March favorites

петак, април 01, 2016 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

Kao sto ste vec i navikle, pocetak meseca rezervisan je za favorite proslog, tako da  necu previse duziti, i hajde da krenem redom..:)
Inace, na samom startu zelim da kazem da nemam puno favorita, no nadam se da ce vam se moj izbor dopasti..:)


Prvi favorit koji sam mozda vec i pominjala je Pantene Eleksir sa arganovim uljem,
koji mi zaista ucini kosu instant finom i mekanom, pritom ne uzrokuje njeno brze mascenje.Jako lepo zagladi dlaku, a potrebne su vam svega par kapi koje stavljate na kosu nakon pranja.

Zatim drugi favorit mi je Konjak sundjer, za koji sam se malo dvoumila da li da ga stavim u favorite, jer imam cudan odnos sa ovim proizvodom.Naime, kada na licu nemate sminku, i zelite samo rutinski da ga ocistite, ovo cudo radi odlican posao, i nakon upotrebe imate osecaj kao da vam je koza preporodjena.Zbog toga obozavam ovaj proizvod.
No, kada je o skidanju sminke rec, potrebno vam jedosta vremena, i mnogo trljanja da bi istu uklonili.Svakako, uskoro vam kuckam poseban post, gde cu vam izneti detaljnije utiske.


Zelim da pomenem i Bioten dvogfazno sedstvo za skidanje sminke, koje skida bukvalno sve, 
a za sobom ne ostavlja onaj grozni masni trag.

Takodje, ovog meseca sam volela i Avon dreams duo.
Parfem je pravi prolecni, zaista me je kupio vec nakon prvog koriscenja.Kada je o losionu rec, jako lepo neguje, no ono sto je jos vazno je da je miris zaista intenzivan i zaista predugo ostaje na kozi, sto je po mom misljenju veliki plus..:)



Sto se dekorative tice, jako sam volela Aura Cover Me puder.
Ima potpunu pokrivnu moc, no bez obzira na to ne izgleda kao maska na kozi.Jako je postojan, i zaista sve pohvale za ovaj proizvod.Takodje, uskoro sledi post sa malo vise detalja.


Zatim Maybelline Color Tattoo kremasta senka, koju sam konstantno nosila.
Inace, moze da prodje i za dnevne prilike, ukoliko dozirate kolicinu i lepo blendate.Takodje, odlicna je kada zelite brzinski da se nasminkate, i kao baza za praskaste senke.




I na kraju imam dva proizvoda za usne.Rec je mojoj omiljenoj nude kombinaciji ovog meseca, a nju cine Essence olovka u broju 11 u Rimmel Kate karmin u broju 40.
Olovka je za koju nijansu tamnija, no kada se doda karmin i sve to lepo izblenda, dobija se po meni savrsena nude boja, idealna za svaki dan , i za sve devojke koje ne vole mat proizvode na svojim usnama.


I dosla sam do kraja..:) Nadam se da vam se dopada moj izbor..:)

Da li se medju mojim favoritima nasao i neki vas?:)

Do narednog posta..:)
MiMi..:)

8 коментара: