Oktober Favorites 2015

среда, октобар 28, 2015 prettyandstylish 26 Comments

Cao drage moje..:)

Kako to obicno i bude, kraj meseca je rezervisan za favorite.No, ovaj put je stvar malo drugacija, s obzirom da nemam preparativnih favorita, vec samo one dekorativne, koje svi jako volite.:)
Necu mnogo da duzim, pa hajde da krenemo redom..:)


Nisam veliki fan pudera, ali sa dolaskom hladnijeg vremena okrecem se malo njima.Moj favorit ovog meseca, i verujem i svih narednih je Sephora Fond de teint perfection 10h. Necu vam previse pricati o njemu, posto planiram uskoro detaljnu recenziju, ali recicu vam par razloga zasto ga volim.Jako je prijatan na licu, cak i ako mu je pokrivna moc srednja ka potpunoj.Lako se nadogradjuje, i traje bukvalno do trenutka dok ne resite da ga uklonite.Potpuno se prilagodio potrebama moje suve koze, i ono sto je najvaznije nece  istaci  istaci njene suve delove.


Jos jedan Sephora favorit ovog meseca je transparentni kompakt puder.Super setuje sminku, moja suva koza ga je odlicno prihvatila, i  ne ostavlja bele tragove na licu.Odlican je i za predeo ispod ociju, kada zelite da sprecite da vam se korektor pomeri, ili zelite da dodatno posvetlite taj deo.



Naredni favorit je Flormar Terakotta puder, koji sam pominjala u ovom postu, pa bacite pogled.



Zatim, imam dve cetkice, a to su verovatno svima poznate Essence. Iskrena da budem, kupila sam ih cisto iz radoznalosti i preslatkog izgleda, ali su ove cetkice pored toga jako kvalitetne.Pocecu od cetkice za korektor koja je jako pljosnata, cvrsta, i veoma lepo nanosi i blenda sam proizvod.
Druga je namenjena preciznom nanosenju senke.Odlicna je za sve te regije koje nisu najpristupacnije, jako je fina, lepo nanosi i blenda proizvod.Zaista su me odusevile, i sigurno cu kupiti i ostale.




Kada je rec o proizvodima za usne, prvi na redu je Kate Moss karmin u broju 40.Prava nude nijansa, koju sam jako dugo trazila.Ovo nije karmin koji bi se meni inace dopao, s obzirom da vise preferiram one sa mat zavrsnicom, a ovaj je jako hidratantan i kremast, no zaista me je osvojio. Spada u red kremastih karmina, alije  veoma  pigmentovan, i dugotrajan.Uskoro recenzijai i  za ostale nijanse.




Ovaj karmin cesto kombinujem sa Flormar olovkom za usne u broju 229, koja je neka svetlija boja mesa.Mozda ce vam se uciniti da je razlika izmedju ovih boja jako velika, medjutim kada se nanese olovka kao baza, i karmin preko nje, zaista se to lepo izmesa, i dobijete jednu predivnu neutralnu nijansu, koja svima odgovara.

                                                         
                                     * u sredini je Flormar olovka, a sa njene leve strane karmin.


I na kraju, ostane da pomenem i Golden Rose Wow lak u broju 63.Priznajem  malo sam opsednuta ovim lakovima, ali mi se jako dopadaju.Ove tamne nijansu su pun pogodak sto se tice pigmentacije i postojanosti.Tamna sljiva nijansa je bila moj izbor broj jedan proteklog meseca.




                I to bi bilo sve za ovaj post.:)


                             Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Kakvi su vasi utisci?

                                        Do narednog druzenja..:) MiMi..:***

26 коментара: