Golden Rose lipsticks

субота, јул 26, 2014 prettyandstylish 3 Comments



                           Cao svima..
I evo danas zelim da sa vama podelim svoje utiske o Golden Rose karminima ,koji su me ,iako se nisam nadala odusevili.Nadam se da ce vam ovaj post biti zanimlljiv da ga procitate do kraja..:)



                                  PAKOVANJE

Apsolutno je prelepo,i elegantno izradjeno.Svidja mi se sto je mat crno ,sa zlatnim detaljima ,jer me podseca na pakovanja  karmina koji su se davno koristili.Kutica u kojoj dolaze ,je zlatne boje ,na kojoj su ispisani sastav ,broj nijanse ,gramaza ,i jos neke sitnice.






                                      NIJANSE I NJIHOV IZGLED:)
 

Krenucu od nijanse 94 koja mi je i najomiljenija od svih.Rec je o hot pink nijansi ,koju sam morala odmah da kupim jer je obozavam.Karmin je potpuno mat ,kremast ,lako se nanosi i dosta je postojan na usnama.Dosta topla nijansa,i na usnama je isti kao i u tubi.





Sledeca nijansa 108.

Rec je o prljavo roze boji.Karmin je mat ,sa malom dozom sedefa u sebi.Nisam bas najsrecnija ovim izborom ,jer iako na ruci izgleda dosta lepo ,na usne ga je nemoguce staviti.Kremast je ,ali na usnama uopste ne stoji.Usne ga ne upijaju i tako da vam ostaje samo beli trag.Boja jeste predivna ,ali sto se tice samog karmina meni je los.
















I poslednja nijansa je 128.
Prelepa koralno naranzasta boja ,idealna za leto.Veoma pigmentovan mat karmin .Boja je dosta topla ,na usnama je ista kao i u pakovanju ,i dosta je postojana.


                             SWATCHEVI :


sva tri zajedno  
                   


                     
108

94

128




                  IZGLED NA USNAMA:






Ovaj poslednji je bilo zaista tesko uslikati ,ali na ruci mozete videti kako izgleda.


                MOJI UTISCI..;)
  
Ja sam zaista bila jedna od osoba koja nije obracala paznju na Golden Rose standove ,ni sama ne znam iz kojih razloga ,jer sa njihovim proizvodima nisam imala ni losih, ni dobrih iskustava.Citajuci vase utiske o ovim karminima resila sam da probam ,kupivsi jedan ,a zatim i ostala dva jer sam bila odusevljena kvalitetom ovih proizvoda.Sigurno cu nabaviti jos neki.
Dopada mi se to sto je lagan za nanosenje .Na usnama se ne uvlaci u fine linije sto je jos jedan plus.Boja zaista veoma dugo traje,cak i kada se vecina skine ,jos uvek ostaje ravnomerni trag boje.


Zaista kvalitetan karmin koji bih  preporucila svima da probaju ,jer  necete zazaliti.Mislim da nekada uludo dajemo neke vece sume novca za karmine ,koji su istog kvaliteta kao i ovi jeftiniji.Ja u to nisam verovala ,ali sam samu sebe razuverila, i mislim da cu sada dva puta razmisliti kada preskocim stand sa njihovim proizvodima.

Cena karmina je oko 250 dinara,nekada mozete naci i jeftinije ,tako da svakako probajte..:)

Da li je neka od vas koristila ove karmine ,i kakvi su vasi utisci..?
Do sledeceg posta..:)
Mimi..:)



3 коментара:

NAJCESCE GRESKE PRILIKOM SMINKANJA

четвртак, јул 24, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Nekada u zelji da izgledamo sto bolje ,skrenemo sa puta pa krajni rezultat moze biti veoma los.Pogresna boja pudera ,nepravilno naneta senka ,previse naglasene usne.Sve su to greske koje devojke cesto prave ,a vecina nije toga ni svesna.Verujem da je svaka od nas ,bar jednom pogresila ,uradivsi nesto sa sminkom sto i nije najprirodnije ,ali vremenom se sve to ispravi.Stvar koja barem meni smeta ,a verujem i vecini vas je kad devojke svesno preteruju sa nanosenjem sminke .Zato cu danas svoj post posvetiti tome ,i navesti nekoliko stvari na koje treba obratiti paznju prilikom sminkanja.


1.POGRESAN IZBOR PUDERA

To je greska koja se najcesce desava.Puder ima zadatak da pokrije nesavrsenosti lica ,ali ne da nas ten ucini preplanulim.Za tako nesto  sluze drugi proizvodi.Puder treba birati prema prirodnoj boji tena,naneti ga tako da ga koza upije ,a krajni efekat ce biti savrsen porcelanski  ten.


slika preuzeta sa google sajta


2.SMINKA BEZ  PODLOGE

Da bi sminka duze trajala koza mora biti prethodno dobro hidratirana.To je osnov svega.Ako ne nanesemo kremu ,sve ostalo je uzaludno ,jer ce nam puder izgledati kao maska ,i pocece da ,,puca,,.Imala sam priliku da vidim to nekoliko puta i verujte nije nimalo lep prizor.Osim toga koza ce izgledati umorno i ocrtavace se i najmanje bore.


3.PRETERANO NAGLASENE USNE

Nemamo svi istu velicinu usana.Necije su manje ,necije vece.Pocecu od sebe.Moja usta su manja i cesto sam imala  problem sa tamnijim karminima jer mi nisu  uvek najbolje pristajali.Ali uz pomoc nekih trikova uspela sam da prevazidjem taj problem.Resenje za to nikako nije da uzmete olovku i napravite iskorak van svojih prirodnih linija usana ,jer deluje izvestaceno,i narusava prirodnu lepotu.


slika preuzeta sa sajta

4.POGRESNO NANESEN BRONZER ILI RUMENILO

Uvek se treba voditi recenicom da je manje zapravo  vise.Zaista je tako.Kod koriscenja bronzera ili rumenila ,najcesce se gresi,jer u cilju da se lice sto bolje iskonturira,cesto se pretera sa kolicinom proizvoda ,pa to na kraju izgleda prljavo.Uvek je bolje staviti malo ,pa ako je potrebno dodati jos.


5.PRETANKE OBRVE
U zelji da se dobije savrsen oblik,cesto se pretera ,pa se obrve previse stanje.Greska je sto cesto zeli da se postigne oblik koji nije prirodno predodredjen,pa umesto lepo oblikovanih obrva  ,dobije se polukruzna llinija koja se sastoji od nekoliko dlaka .Zaista ruzan prizor.



ww.google.rs

Nadam se da vam je  ovaj post bio zanimljiv.Samo da napomenem da ovim postom nisam zelela nekog da uvredim ili omalovazavam ,jednostavno samo da skrenem paznju.
Naravno ovo nisu jedine greske koje se desavaju ,ali ovih pet su po meni najzastupljenije.Pisite mi u komentarima da li vam se dopao ovaj post,i sta vi mislite gde devojke najcesce grese prilikom sminkanja

Do sledeceg posta..:)
Mimi:*

0 коментара:

BALEA MELON TANGO BODYLOTION..:)

уторак, јул 22, 2014 prettyandstylish 2 Comments

Uveliko smo zasli u leto pa ja malo kasnim sa ovim postom.Ali vazno je da sam konacno resila da napisem recenziju o ovom proizvodu.Rec je o Balea losionu za telo sa mirisom lubenice i dinje,koji je verujem osvojio sve nas koje volimo ovakvu kombinaciju mirisa u letnjim mesecima..

STA PROIZVODJAC KAZE O OVOM PROIZVODU..?

Balea losion za telo ,lubenica tango sa mirisom dinje.Blaga receptura bogata uljima na biljnoj bazi,i glicerinom koji dodatno hidratira kozu u letnjim mesecima i cini je mekanom.
Lagana emulzija se lako razmazuje i brzo upija.
Dolazi u ambalazi od 200ml,i dermatoloski je testiran.


                                                           SASTAV;





Ne znam koliko mozete dobro da vidite sastav ,posto mi je slika malo lose ispala(izvinjavam se ,ovo je najbolje sto sam mogla),ali sastav je uobicajan kao i za vecinu losiona.Nema stetnih supstanca u sebi poput parafina ,parabena i alkohola.



MOJI UTISCI..:)

Balea mleka za telo su mi generalno medju naomiljenijim i rado se uvek odlucim za njih.Volim slatkaste mirise ,tipa cokolade ,vanile ,kokosa ,ali u letnjim mesecima se odlucujem za neke malo svezije  mirise ,kao sto su vocni.Smatram da su bolji za leto,jer nemaju toliko intezivan miris ,poput ovih drugih koji u ovako vrucim danima umeju malo i da guse.Ove godine kombinacija dinje i lubenice je definitivno moj izbor,i to je ono sto me je odmah privuklo kod njega,taj savrsen svez letnji miris.Obozavam ga jer je dovoljno da ga jednom nanesem na kozu i da mirisem skoro ceo dan.Takodje struktura je dobra ,nije ni previse tecan ,ni previse gust,sve u svemu koza ga veoma brzo upija i nemate onaj grozni lepljivi osecaj.
Ako vam je koza normalna ,ili mesovita savrseno ce vam ogovarati.
Za ljude koji imaju izrazito suvu kozu,ne preporucujem ,jer mislim da njihovu kozu ne bi bas dovoljno hidratirao.


 U svakom slucaju ,moji utisci su pozitivni ,jer pokriva sve moje zahteve.Zao mi je samo sto je kao i vecina losiona limited edition,ali sta da se radi..:(

Preporucujem vam da probate ,pored ovoga cini mi se da ima i jos jedan sa mirisom manga.Cena im je 240 dinara ,tako da ako vam se ne dopada necete mnogo izgubiti.

To je sve za danas.Nadam se da ce te uzivati u ovom postu.:)
Pisite mi u komentarima ,da li ste probale ovaj ili neki drugi losion iz kolekcije.?
Mimi..:)


2 коментара:

Saveti za lepu i negovanu kozu..

понедељак, јул 21, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Svako od nas voli kada vidi lepo i negovano lice,a jos je bolje kada sam moze da se pohvali takvim.Slazem se da je sminka jedan od faktora koji sluzi da istaknemo svoju lepotu lica,ali pre nje nikako ne smemo zaboraviti najbitniju stvar koja ide pre toga ,a to je cista i negovana koza,koja je podloga za sminku.


U ovom postu zelim da sa vama podelim nekoliko saveta koje smatram veoma bitnim.Iako na kozi imamo sitnih nepravilnosti ,ovi koraci ce pomoci da ih uz malo truda resimo.

1.UNOS TECNOSTI

Ovaj korak mi je uvek prvi jer smatram da je kljuc zdrave koze upravo hidratacija organizma.To najcesce poredim sa cinjenicom da svoju kozu spolja osvezavamo tusiranjem ,a unosenjem dovoljne kolicine vode ,omogucavamo unutrasnju hidrataciju.Pored vode ,mozemo unositi i sveze cedjene sokove ,i cajeve ,medju kojima prednjaci zeleni koji nam omogucava pravilnu detoksikaciju organizma ,i na taj nacin i zdraviju kozu.


izvor

2.PILING


Veoma je vazan jer njime uklanjamo mrtve celije koze,i na taj nacin pospesujemo stvaranje novih.Osim toga ,piling priprema kozu za dalju negu.Na nasem trzistu mozete naci mnogo pilinga ,a jos je bolje ako se odlucite da ih same napravite ,koristeci ,so ,secer i maslinovo ulje.

izvor


3.ISHRANA

Takodje jedan od dosta bitnih faktora.Ishrana treba da bude raznovrsna ,bogata prirodnim secerima .zdravim ugljenim hidratima ,kostunjavim vocem i prirodnim vlaknima.Iako svi verovatno posegnemo za nekim losim ugljenim hidratom ,normalno je to,trebamo da se na vreme vratimo zdravom nacinu ishrane.Naravno ne onom da izgladnjujemo svoj organizam..


4.MASAZA

Masaza je jos od davnina bila zastupljena kao jedno od bitnijih stavki u negovanju zenske lepote.Dobro zvuci ,a jos bolje deluje.Masazom postizemo bolju cirkulaciju ,i samim tim i zdraviju kozu.Masaza prirodnim uljima poput lavandinog i cickovog se najvise preporucuje.
izvor
www.google.com




5.SVEZ VAZDUH

Kozi je svez vazduh najneophodniji ,zato je najbolje bar dva sata dnevno provoditi napolje.Dospevanjem vazduha u celije koze ona dobija zdravu boju.Takodje pomenula bih da je korisno posetiti i saunu ,gde pod uticajem toplote nas organizam izbacuje toksine i na taj nacin koza postaje gipkija i opustenija.




I to bi bilo sve za danas.
Nadam se da ce te uzivati ,i da ce vam ovaj post pomoci.:)
pisite mi u komentarima da li vam se dopao ovaj post i sta od ovih metoda najvise praktikujete.
Do sledeceg posta
Mimi..:):*

0 коментара:

ESSENCE SUN CLUB BRONZING POWDER+ ESSENCE BLUSH UP..:)

недеља, јул 20, 2014 prettyandstylish 0 Comments

Cao svima.:*
Danas vam donosim svoje utiske o dva essence proizvoda koji  su mi jedni od  favorita ovoga leta.Rec je kao sto ste vec videli u naslovu o bronzeru i rumenilu..:) 



REC PROIZVODJACA:
BRONZER:
Mat bronzer u nijansi 01,namenjen plavusama ,ili osobama sa svetlijom kozom .Daje kozi prirodan izgled.
Dolazi u plasticnom providnom pakovanju .Tezina proizvoda je 15 gr.
RUMENILO:
Dvobojno rumenilo,za svez izgled tokom celog dana.Mozete ih koristiti pojedinacno ,ili zajedno.Slatko providno pakovanje.Tezina proizvoda 8 gr.



SASTAV:

BRONZER
Mozete videti na gornjoj slici.Jedina moja zamerka je sto sadrzi parfeme ,i aluminijum hidroksid jer nisu bas najbolji prijatelji koze.


RUMENILO


Slicnog je sastava kao i bronzer osim sto ne sadrzi parfeme.


MOJE MISLJENJE..:)
Pre svega hocu da kazem da su moji favoriti iz kolekcije.Veoma dobri proizvodi koje cu ovog leta sigurno dosta koristiti.Essence proizvodi su generalno veoma kvalitetni ,osim nekih manjih izuzetaka ,o kojima ne bih sada.Smatram da za veoma malu cenu dobijate dobar kvalitet ,sto je uvek plus.

Prvo cu poceti sa bronzerom.MOja nijansa je 01.Iako je na pakovanju naznaceno da je za plavuse ,ja ga koristim iz razloga sto je moja koza svetla tako da joj ova nijansa potpuno odgovara ,jer joj da taj bronzani momenat koji ne izgleda prljavo.Ono sto me je posebno privuklo i odusevilo je miris.Rec je o kokosu koga ja obozavam i koji mi je jedan od most favorite mirisa leta.Zavisna sam od njega ,tako da se non stop hvatam za ovaj proizvod i mirisem ga.:)
Struktura samog bronzera je dobra,lako se nanosi i dosta je postojan.Jedina mana je sto se kada ga nanosite ,mnogo proizvoda se izguli sa strane pakovanja ,i to me pomalo nervira Sve u svemu zadovoljna sam i verovatno cu ga opet nabaviti.Mislim da je cena negde oko 420 dinara.

Sto se tice rumenila isto imam pozitivan utisak .Svidja mi se sto u paleti imate dve boje pa mozete da ih kombinujete ili nosite posebno.Dosta je pigmetovano,mat je skroz ,tako da za one koji to vole ovo je pravi izbor.Sto se tice mane ,ista je kao sa bronzerom ,ali sta je tu je.Cena rumenila je oko 300 dinara.

IZGLED:

Ovako izgleda na kozi ,mada ne znam koliko dobro mozete da vidite ,ali je dosta svetao.

1.narandzasta nijansa
2.roze


I to bi bilo sve za danasnji post.Nadam se da ce vam biti zanimljiv.:)

Pisite mi u komentarima da li ste koristili ove proizvode i vasi utisci o njima.<3 
Do sledeceg posta:)
Mimi..:)



0 коментара: