Dermasel Energie Ampule

петак, новембар 06, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage  moje..:)

Sa dolaskom hladnijeg vremena, nasa koza postaje zahtevnija, i samim tim joj je potrebno pruziti i dodatnu negu.U danasnjem postu pisem upravo o tome, i predstavljam vam jedan proizvod koji je za mene pravo otkrice, a rec je o Dermasel Energie Ampulama.Ukoliko zelite da saznate nesto vise o njima, nastavite da citate post.


Kozmetika Dermasel kao glavne sastojke svojih proizvoda koristi minerale Mrtvog mora, od kojih su najznacajniji magnezijum, kalcijum, kalijum strocijum, bor, gvozdje, i svi ovi sastojci su najbitniji  za ocuvanje zdravlja i elasticnosti koze.Sve proizvode mozete pronaci na ovom sajtu , a ukoliko zelite mozete ih kontaktirati preko fejsuk stranice.Veoma su azurni, i vrlo brzo ce vam odgovoriti na sva vasa pitanja.Takodje mozete lajkovati njihovu fejsuk stranicu, kako bi stalno bile u prilici da vidite kada su neki proizvodi na akciji, ili da se vise informisete o njima.




Proizvod koji sam ja imala prilike da testiram su vec gore pomenute Energie ampule, za koje proizvodjac tvrdi da daju kozi svez i zdrav izgled odmah nakon upotrebe.Priznacete  deluje obecavajuce.Serum sadrzi kombinaciju Liftonina sa savremenim fito kompleksima visoko koncentrovanim biljnim ekstraktima, kao i dodatak DHB 400 dragocenog minerala Mrtvog mora, koji povecava cvrstinu i elasticnost koze.





U pakovanju dobijate tri amplulice, koje nisu klasicno staklene, nego plasticne, te se samim tim ne mozete povrediti prilikom upotrebe.Sadrzaj jedne utrljate na lice.Preporucuje se upotreba jedne doze u razmaku od dva dana.Tretman traje sedam dana.


Sam serum vam se prilikom prvog kontakta moze uciniti kao masnjikav, medjutim zaista nije takav.Glavni sastojak istog je voda, pa je samim tim pogodan za sve tipove koze.Miris istog je blag, prirodan, pa ukoliko ne volite proizvode ovog tipa sa izrazenim mirisom, mislim da bi vam ovaj serum odgovarao.Nanosi se na cisto lice, i ne ispira se naredna 24 sata.Ono sto mi se kod njega odmah dopalo, je sto kozu zaista lepo zagladi, i ukoliko prodjete rukom i uporedite zonu na koju ste ga naneli, i onu na koju niste vrlo lako mozete uociti razliku.

Takodje u trenutku ujednaci ten, i ublazi vidljivost tamnih krugova.Kako  ne spavam dovoljno, pa su mi tamni krugovi gotovo nezaobilazna pojava, ovaj proizvod me je iznenadio svojom efikasnoscu u resavanju ovog problema.Ovaj serum mi nije izazvao nikakve nezeljene reakcije, poput zapusenih pora, bubuljica i alergija.U trenutku kozi da zdrav i prirodan sjaj, tako da ovaj proizvod od mene ima sve preporuke.Moji utisci su zaista i vise nego pozitivni, i mada u prvi mah nisam bila sigurna kako ce se ovaj serum na mojoj kozi ponasati, i da li ce joj zaista pruziti obecani efekat, na kraju se ispostavilo da zaista radi to sto i sam proizvodjac navodi.

                                                      ~Sastav i izgled~


                                        




Trenutno uz kupovinu dve kutije ovih ampula, mozete dobiti i Dermasel Roll on za predeo oko ociju.Ukupna cena za dve kutije ampula je 2000 dinara.





I dolsi smo do kraja ovog posta..:)

    Da li ste se vec susrele sa ovim serumom, ili nekim drugim iz kolekcije, i kakvi su vasi utisci?

                                  Do narednog posta..:) MiMi..:***

8 коментара:

Healthy banana cookies

уторак, новембар 03, 2015 prettyandstylish 14 Comments



Cao drage moje..<3



Danasnji post ce biti malo drugaciji , jer zelim da sa vama podelim  omiljeni recept za zdrave kolacice koje cesto volim da pripremam ove jeseni.Nisam neko ko voli da kupuje gotove proizvode, jer su prepuni secera, I svega ostalog, sto ja licno izbegavam, tako da vise volim da sama nesto napravim.Odmah da napomenem da za ovo ne morate biti veste u kuhinji, tako da nemojte da se uplasite.Isto tako volela bih da dodam da je ovaj kolac bez glutena, ulja, secera, jaja, tacnije potpuno je zdrav I mozete bez grize savesti uzivati u njemu..




 


Sastojci :




~3  vece zrelije banane ( koristite ove jer je kolicina prirodnog secera u njima najvisa, sto ce spreciti da kasnije dodajete neki drugi zasladjivac)

~ ovsene ili bilo koje pahuljice.Ja sam koristila mix vise njih, ali ukoliko I vi zelite isto obratite paznju da isti ne sadrzi secere ili dodatne sastojke.

~ cimet I ekstrat vanile

~ zamrznute visnje.

      Vi mozete koristiti I suvo voce, ili komadice crne cokolade

~ 1 kasika kakao praha

~ ukoliko zelite da dodatno zasladite kolac koristite med ili javorov sirup.




Sve sto trebate da uradite je da izgnjecite banane, dodate sto grama pahuljica I ostale sastojke.Kada dobijete kompaktnu smesu, pravite male kolacice pomocu kasicice.Pecite 20 ~25 minuta, zavisno od jacine vase rerne.


Kada se ohlade bice fino hrskavi, I spremni za posluzenje uz vas omiljeni napitak.<3


Da li ste probale ove kolacice I sta mislite o njima? Da li zelite jos postova na temu zdravih obroka ili slatkisa?



                            Do narednog druzenja..<3  MiMi..<3




 











14 коментара:

Sephora Fond de Teint Perfecktion 10h

недеља, новембар 01, 2015 prettyandstylish 6 Comments


Cao drage moje..:)

Ukoliko pratite moj blog, verovatno znate da retko kada pisem o puderima, uglavnom preferiram Bb ili  Cc kreme.Kako tezim sto prirodnijem izgledu, takve podloge su mi od najveceg znacaja.Nedavno sam naisla na ovaj puder, a kako je ovo hladnije vreme uticalo lose na moju kozu, odlucila sam se da mu dam sansu.Kako se pokazao, saznajte u nastavku teksta.:)


Dolazi u pakovanju od 25 ml, sa prakticnom pumpicom, koja je veoma zahvalna za rad, jer vrlo lako dozirate kolicinu proizvoda, i nema sanse da bilo kako preterate.Moj je u nijansi 10 Clair light, i cini mi se da je to najsvetlija od ponudjenih.




Proizvodjaci ovog pudera na samom pakovanju isticu da je postojan i do deset sati, kao i da isti ima srednju pokrivnu moc.U slucaju ovog pudera svakako se slazem sa recima uvoznika.Definitivno ima tu srednju pokrivnu moc, jer odlicno prekrije crvenilo koje je kod mene u ovo doba godine jako izrazeno, kao i nesavrsenosti.Pritom je jako lagan,  bukvalno ga ne osecate na kozi, izgleda jako prirodno sto je velika prednost. .Kako je rec o puderu, a ne o toniranoj kremi, ovo je svakako nesto sto nije uobicajno.Postojan je na licu i vise od deset sati, kako ga nanesem tako stoji dok ga ne uklonim.Tekstura ovog proizvoda je gusca, sto je po mom misljenju dobro, jer ne volim preterano tecne pudere.Isto tako nije previse gusta, sto vam omogucava da isti lako aplikujete i blendate.



Ono sto mi se jako dopada jeste i to sto potpuno zadovoljava potrebe moje suve koze.Suvlje delove u okoloocnoj regiji, kao i u predelu nosa nije dodatno naglasio, sto nije bio slucaj sa ostalim puderima koje sam koristila.

Smatram da bi odgovarao i normalnoj i masnoj kozi, pogotovo sto ne sadrzi ulja, te samim tim ne bi izazvao dodatne probleme masnokozcima.

                                                    ~ Sastav i izgled ~





Ovaj puder koristim  nepunih mesec dana i za sada mu nisam nasla manu.Nije mi izazvao bubuljice ili alergijske reakcije, sto se u proslosti cesto desavalo.Zato ovaj puder ima sve moje preporuke.Kako vam je mala kolicina dovoljna za celo lice, verujem da ce potrajati.

Njegova cena je 1590 dinara, i mozete ga naci u svim Sephora parfimerijama.:)

                 I dosli smo do kraja..:)

                Kako vam se cini ovaj puder? Da li ste ga probale i sta mislite o njemu?

                                Do narednog posta..:) MiMi..:)))***

6 коментара: