Deset preparativnih proizvoda ispod 1000 dinara

петак, април 17, 2015 prettyandstylish 4 Comments

Cao drage moje..:)

Posto je prethodni post bio posvecen dekorativnim proizvodima, danas sam odlucila da to budu preparativni.Naime rec je o top deset proizvoda ispod hiljadu dinara, ciji kvalitet vredi vise i od same cene.U ovoj grupi zaista imam mnogo proizvoda, i bilo mi je tesko da izdvojim samo 10, ali u svakom slucaju u mojim prethodnim postovima ste mogli da vidjate i kvalitetne proizvode u tom cenovnom rangu koje takodje rado koristim i volim.Necu mnogo da duzim, stoga hajde da pocnem.:)


~ 1~ Kallos Keratin Hair Mask ( 300 dinara)

Ovo je nesto najbolje sto mozete da stavite na kosu, i definitivno je veliko otkrice za mene.Naime, ova maska je namenjena suvoj i ostecenoj kosi, ali mogu da je koriste i devojke cija kosa nije tretirana i ostecena.Moja srecom nije takva, ali uvek volim da joj pruzim dodatnu negu, i ova maska mi dosta pomaze u tome.Miris je prijatan, tekstura je veoma gusta i masna, i zaista vam ucini kosu izuzetno mekanom.Ja je koristim jednom nedeljno, drzim je par sati, i  vec nakon prvog koriscenja primecujete da vam kosa deluje dosta sjajnije i zdravije.Masku mozete nabaviti na lokalnim pijacama, i dolazi u pakovanju od 1 litar.

~2~ Avon tretman bez ispiranja sa arganovim uljem ( 400 dinara)

Kod ovog proizvoda mi se dopada sto fino zagladi dlaku , a pritom je ne umasti.Da kosi zdrav sjaj, i uz to prelepo mirise.Veoma mala kolicina vam je dovoljna za celu kosu, tako da je ovo proizvod koji ce vam potrajati.


~ 3~ 4~ Bioten piling krema sa medom i kajsijom ( 400 dinara) i Bioten gel za umivanje obogacen ekstraktom dunje ( 250 dinara)

Vec je svima nama dobro poznata Bioten prirodna kozmetika koju ja licno obozavam, i non stop koristim.Oba proizvoda su namenjena normalnoj i kombinovanoj kozi.Sto se tice pilinga, veoma je blag, i zaista ga mozete koristiti svakodnevno.Isto vazi i za gel.Proizvodi ne sadrze parafin i paraben.Zaista, ova kombinacija ostavlja osecaj potpuno ciste koze.


~ 5~ Garnier Eye make up remover 2 in 1 ~ ( 400 dinara)

Posto se micelarna voda koju koristim se  ne moze nabaviti u Srbiji, odlucila sam da vam predstavim drugi proizvod, pomocu kojeg uklanjam sminku sa ociju.Vec sam vam par puta pominjala ovaj proizvod.Rec je o dvofaznom sredstvu koje u sebi sadrzi ulje.On sve skida, cak i vodootpornu sminku, i ne ostavlja masan trag.Idealan je za sve devojke sa suvom okoloocnom zonom, posto je zbog prisustva ulja nece dodatno isusiti.


~ 6~ Freeman Facial  Anti ~Stress mask ( 500 dinara)

Volim Freeman maske, ali ova mi je najbolja od svih.Nakon njene upotrebe osetim da mi je koza dosta meksa, nego inace.Skoro  sam imala alergiju, gde mi je buknula cela strana lica, i ova maska me je spasila.Topla preporuka za nju.

~ 7~ Eucerin uljana kupka ( 750 dinara, ali je na pojedinim mestima ukoliko ste iz Beograda mozete nabaviti i za 450)

Proizvod koji konstantno koristim vec skoro 2 godine.Idealan je za sve ljude koji imaju suvu kozu sklonu ekcemima, alergijama i drugim koznim problemima.Ja imam suvu kozu tela, tako da je ovo proizvod bez koga jednostavno ne mogu.


~ 8~ Lilly and spice ~ Tangerine Soufle~ ( 490 dinara)

Najbolji losion koji sam probala u poslednje vreme.Pakovanje preslatko, miris bozanstven, zaista ga obozavam.U ovom losionu sam pisala vec, tako da bacite pogled ovde.

~ 9~ Bioten hand cream honey and macadamia oil~ ( 150 dinara)

Ja ne bih mogla da zivim bez kreme za ruke, obzirom da ih u toku dana bar 50 puta operem, tako da mi je ovo neophodan proizvod.Veoma lepo neguje, dovoljno je hidratantna, i ne ostavlja nimalo tezak osecaj na rukama.


~ 10 ~ Sabi handmade balzam za usne sa cokoladom~ (150 dinara) 

Potpuno prirodni rucno pravljeni balzan, prelepog cokoladnog mirisa.Veoma je gust, hidratantan i nimalo tezak na usnama.Ukoliko se niste upoznale sa kompanijom Sabi, kao i njihovim proizvodima, to mozete uraditi ovde.



To bi bilo sve za ovaj post..:)

                                  Da li koristite neke od ovih proizvoda, i sta vi mislite o njima?
                                                                 Do sledeceg posta..:) Mimi..:*


4 коментара:

  1. Koristila sam Garnier eye make up remover koji mi je odlican, koristim i njihovu micelarnu. Avon tretman bez ispiranja oobozavam, kosa mi je nakon njega mekana i sjajno izgleda, savrsen proizvod. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada..:) Slazem se za Avon tretman, zaista odlican proizvod..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Koristim Bioten piling i gel za umivanje lica,odlicni se

    ОдговориИзбриши