Aura Take It Off dvofazni skidac sminke

четвртак, фебруар 09, 2017 prettyandstylish 2 Comments


Cao drage moje..:)

Kako iznova i iznova volim da isprobavam nove proizvode za uklanjanje sminke, nakon Garnierovog dvofaznog skidaca , na red je dosao i ovaj. Naime , Aura je nedavno i na trziste izbacila i neke svoje proizvode za uklanjanje sminke, medju kojima se nasao i ovaj dvofazni skidac, pod nazivom Take It Off .



U odnosu na neke ostale skidace ovog tipa, dolazi u mnogo manjem pakovanju, samo 100 ml, a cena mu je oko 500 dinara. Nalazi se u cenovnom rangu sa prethodno gore pomenutim Garnier dvofaznim skidacem, koji nam dolazi u pakovanju od 400 ml, pa ukoliko imate ogrannicen budzet, obratite paznju prilikom kupovine.



Ako izuzmemo cenu, sam proizvod je jako dobar, i zaista radi ono sto tvrdi. Miris je neutralan, sto se meni dopada. Prilikom upotrebe je neophodno proizvod dobro promuckati, da bi se uljani i vodeni deo izmesao, a zatim malu kolicinu naneti na tupfer. Zaista ukloni bukvalno sve, pa cak i sminku sa ociju i usana, bez da vam izazove pojavu crvenila, ili alergijskih reakcija. Kako vam prilikom koriscenja, dovoljna mala kolicina , ovaj proizvod ce vam svakako potrajati.
Proizvod je dermatoloski testiran i ne sadrzi paraben i mineralna ulja.

~ Sastav~



Sto se mojih utisaka tice, zaista su pozitivni, te vam ovaj proizvod svakako preporucujem.



I to bi bilo sve za ovaj post..:) 

Da li ste probale ovaj skidac sminke, i kakva su vasa iskustva?

Do narednog posta..:)
MiMi..❤❤❤

2 коментара: