Brushegg

уторак, мај 17, 2016 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje..:)


Iskreno, jako sam opsednuta ciscenjem cetkica, i pogotovo one za tecne i kremaste proizvode perem nakon svake upotrebe.Vazno mi je da sam uveksigurna da  na svoje lice stavljam sto cistije cetkice, iz razloga sto nepravilna higijena pribora za sminkanje ume da bude glavni razlog nastajanja bubuljica, mitisera i drugih nezeljenih posledica.


Neko vreme sam koristila Ebelline cistilicu za lice i za ciscenje svojih cetkica, i zaista se pokazala kao odlicna, no ipak sam uvek bila u potrazi za proizvodom koji je namenjen samo za cetkice i koji ce mi olaksati njihovo svakodnevno odrzavanje.


Pre nekog vremena mi je draga Teodora sa bloga Lolin svet pruzila priliku da probam  Brushegg, koji mi je svakodnevnu rutinu ciscenja cetkica potpuno ubrzao i olaksao.



Naime, ova stvarcica je jako laka za koriscenja, i bukvalno ce te za deset minuta ocistiti brdo cetkica, pocevsi od onih manjih, preko onih za puder  i korektor.;)
Na ovom proizvodu se nalazi  otvor u koji ubacite prste, a pored toga imate i deo sa ovim prorezima za vece, i tackicama za manje cetkice.Sve sto vam jos treba jeste sredstvo za ciscenje cetkica u veoma maloj kolicini, jer sa istom dobijate veliku penu kojom mozete oprati dosta istih. Zahvaljujuci ovom proizvodu, bez previse trljanja mozete lako izvuci svu kolicinu necistoce iz vaseg pribora za sminkanje.


Sto se mene licno tice, zaista sam zaljubljena u ovaj proizvod, i mislim da ga necu menjati.
Ukoliko niste bas neko ko voli da se svakodnevno muci i pere svoje cetkice, i samo jednostavno zelite nesto sto ce vam itekako ubrzati i olaksati ceo ovaj proces, onda vam toplo preporucujem Brushegg.Mozete ga naci kod Teodore, sa gore pomenutog bloga Lolin svet, i kontaktirati je putem njene fb stranice( ovde).


I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Sta vi koristite za ciscenje vasih cetkica?
Da li ste probale ovaj proizvod, i sta mislite o njemu?

Do narednog posta..:)
MiMi..:)

2 коментара:

Maybelline Push Up Drama

недеља, мај 15, 2016 prettyandstylish 9 Comments

Cao drage moje..:)

Kao sto verovatno i same znate, ukoliko ste u toku sa desavanjima na beauty sceni, Maybelline je lansirao kolekciju svojih novih proizvoda i na nase trziste, a medju njima se nasla i nova Push Up Drama maskara, o kojoj vam izmedju ostalog i danas pisem..:)

Ovo je proizvod koji je dosta hvaljen od strane stranih blogera, zbog cega sam i zelela da je probam.Jos jedan razlog je i taj sto su maskare ovog brenda, meni odlicne, i mada cesto volim da isprobam neke drugih kompanija, uvek se vracam Maybellinu, iz razloga sto za malo novca dobijate odlican proizvod.


Maskara dolazi u pakovanju od 9,5 ml, sa standarnom silikonskom cetkicom, koja ima jako kratke dlacice, no vrlo je zahvalna za rad.Intenzivno je crna, a ono sto je mene najvise i odusevilo je sto zaista pruza taj efekat vestackih trepavica.



Ja prirodno imam jako kratke, ravne trepavice i zaista mi treba jedna maskara koja im moze pruziti  volumen i duzinu.Uglavnom da bi se to desilo uvek moram da koristim bar dve maskare u kombinaciji, sto nekada zna da oduzme dosta vremena.Kao sto ce te i videti na slikama ispod, sa jednim  slojem  ove dobijam odlican efekat, koji je idealan za neku verziju dnevnog makeup, no za dramaticniji izgled mozete dodati i jos koji sloj.



Mala mana ove maskare na samom pocetku koriscenja, je ta sto je umela da se preslika na gornji kapak dok se malo ne osusi.No, kako je neko vreme koristim, sada se malo osusila, tako da nema nezeljenih problema sa preslikavanjem.Postojana je tokom celog dana, sve do momenta dok ne resite da je uklonite.Nije vodootporna, i lako se skida maramicama za uklanjanje sminke, ili nekim sredstvom.


* jedan sloj maskare

Preporucila bih ovu maskaru svim devojkama koje zele duzinu i volumen, a za to ne zele da koriste vise proizvoda.

Cena ove maskare je oko 800 dinara, i mozete je naci u vecini drogerija.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovu maskaru, i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

9 коментара: