Maybelline Push Up Drama

недеља, мај 15, 2016 prettyandstylish 9 Comments

Cao drage moje..:)

Kao sto verovatno i same znate, ukoliko ste u toku sa desavanjima na beauty sceni, Maybelline je lansirao kolekciju svojih novih proizvoda i na nase trziste, a medju njima se nasla i nova Push Up Drama maskara, o kojoj vam izmedju ostalog i danas pisem..:)

Ovo je proizvod koji je dosta hvaljen od strane stranih blogera, zbog cega sam i zelela da je probam.Jos jedan razlog je i taj sto su maskare ovog brenda, meni odlicne, i mada cesto volim da isprobam neke drugih kompanija, uvek se vracam Maybellinu, iz razloga sto za malo novca dobijate odlican proizvod.


Maskara dolazi u pakovanju od 9,5 ml, sa standarnom silikonskom cetkicom, koja ima jako kratke dlacice, no vrlo je zahvalna za rad.Intenzivno je crna, a ono sto je mene najvise i odusevilo je sto zaista pruza taj efekat vestackih trepavica.



Ja prirodno imam jako kratke, ravne trepavice i zaista mi treba jedna maskara koja im moze pruziti  volumen i duzinu.Uglavnom da bi se to desilo uvek moram da koristim bar dve maskare u kombinaciji, sto nekada zna da oduzme dosta vremena.Kao sto ce te i videti na slikama ispod, sa jednim  slojem  ove dobijam odlican efekat, koji je idealan za neku verziju dnevnog makeup, no za dramaticniji izgled mozete dodati i jos koji sloj.



Mala mana ove maskare na samom pocetku koriscenja, je ta sto je umela da se preslika na gornji kapak dok se malo ne osusi.No, kako je neko vreme koristim, sada se malo osusila, tako da nema nezeljenih problema sa preslikavanjem.Postojana je tokom celog dana, sve do momenta dok ne resite da je uklonite.Nije vodootporna, i lako se skida maramicama za uklanjanje sminke, ili nekim sredstvom.


* jedan sloj maskare

Preporucila bih ovu maskaru svim devojkama koje zele duzinu i volumen, a za to ne zele da koriste vise proizvoda.

Cena ove maskare je oko 800 dinara, i mozete je naci u vecini drogerija.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)


Da li ste probale ovu maskaru, i kakvi su vasi utisci?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

9 коментара:

  1. Ja sam sa ovom maskarom u Love/Hate odnosu! Nikako da se usaglasimo :D Nadam se da ce susenjem dati maksimum, jer trenutno lepi trepavice, ali daje vrhunski volumen 😂

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. POznato mi je to, takav je i moj odnos sa njom u pocetku bio..:) Ali na kraju smo ze zavolela, pa se nadam da ce i u tvom slucaju biti isto..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши
  2. Анониман15. мај 2016. 14:36

    Bas spremam i ja recenziju ove masksre. Super si je predstavila. ❤

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман16. мај 2016. 09:45

    Imam je vec neko vreme i veoma sam zadovoljna :). Meni vise izduzuje trepavice nego sto im daje gustinu, mada radi i to drugo. I ja volim Maybellineove maskare, nikad me nisu izneverile. Lepa recenzija Milena :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jupi, bas mio je drago da ti se dopada, i da si zadovoljna njome..:)Slazem se, i verujem da nas nikada i nece izneveriti..:) Hvala ti punnnooo..:*

      Избриши
  4. Vau koji efekat ovo meni treba trepke su nam iste vala :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa ako je situacija ista kao moja, sigurno bi pomogla..:)
      Hvala ti na komentaru..:)

      Избриши