Deset preparativnih proizvoda ispod 1000 dinara

петак, април 17, 2015 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Posto je prethodni post bio posvecen dekorativnim proizvodima, danas sam odlucila da to budu preparativni.Naime rec je o top deset proizvoda ispod hiljadu dinara, ciji kvalitet vredi vise i od same cene.U ovoj grupi zaista imam mnogo proizvoda, i bilo mi je tesko da izdvojim samo 10, ali u svakom slucaju u mojim prethodnim postovima ste mogli da vidjate i kvalitetne proizvode u tom cenovnom rangu koje takodje rado koristim i volim.Necu mnogo da duzim, stoga hajde da pocnem.:)


~ 1~ Kallos Keratin Hair Mask ( 300 dinara)

Ovo je nesto najbolje sto mozete da stavite na kosu, i definitivno je veliko otkrice za mene.Naime, ova maska je namenjena suvoj i ostecenoj kosi, ali mogu da je koriste i devojke cija kosa nije tretirana i ostecena.Moja srecom nije takva, ali uvek volim da joj pruzim dodatnu negu, i ova maska mi dosta pomaze u tome.Miris je prijatan, tekstura je veoma gusta i masna, i zaista vam ucini kosu izuzetno mekanom.Ja je koristim jednom nedeljno, drzim je par sati, i  vec nakon prvog koriscenja primecujete da vam kosa deluje dosta sjajnije i zdravije.Masku mozete nabaviti na lokalnim pijacama, i dolazi u pakovanju od 1 litar.

~2~ Avon tretman bez ispiranja sa arganovim uljem ( 400 dinara)

Kod ovog proizvoda mi se dopada sto fino zagladi dlaku , a pritom je ne umasti.Da kosi zdrav sjaj, i uz to prelepo mirise.Veoma mala kolicina vam je dovoljna za celu kosu, tako da je ovo proizvod koji ce vam potrajati.


~ 3~ 4~ Bioten piling krema sa medom i kajsijom ( 400 dinara) i Bioten gel za umivanje obogacen ekstraktom dunje ( 250 dinara)

Vec je svima nama dobro poznata Bioten prirodna kozmetika koju ja licno obozavam, i non stop koristim.Oba proizvoda su namenjena normalnoj i kombinovanoj kozi.Sto se tice pilinga, veoma je blag, i zaista ga mozete koristiti svakodnevno.Isto vazi i za gel.Proizvodi ne sadrze parafin i paraben.Zaista, ova kombinacija ostavlja osecaj potpuno ciste koze.


~ 5~ Garnier Eye make up remover 2 in 1 ~ ( 400 dinara)

Posto se micelarna voda koju koristim se  ne moze nabaviti u Srbiji, odlucila sam da vam predstavim drugi proizvod, pomocu kojeg uklanjam sminku sa ociju.Vec sam vam par puta pominjala ovaj proizvod.Rec je o dvofaznom sredstvu koje u sebi sadrzi ulje.On sve skida, cak i vodootpornu sminku, i ne ostavlja masan trag.Idealan je za sve devojke sa suvom okoloocnom zonom, posto je zbog prisustva ulja nece dodatno isusiti.


~ 6~ Freeman Facial  Anti ~Stress mask ( 500 dinara)

Volim Freeman maske, ali ova mi je najbolja od svih.Nakon njene upotrebe osetim da mi je koza dosta meksa, nego inace.Skoro  sam imala alergiju, gde mi je buknula cela strana lica, i ova maska me je spasila.Topla preporuka za nju.

~ 7~ Eucerin uljana kupka ( 750 dinara, ali je na pojedinim mestima ukoliko ste iz Beograda mozete nabaviti i za 450)

Proizvod koji konstantno koristim vec skoro 2 godine.Idealan je za sve ljude koji imaju suvu kozu sklonu ekcemima, alergijama i drugim koznim problemima.Ja imam suvu kozu tela, tako da je ovo proizvod bez koga jednostavno ne mogu.


~ 8~ Lilly and spice ~ Tangerine Soufle~ ( 490 dinara)

Najbolji losion koji sam probala u poslednje vreme.Pakovanje preslatko, miris bozanstven, zaista ga obozavam.U ovom losionu sam pisala vec, tako da bacite pogled ovde.

~ 9~ Bioten hand cream honey and macadamia oil~ ( 150 dinara)

Ja ne bih mogla da zivim bez kreme za ruke, obzirom da ih u toku dana bar 50 puta operem, tako da mi je ovo neophodan proizvod.Veoma lepo neguje, dovoljno je hidratantna, i ne ostavlja nimalo tezak osecaj na rukama.


~ 10 ~ Sabi handmade balzam za usne sa cokoladom~ (150 dinara) 

Potpuno prirodni rucno pravljeni balzan, prelepog cokoladnog mirisa.Veoma je gust, hidratantan i nimalo tezak na usnama.Ukoliko se niste upoznale sa kompanijom Sabi, kao i njihovim proizvodima, to mozete uraditi ovde.



To bi bilo sve za ovaj post..:)

                                  Da li koristite neke od ovih proizvoda, i sta vi mislite o njima?
                                                                 Do sledeceg posta..:) Mimi..:*


4 коментара:

Top 10 dekorativnih proizvoda ispod 1000 dinara

среда, април 15, 2015 prettyandstylish 14 Comments

Cao drage moje..:)

Iako 1000 dinara nije neka velika suma novca, za tu cifru mozete naci itekako dobre dekorativne proizvode.I ne samo dekorativne, vec i preparativne, ali o njima u nekom narednom postu.Bez obzira da li vam je budzet za kupovinu sminke ogranicen ili ne u ovom cenovnom rangu mozete naci proizvode, cija bi vrednost trebala biti i veca, obzirom da im je kvalitet bolji od mnogih proizvoda skupljih brendova.Za ovaj post, sam izdvojila deset takvih proizvoda, a o vecini njih ste mogli vec i da citate na mom blogu.Pa hajde da krenemo.



~ 1~ Aura Prime Me ( cena oko 550 dinara)

Najbolji prajmer  koju sam ikada probala.Na vodenoj je bazi, izgleda kao krema, koza je brzo upija i zaista vam je toplo preporucujem.Vise informacija o njoj ovde.

~2~ Bioten CC krema ( 400 dinara)

Ja sam pristalica BB i CC krema, ali ne znam kako sam tek skoro otkrila ovu.Ima blagu prekrivnu moc i odlicno bi odgovarala  devojkama sa suvom kozom, obzirom da ima malo masniju strukturu.Jedina zamerka je izbor nijansi, tacnije postoje samo dve, tako da i ova svetlija verzija ne bi odgovarala devojkama koje imaju potpuno bled ten. Ukoliko zelite da saznate nesto vise o njoj, klik na link.


~ 3~ Aura Correct Me ( 440 dinara)

Iako mu je cena ovako mala, ovo cudo vredi najmanje 1500 dinara.Bar ja tako mislim.Dolazi u 6 nijansi, i prve tri su namenjene devojkama sa zuckastim podtonom, a druge tri onima sa rozikastim.Prekriva nesavrsenosti, podocnjake, tamne krugove, i odlican je kao hajlajter. O njemu sam takodje pisala, pa mozete da pogledate detaljniju recenziju.


~ 4~ Max Factor Pan Stik ( 800 dinara)

Iako bi ovo po nekom pravilu trebao da bude puder, nemoguce ga je tako koristiti jer je previse gust.Ali, kao korektor za prekrivanje nesavrsenosti i konturisanje je odlican. O njemu vise ovde.

               

~ 5~ Nyx Taupe rumenilo ( 650 dinara)

Ovo cudo sam pominjala milion puta, ali prezivecete jos jednom..:) Zaista ne mogu dovoljno da ga nahvalim.Super je za konturisanje, posebno za sve nas sa svetlijim tenom.Ja ga koristim i kao senku za naglasavanje pregiba, i zaista me nije izneverio.Verujem da svako od vas zna sve o ovom proizvodu, ali ukoliko neko jos uvek nije upoznat sa njim, moze to uraditi ovde.



~ 6~ Aura Golden Spice Highlighter ( 480 dinara)

Jos jedan Aurin proizvod koji obozavam.Generalno, ukoliko imate ogranicen budzet, najbolje je da obratite paznju na proizvode ovog brenda, jer im je kvalitet odlican, a cene smesne. O ovom hajlajteru sam takodje pisala, pa ukoliko vas zanimaju detaljniji utisci, mozete ih procitati  ovde.



~7~ L^oreal Gel Intenza Eyeliner ( 980 dinara)

Ovo je najbolji ajlajner koji sam koristila.Intenzivno je crn, kremast, lako se nanosi i postojan je celi dan.Ukoliko trazite dobar gel ajlajner, moja preporuka vam je da probate ovaj.



~ 8~ Essence Lash Princess maskara ( 450 dinara)

Prijatno sam bila iznenadjena kvalitetom maskare, obzirom da je veoma povoljna. Ukoliko trazite maskaru koja ce vam lepo izvuci trepavice, a da je pritom intenzivno crna, mislim da trebate da probate ovu.O njoj vise ovde.
                                   
~ 9~ Golden Rose Top Coat ( 168 dinara)

Skoro sam ga otkrila, i slobodno mogu reci da je ovo jeftinaja verzija Seche Vite. Ucini da nokti izgledaju kao da imate gel, osusi lak za nekoliko sekundi i dosta mu produzi trajnost.Pritom ima ovu prelepu siroku cetkicu, kojom i jednom pokretu mozete namazati ceo nokat.


~10~ Aura Matte Lipstick ( 550 dinara)

Mislim da je ovom proizvodu suvisno bilo sta reci.Pigmentacija i  postojanost su neverovatni.Iako se radi o mat karminu, bar meni nije isusio usne, i zaista planiram da nabavim jos koju nijansu.



I to bilo sve za ovaj post.:)

                      Da li se medju mojim proizvodima, nasao neki koji vi volite i koristite?
                                             Do sledeceg posta..:)
                                               Mimi..:*





14 коментара:

5 lifestyle saveta koji ce vam pomoci da lakse zapocnete nedelju

понедељак, април 13, 2015 prettyandstylish 6 Comments



* ipak ne mora da bude ovako..:)

Cao drage moje..:)

Danas za vas imam jedan malo drugaciji post u odnosu na one na koje ste do sada navikle.Naime u pitanju je jedan lifestyle tekst, za koji se nadam da ce vam biti od koristi.Svoj blog nikada nisam zelela da baziram samo na jednoj temi, jer imam dosta sirok spektar interesovanja.Medjutim nekako sam upala u rutinu pisanja recenzija, i zapostavila ostale teme koje bi moj blog trebao da obuhvata.No, danas ce te imati priliku da prvi put citate ovakav tip posta, koji ce u buducnosti biti cesta pojava na mom blogu. Ukoliko vas zanimaju moji  saveti pomocu kojih lakse preguram grozan ponedeljak, i bolje zapocnem nedelju, vi onda nastavite da citate.



Ponedeljak ume da bude veoma grozan, a sama ta cinjenica da ste ceo vikend spavali duze, i da to morate tek tako da prekinete, veoma neprijatna.Meni je pre ponedeljak zaista bio nesto sa cime sam se tesko suocavala.Posto sam shvatila da ce mi to i u buducnosti tesko padati, odlucila sam da promenim stare lose navike, i uvedem nove i zdravije.

                                                   ~ 1~ Ranije budjenje~

Prva stvar koju volim da uradim ponedeljkom je da se probudim bar sat i po vremena ranije nego obicno, kako bih lagano uspela sve da zavrsim.Znam da to nekima moze zvucati strasno, ali verujte mi, dan vam ce vam biti mnogo bolji ukoliko sve jutarnje obaveze uradite  bez nepotrebne zurbe i stresa.

                         
                                                       ~2~ Trening~

Nikada necu moci dovoljno da zahvalim svom tati sto me naterao da redovno vezbam.Zahvaljujuci njemu sada uspevam da vezbam i do tri puta dnevno, i to je jedna od stavki koja mi je promenila zivot iz korena.Najbolji nacin da zapocnete dan je da odradite par vezbi istezanja, koje ce vam pomoci da aktivirate svoj organizam.Cesto cujem da ljudi ujutru nemaju vremena za to, ali verujte ove vezbe vam nece oduzeti vise od 15 minuta, a mnogo ce vam pomoci.



                                                   ~ 3~ Zdrav dorucak ~


Dorucak je obrok koji nikako ne bi trebalo da preskacete, jer ce vam on obezbediti dodatnu energiju koja ce vam biti potrebna u toku dana.Ja sam redovno preskakala dorucak, ili jela nesto nezdravo zbog cega sam izmedju ostalog imala i zdrastvenih problema.Necu ni da napominjem koliko nezdrava hrana, moze da ucini da se osecate tromo, neraspolozeno, i da vam se jednostavno ceo dan spava.Po meni najbolji dorucak za sve koji ujutru nemaju vremena da pripreme nesto specijalno, je smuti.Postoje milion varijanti ovog hranljivog i osvezavajuceg obroka, i njegove sastojke prilagodite onome sto vi volite.Mala kalorijska vrednost, i velika hranljivost je nesto sto odlikuje ovo pice.Ovo je idealna stvar koja ce vam pomoci da jedno duze vreme budete siti, a istovremeno dobra je i za sve devojke koje imaju problem sa viskom kilograma.



                                          ~ 4~ Zapocnite dan uz muziku~

Ukoliko i niste najsrecnije zbog pocetka radne nedelje, najbolji nacin da sebi popravite raspolozenje je da pustite svoju omiljenu pesmu, koja ce vam vrlo brzo nabaciti osmeh na lice.U mom slucaju to uvek funkcionise.

                                  ~ 5~ Garderobom veselih boja protiv tmurnog ponedeljka~

Desavalo mi se da se ponedeljkom redovno obucem u crninu od glave do pete.Kakva je garderoba, takvo mi je raspolozenje.Shvatila sam da onog trenutka kada sam pocela da nosim odecu vedrijih boja, i moje raspolozenje je bilo bolje.Tako da,  moj vam je savet da prvi radni dan ne zapocnete tako sto ce te dohvatiti prvu crnu stvar iz garderobera, vec se malo potrudite.Naravno ne zahtevaju sva radna mesta isti dres code, ali u zavisnosti od onoga kakav vasa firma propisuje, prilagodite i neki svetliji komad svojoj garderobi.I naravno nikako ne zaboravite da sa sobom ponesete dva neophodna zenska akcesoara.A to su karmin u nekoj veseloj nijansi, i osmeh koji ce i drugima popraviti dan.


                          

To bi bilo sve za ovaj post..:)

p.s.Sve slike su preuzete sa interneta


                                 Volela bih da mi u komentarima pisete kako vam se dopao.:)
              Da li vi imate neke svoje trikove koji vam pomazu da lakse prebolite ponedeljak?:)

                            Do sledeceg kuckanja..:) 
                                    MiMi..:*

6 коментара: