~ February favorites~

петак, фебруар 27, 2015 prettyandstylish 12 Comments

Cao drage moje..:)
Dosao je i zadnji dan ovog meseca, sto znaci da je vreme za februarske favorite.Ovog meseca sam testirala dosta proizvoda, i otkrila zaista neke veoma dobre, tako da se veci  deo njih nasao u favoritima.Pa hajde da krenemo redom.:)

                                                  ~ Preparativa~

Pocecu sa preparativnim proizvodima, i prvi na listi je Balea regenerator za kosu sa arganovim uljem.Iako ovaj proizvod koristim vec duzi period, nikada do sada ga nisam stavljala u favorite.Ali definitivno je zasluzeno medju njima. Ukratko, proizvod odlicno neguje, sto najvise zasluge prepisujem arganovom ulju koje se moze naci u sastavu.Kosu cini izuzetno mekom, pomaze u  njenom laksem rascesljavanju, i uz to ima predivan miris.

Naredni proizvod sam vec pominjala u svom poslednjem postu.Rec je o Balea dnevnom fluidu sa mirisom maline.Ukoliko vas zanima nesto vise o njemu, to mozete procitati ovde.


I poslednji favorit je maska za lice i rec je Freeman Anti~ Stress  masci sa mineralima iz mrtvog mora.Namenjena je svim tipovima koze, nije nimalo agresivna, i na licu ostavlja fin barsunasti osecaj.Uz to miris je veoma prijatan i blag, i zaista deluje umirujuce.


                   ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~* ~

                                             ~ Dekorativa~

Stigli smo do meni omiljenog dela, i prvi proizvod koji zelim da pomenem je Aura Golden Spice hajlajter.Ukoliko pratite moj blog, sigurno znate da sam odusevljena ovim proizvodom, ali ukoliko ste propustile da procitate nesto vise o njemu to mozete uraditi ovde.


Naredni proizvod je takodje iz kompanije Aura i rec je Correct Me korektoru.Zaista jedan od boljih drogerijskih proizvoda, lepo pokriva, i dosta deluje prirodno na kozi.U narednom periodu imacete prilike da citate nesto vise o njemu.
Naredni proizvod je Lash princess maskara kompanije Essence.Ova maskara me je odusevila, vec nakon prvog koriscenja.Trenutno se malo i osusila tako da je jos bolja.Sta bih rekla za nju, a da ne zvuci preterano.
Izvuce maksumalnu duzinu trepavica, i zahvaljujuci cetkici dodatno ih uvije.Jednim slojem napravi pravo cudo, a svakim sledecim to izgleda sve bolje i bolje.Zaista sam prijatno iznenadjena njenim kvalitetom, i sigurno cu nabaviti i zelenu.Vise o njoj u tekstovima koji slede.

Poslednje  dve stvarcice cine moju omiljenu  kombinaciju proizvoda  za usne.Rec je o Rimmel Kate Mos karminu u broju 102, i Essence olovci u broju 12. Barbi roze boja, koja na usnama deluje dosta prirodno, je nesto sto sam volela i rado nosila ovog meseca.Karmin je veoma kremast, lako klizi po usnama, i izuzetno je postojan.Naspram njega je  Essence olovka koja me je prijatno iznenadila svojim kvalitetom i postojanoscu.Preporucila bih vam da isprobate Essence olovke za usne, jer za taj novac, ne mogu biti bolje..



 I to bi bilo sve za ovaj post..:)

                       Da li vam se dopadaju moji favoriti? Imamo li zajednicke? :)
                                                 Do sledeceg posta..:)

                                                   Mimi..:):*

12 коментара:

Tag : Proizvodi koje ne koristim

четвртак, фебруар 26, 2015 prettyandstylish 6 Comments

Cao drage moje.:)

Za danas sam vam pripremila jos jedan post, koji je neplanirano upao ispred ostalih, ali mi je drago sto je ipak tu.Rec je o tagu posvecenom proizvodima koje ne koristim. Tagovala me je Katarina Pavlovic sa bloga Beuty by Keti, i jos jednom joj hvala na tome.:)Pogledajte koji su to proizvodi koje ona ne koristi, ima dosta zanimljivih.
Sto se tice proizvoda koje ja ne koristim, to su uglavnom oni koji pripadaju dekorativi.Jednostavno, nisu me zainteresovali, a i oni koji jesu, definitivno nisu nesto sto meni odgovara. Pa da pocnemo..:)


                                    ~ Senke koje u sebi sadrze sljokice, gliter i simer~

Ja sam neko ko je oduvek voleo mat senke, i one koje u sebi imaju vrlo malo sitnog glitera.Sve one koje su prepune sljokica i ostalih svetlucavih stvarcica, meni ne stoje,zbog toga ih izbegavam.Volim kada vidim devojku na kojoj to lepo izgleda, ali u mom slucaju ne nikako.


                                         
                                           ~ Gelovi i maskare za obrve~

Obrve su nesto sto na svom licu najvise volim, jer sam imala tu srecu da mi je prirodan oblik i gustina, upravo nesto sto sam i sama  zelela.Retko kada ih popunim.To se desava samo kada jednu ocupam vise nego sto bi trebalo.Uglavnom mojim obrvama je dovoljna cetkica za rascesljavanje i pinceta. Svi gelovi, maskare i senke za obrve meni ne izgledaju lepo, i prosto uvek primetim kada su necije obrve iscrtane.Nismo svi isti naravno, svako prilagodjava proizvode svojim potrebama, ali eto to je neko moje misljenje.


                                                      ~ Maskare i olovke u boji~

Kao neko ko tezi dosta prirodnom izgledu, ovi proizvodi se nikako ne uklapaju u tu pricu.Imam par maskara i olovaka u boji, ali mislim da sam ih samo jednom do sada koristila.Klasicna crna ili braon maskara su uvek moj izbor broj jedan, a sto se olovaka tice, najvise koristim belu, crnu i braon.

Резултат слика за maskare i olovke u boji
                                          ~ Karmini sa simerom i sjajevi za usne~

Karmini koji u sebi imaju sedef i simer, na mojim usnama ne izgledaju kao najsrecnije resenje.Jos jedan razlog zbog koga ih izbegavam je taj sto kada boja nestane, na usnama ostaje taj sitan gliter, i to me uzasno nervira.
Sto se tice sjajeva, meni je vecina dosta lepljiva, i teska na usnama, tako da ih zaobilazim.Jedini sjajevi koje volim su Nyx Butter Gloss, jer je taj gliter u njima skoro neprimetan, a i tekstura vise podseca na tecni karmin, nego na sjaj.Uz to su veoma pigmentovani, i prijatni na usnama.


                                                             ~ Baza za usne~

Skoro sam imala priliku da isprobam jednu, i po meni je to cista glupost i bacanje novca.Mozda se necete sloziti sa mnom, ali to je moje iskustvo.Osnovna funkcija ovog proizvoda je da produzi trajnost karmina, i zaista sam verovala u to, obzirom da ja bukvalno svaki karmin pojedem.Ali po meni taj proizvod nije ispunio ocekivanja, tako da ga vise ne koristim.



                                              ~ Sprejevi za ispravljanje kose~

Takodje proizvod koji vam nije neophodan.Probala sam par, i svi su me razocarali.Iskreno, malo mi nije jasno sta taj proizvod radi, obzirom da morate da ga prskate sto puta, i da koristite fen i cetku.Svakako koristeci ove dve stvari dobicete ravnu kosu i bez tog spreja.Tako da je to jos jedan proizvod koji ne koristim.

                                                  ~ Proizvodi za samopotamnjivanje~

Ja kao neko ko ima dosta svetao ten, sam oduvek  zelela malo boje, koja po mogucstvu nije crvena.Ali svi ti proizvodi za samopotamnjivanje, na meni izgledaju narandzasto, i koza mi deluje prljavo.Bez obzira koliko slojeva nanela  i vodila racuna, to nije to.Zbog toga proizvode tog tipa izbegavam.



* sve slike su preuzete sa interneta


                             I to bi bilo sve drage moje..:)

Ja necu tagovati nikog posebno, jer verujem da je mnogo devojaka vec odgovorilo na ovaj tag.Ali zamolila bih sve devojke koje nisu, da se prikljuce, rado cu procitati njihove tekstove..:)

                                                Do sledeceg posta..:)
                                                   Mimi..:*

                           ~

6 коментара:

Balea dnevni fluid za lice

среда, фебруар 25, 2015 prettyandstylish 8 Comments

Cao drage moje..:)

Pre par meseci sam na jednom blogu otkrila proizvod o kome vam danas pisem, i prilicno me je zainteresovao, obzirom da nesto tako u svojoj svakodnevnoj nezi lica nisam koristila.Rec je o Balea jutarnjem fluidu za lice sa mirisom maline.Nesto vise o njemu saznacete ukoliko procitate tekst do kraja.:)







Fluid dolazi u plasticnoj bocici sa prakticnom pumpicom i u sebi sadrzi 50 ml proizvoda.Tekstura ovog proizvoda je dosta gusta ( gelasta), i pomalo lepljiva, ali se taj osecaj ne zadrzava, posto  koza brzo upije.Miris je bozanstven.Osvezavajuca aroma maline je nesto sto me je najvise privuklo ovom proizvodu.

Inace iz Dm~a  porucuju da je ovaj fluid  namenjen svim tipovima koze, i koristi se dva puta dnevno na prethodno  ocisceno lice.Fluid u sebi sadrzi vitamin E, provitamin B5, i pantenol.Takodje ovaj proizvod moze posluziti i kao baza za sminku.Dermatoloski je testiran.


Sto se tice mojih utisaka o ovom proizvodu, mogu reci da su pozitivni.Ujutru mi fino osvezi kozu, i odlicno pripremi lice za sminku.Tako da cu se sloziti sa recima proizvodjaca, bar kada je taj detalj u pitanju.Hocu samo da dodam da ovaj proizvod ne moze zameniti vasu dnevnu kremu, iz razloga sto nije dovoljno hidratantan, i ako preko njega nanosite sminku, a kao podlogu niste imali kremu, puder ce vam pucati i ljustiti se.
Ovo nije nesto sto vam je neophodno, ali mislim da nasoj kozi definitivno prijaju dodatni vitaminski kokteli
Kao sto sam vec na pocetku rekla dosta je gust, ali se veoma lako razmazuje.Pola pumpice vam je dovoljno za celo lice. Na mojoj kozi nije izazvao nikakvih negativnih reakcija.

                                      ~ Sastav~



Verujem da ce odgovarati svim tipovima koze, iz razloga sto ipak ispod njega ide vasa svakodnevna krema.
Svakako jedan od dobrih Baleinih proizvoda, i preporucujem vam da ga isprobate.Cena ovog fluida je 300 dinara.



                                                Da li ste isprobale ovaj proizvod? Sta vi mislite o njemu?
                                                               Do sledeceg posta..:)
                                                                      Mimi..:*

   

8 коментара:

Avon Glow bronzing pearls~ Warm

понедељак, фебруар 23, 2015 prettyandstylish 2 Comments

Cao drage moje..:)

Post za proizvod o kome vam danas pisem najavila sam na svom fejsbuk  profilu pre par meseci, i potpuno zaboravila na njega.Sasvim slucajno sam naletela na sliku ovog proizvoda, i setila se da je krajne vreme da napisem svoje utiske o njemu.Rec je o Avon Glow bronzanim kuglicama, pa ukoliko vas zanima nesto vise o njima, nastavite da citate.:)




Kuglice dolazi u plasticnom pakovanju od 22 grama.Moje su u nijansi Warm, a pored ovih u katalogu mozete naci i jos jednu nijansu. Generalno ova sadrzi tri boje kuglica.Kuglice su unutar pakovanja, zasticene sundjerom, koji sprecava njihovo ostecenje.





                                                 ~ Sastav~

 




Ove kuglice sam kupila u toku proslog leta, kada sam poprilicno potamnela , tako da su mojoj kozi dale prirodan bronzani izgled.Posto prirodno imam svetao ten, bio je pravi izazov isprobati ih u ovo doba godine.U prvom trenutku to nisam zelela, sobzirom da svi bronzeri koji u sebi sadrze narandzaste podtonove, meni u ovom periodu jako lose stoje.Lice mi izgleda totalno prljavo, a to nije nesto sto bih zelela da postignem.Kuglice nisu prepigmentovane, tako da jedan blag sloj, na mojoj svetloj kozi nije lose izgledao.Da licu blagu boju, a pritom ne izgleda vestacki.Ukoliko imate dosta svetao ten, gotovo proziran, ne bih vam preporucila ovaj proizvod, jer verujem da vam nece biti dobar prijatelj.Ukoliko ste ipak zainteresovane za ove kuglice, kao sto sam i  na pocetku rekla, u njihovom katalogu mozete naci i svetliju varijantu.
Ove kuglice imaju dosta prednosti, pocevsi od kolicine.Sto godina da ih koristite, nema sanse da ih potrosite.I to je po meni plus, ali istovremeno i minus, obzirom da kada im istekne rok trajanja morace u kantu.

Idealne su za devojke sa tamnijim tenom, i za sve nas koje leti pocrnimo, pa ne moramo da se plasimo kako ce na nasoj kozi izgledati.
Svakako ih preporucujem, i verujem da po ceni od 700 dinara ( nekada i manje), dobijate odlican proizvod.




 To bi bilo sve za danas.:)
                     
                                          Da li ste probale ove kuglice, i kakvo je vase misljenje o njima?


                                                                     Do sledeceg posta..:)
                                                                               MiMi..:*

2 коментара: