LMX Shower gel 2 in 1 Body & Hair

среда, август 23, 2017 prettyandstylish 4 Comments







 Cao drage moje..:)


U danasnjem postu cu sa vama podeliti svoje utiske o LMX gelovima za tusiranje, koje mozete pronaci u cetiri razlicite varijante , i ovo je tip proizvoda koji je neizostavan u svakodnevnoj nezi tela.
Ukoliko vas zanimaju moji utisci o ovim proizvodima, nastavote da citate post..:)


U daljem tekstu mozete procitati par reci proizvodjaca.

LMX gelovi za tuširanje 2 u 1 za telo i kosu, sa dodatkom ulja pšenice  idealani su  za revitalizaciju kože i pružaju  intenzivnu negu koži i kosi.
Bez dodatih parabena i boja. Namenjeni su svim tipovima kože. Ne isušuju i ne iritiraju kožu. 




Pre svega, stvar  koja mi se dopala je sto ne sadrze vestacke boje  i paraben, sto je nesto sto nazalost i dalje mozete naci u vecini kozmetickih proizvoda. Takodje, sadrze i ulje psenicnih klica, te dodatno i neguju kozu. Ovo su zapravo kao sto i proizvodjac tvrdi  2 u 1 proizvodi, jer ih mozete koristiti za tusiranje, kao i za kosu, no ja imam osetljivo teme, te ih iskljucivo koristim za telo. Dolaze u ambalazi od 400 ml, sto je jako izdasno, a pritom im je cena oko 150 ~ 200 dinara, zavisno od prodajnog mesta.


Moji favoriti su med i mleko, kao i breskva i panakota. Oba ova gela sam skoro potrosila, sto dovoljno govori o tome koliko mi se dopadaju.  Gel od aloe sa uljem avokada sam prosledila mami, posto je ljubitelj takvih mirisa, dok  cu preostali sa grejpom i vanilom uskoro krenuti da trosim. Jako su guste strukture, fino  pene i  bozanstveno mirisu. Uz to, vazno je naglasiti da  taj miris dugo ostaje na kozi, sto je meni jako vazno kod ovakvog tipa proizvoda. 





Kako prva dva pomenuta  sadrze   ulje psenicnih klica,  dok se u ostala dva nalazi ulje avokada, dodatno neguju kozu, sto je meni zaista bitno jer imam dosta suvu kozu tela, i samim time mnogi gelovi je dodatno isuse. Srecom, to sa ovim proizvodima nije slucaj.




Sto se mene tice, ovo su zaista odlicni gelovi za tusiranje, jedni od retkih koji mi licno odgovaraju zbog specificnosti  koze, i mogu ih toplo preporuciti. Mozete ih naci u  Merkator objektima, Univerexport prodajnim mestima kao i u mnogim maloprodajnim objektima.

I to bi bilo sve za ovaj post..:)

Da li ste probale ove gelove i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)

MiMi..💓




4 коментара: