Sminka koja cini da izgledate umorno

четвртак, децембар 10, 2015 prettyandstylish 9 Comments

Cao drage moje..:)

Sminka je nesto sto moze da nam pomogne da izgledamo lepse, da naglasi nasu prirodnu lepotu, a sakrije sve sto se sakriti treba.No, ista cesto moze da ucini da nase lice izgleda lose i umorno, ukoliko se pravilno ne nanosi.U nastavku posta mozete procitati koja je po mom misljenju sminka koje trebate da se klonite, ukoliko ne zelite kontra efekat na vasem licu.


Pretaman puder

Ovo cesto ima veze sa izborom pogresne nijanse pudera, gde cesto mozemo odabrati tamniju boju i na taj nacin izgledati starije.Moj savet vam je da uvek u kupovinu pudera idete sa cistim licem i bez iceg na istom,i da na licu mesta najbolje testirate i procenite koja je nijansa prava za vas.


Presvetla nijansa  korektora

Svi znamo da korektor osim svoje standardne funkcije da prekriva nesavrsenosti, moze  da posluzi i za posvetljivanje odredjenih delova lica.Ali, ukoliko odaberete presvetlu nijansu izgledacete umorno, i bledo, sto svakako nije poenta.


Pretamne senke

Koriscenje tamnih tonova senki na vecernjem nivou  je cesto dobar izbor, ali ukoliko se odlucite da iste nanosite na dnevnom, izgledacete zaista lose i umorno.Zato na dnevnoj bazi birajte svetlije nijanse, kako bi vase oci izgledale budnije, i sveze.


Crni kreon

Poznajem vrlo mali broj ljudi a da im  crni kreon dobro stoji.Uglavnom vizuelno smanji oci, i ukoliko imate podocnjake dodatno ce ih naglasiti.Zato vam savetujem da ga preskocite, a ukoliko ipak ne mozete bez kreona odlucite se za onaj u nekoj svetlijoj boji.

Karmin u previse tamnoj nijansi

Mada su tamnije nijanse karmina iz godine u godinu sve vise in, nekada i ne izgledaju najbolje, posebno  ukoliko imate pretanke usne ili ste previse svetli u licu.Naravno, ne treba potpuno da ih izbegavate , ali u moru tamnih karmina, trudite se da pronadjete onaj koji ce vama najbolje odgovarati


Ovo je po mom misljenju sminka koja cini da izgledate umornije, i ukoliko ne zelite nesto tako, obavezno se potrudite da je izbegnete.


Koja je po vasem misljenju sminka koja cini da izgledate umorno i lose?

Do narednog posta..:)
Mimi..:***


p.s. Sve slike su preuzete sa interneta



9 коментара:

Clean & Clear exfoliating daily wash

уторак, децембар 08, 2015 prettyandstylish 4 Comments


Cao drage moje..:)


Od svojih tinejdzerskih dana koristim Clean & Clear proizvode, jer zaista prijaju mojoj kozi, a ono sto je pored toga meni takodje vazno jeste da imaju zaista fin miris, koji cini da  imate osecaj da vam je koza potpuno cista.Nedavno sam isprobala jos jedan njihov proizvod, a rec je o Dnevnoj piling kupki za lice, a kakav je utisak ostavila na mene saznajte u nastavku posta..:)




Proizvod dolazi u pakovanju od 150 ml, sto ce vam poprilicno trajati, iako ga koristite svakodnevno.Dovoljna vam je mala kolicina, jer u kontaktu sa vodom dosta peni.Sadrzi sitne cestice pilinga koje su dovoljno grube da rade svoj posao, ali isto tako ne preterano, pa samim tim mogu da odgovaraju svim i osobama koje ne vole jake proizvode ovog tipa.



Ovaj piling je namenjen svakodnevnoj upotrebi, i ja ga tako i koristim.Najcesce sa njim cistim lice uvece, jer pored toga sto ga fino ispolira,ukloni i ostatke sminke ukoliko ih ima.


Moju vec suvu kozu nije dodatno isusio sto je svakako plus..Mislim da bi ovaj piling najvise odgovarao osobama sa normalnom, delimicno suvom i masnom kozom s obzirom da je oil free.


Ja sam svakako jako zadovoljna ovim pilingom, i verovatno cu nastaviti da ga koristim i u buducnosti.Cena istog je 550 dinara, i mozete ga naci u svim drogerijama.


Da li ste probale ovaj proizvod, i kakvo je vase misljenje o njemu?

Do narednog posta..:)
MiMi..:)





4 коментара: