom recju savrsenstvo.Da trepavicama i duzinu i volumen, i zaista ovo je jedina maskara kojom postizete taj efekat vestackih trepavica.Uskoro vam kuckam post sa vise utisaka i fotografija.


Pretposlednji favorit je Smile Sciences set za izbeljivanje zuba, koji koriscenjem koda MILENAKIT mozete dobiti za 29 dolara.Ovo cudo zaista daje fenomenalne rezultate, i nakon prve upotrebe mozete uociti razliku.Kao i za maskaru, uskoro mozete ocekivati detaljniji post.


I na kraju naravno najveci favorit jesu moje Irresistible me ekstenzije, koje obozavam, mada je i to blaga rec.O njima vise mozete citati u ovom postu.


I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale neke od ovih proizvoda, i sta vi mislite o njima?
Da li imamo zajednicke favorite?

Do narednog druzenja..:)
MiMI..:***

10 коментара: