Kupovina sa iHerb sajta

петак, јун 03, 2016 prettyandstylish 8 Comments


Cao drage moje..:)


U danasnjem postu zelim da sa vama podelim svoje utiske, vezane za kupovinu preko iHerb sajta.

Inace prvi put narucujem nesto sa ovog sajta, i vise sam nego odusevljena, tako da cu sigurno opet nesto kupovati.Paket mi je stigao za 9 dana, sve je u savrsenom stanju, i nisam nista platila carinu, niti druge troskove.

Za vas koje jos nisu upoznate, sajt se bavi prodajom kozmetike, sminke i imaju takodje veliki izbor zdravih namirnica raznih brendova.


Prvo sto sam narucila, ne za sebe ali za svog dragog brata, koji je bio istrajan u nameri da dobije ovo, jesu ove kesice tople cokolade, sa malim slezovim bonbonicama.Deluje mi zanimljivo, ali cini mi se da cu preskociti ovo, i ostaviti njemu da uziva.


Zatim sam na njihov sajtu pronasla ovu neutralnu verziju tofu sira, koji mi se cini zanimljivim za pravljenje nekih mojih zdravih verzija slatkisa.



Zatim prelazim na ovaj zanimljiviji deo, a to je sminka, i prvo sto zelim da pomenem jeste Elf prajmer za lice, koji sam jako zelela da probam, pa vam naknadno javljam utiske.



Naredni proizvod je Elf rumenilo, u ovoj prelepoj prljavo roze nijansi,  koje mi se dopalo na prvo koriscenje, a kako nisam neki fan rumenila, ovo me je iznenadilo.Naravno kao i za ostale komade sminke, naknadno vam pisem post..:)



Zatim je tu Elf puder za setovanje regije oko ociju, koji mi se na slici vise dopao nego uzivo, no svakako cu mu pruziti sansu.


I zadnja i meni najdraza stvar jeste Elf paleta bronzera, koji su cini mi se odlicni i za konturisanje, jer uzivo gotovo da nemaju onaj narandzasti podton u sebi.Mislim da su nijanse odlicne pojedinacno, kao i kada se izmesaju.


Sto se mene tice, ovaj sajt ima sve preporuke.Ukoliko se razmisljate da li da narucujete sa njega ili ne, moj vam je savet da to uradite.Cesto mozete naci i mnoge proizvode po snizenim cenama, a ukoliko zelite nesto da ih dodatno pitate, uvek to mozete uraditi, jer vam odgovaraju u rekordnom roku.


Da li ste do sada porucivale sa iHerb sajta, i kakvo je vase iskustvo?

Do narednog posta..:)

MiMi..:***

8 коментара:

Nivea Refreshing Cleansing Mousse

среда, јун 01, 2016 prettyandstylish 0 Comments

Cao drage moje..:)


Danas zelim da sa vama podelim utiske o Nivea peni za ciscenja lica, koju sam izmedju ostalog pominjala u u favoritima maja.

Mislim da svi zamo koliko je ciscenje bitan korak prilikom svakodnevne nege lica, a za to je potrebno birati  proizvode koji su stvarno ucinkoviti, i koji cine da osecate da je vasa koza zaista cista.


Ova pena je bas takav proizvod, jer zaista pruza osecaj da vam je koza dubinski ociscena.Sama jako volim ovakav tip proizvoda, no pojedine pene koje sam probala se u kontaktu sa kozom jednostavno nestanu, ili se razliju po licu, bez toga da nesto zaita ucine.


Sa ovom to nije slucaj, jer u kontaktu sa kozom jos vise peni, sto je po mom misljenju jako veliki plus.Pmnpica koja izbacuje proizvod je jako prakticna, funkcionalna, i izbacuje dovoljnu kolicinu istog, pa nikada necete preterati.


Ja za svakodnevnu upotrebu koristim jednu do dve punpice, zavisno od toga da li toga dana imam sminku na licu ili ne.

Ukoliko imam koristim vecu kolicinu, i moram vam priznati da ova pena uklanja svu sminku sa lica i ociju, bez peckanja, isusivanja ili drugih nezeljenih posledica.





U kolekciji mozete pronaci i onu koja je namenjena ciscenju masne i suve koze, no ova je namenjena normalnoj ka mesovitoj, kakva je moja trenutno.

Sto se mene tice, ima sve preporuke, i verujem da se potpuno uklapa u potrebe normalne i mesovite koze, kako je izmedju ostalog i naznaceno na pakovanju.

Cena ove pene je oko 600 dinara, zavisno od prodajnog mesta.:)

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li koristite pene za ciscenje lica?

Da li ste probale ovu i sta mislite o njoj?

Do narednog posta..:) MiMi..:***

0 коментара:

How I style Hair Extension

недеља, мај 29, 2016 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje..:)

Danas zelim da vam pokazem par svojih omiljeih nacina za stilizovanje kose, u poslednje vreme, koji je idealna ukoliko imate i dugu i kratku kosu, ili u ovom slucaju kao ja nosite ekstenzije.Ova metoda je meni jako draga, jer ne zahteva upotrebu prese i figara, sto je stavka plus ukoliko zelite dobro svojoj kosi.:)


Sve sto vam treba je:

~ sundjeri za kosu~

~ cetka ~

~ salz sprej~

~ par ukosnica~

Proces pravljena ove frizure je jako lak.Kosu mozete uviti pomocu sundjera pred spavanje, ili izdvojiti par sati u toku dana.Podelite kosu na delove, rascesljate, i obmotate ove sundjere.Nakon par sati, skinete sundjere, blago rascesljate lokne, i naprskate ih salz sprejem, koji ce ih uciniti da izgledaju u isto vreme i opusteno i svecano.Naravno, ukoliko zelite mozete isplesti i neku pletenicu, kako bi celu frizuru podigli na malo vise nivo, no to je na vama.




Takodje, jos jedan nacin kako mozete da stilizujete ekstenzije, jeste da ih pokupite u rep, tako sto ce te ih okrenuti suprotno, tacnije najduzi deo njih.Ceo ovaj proces pravljenja oduzima par minuta, a idealan je za ove letnje dane, kada ne zelite da nosite pustenu kosu..:)




I to bi bilo sve.Brzo, efektno i jednostavno..:)

Ja sam u ovom postu koristila Irresistible Hair ekstenzije, koje su jako udobne, prijatne i zahvalne za izradu razlicitih frizura.Naravno, ukoliko zelite iste, mozete pogledati ovaj sajt, na kome se nalazi celokupna ponuda njihovih proizvoda.

Koji su vasi omiljeni nacini za stilozavanje kose?


Do narednog posta..:) MiMi..:)


6 коментара: